Klartale > Nyheter

Monday, 16 May, 23:18

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad. Men selv var hun skuffet og så lei seg at hun gråt. Hun hadde jo tapt.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Treneren, Friba Rezayee, Afghanistan, De, OL, Athen, Hellas, Rezayee, Pakistan, Taliban, TV, USA, Nato, Friba, Japan, Stig Traavik, Norge, Norges Judoforbund, JFF, Norad, Canada, Vancouver, Woman, Shafie, TalibanShafie, Kabul

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Friba, ble, truet, livet, etterOL
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 06 nov 21 kl. 22:09

Politiet: Barn ble truet med kniv

Politiet opplyser at fire barn i alderen 11 til 14 år ble truet med kniv av en for dem ukjent mann i Rælingen lørdag kveld. Operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt sier til NTB at det var en av barna selv som ringte politiet. Barna forklarte at en mann hadde trukket fram en kniv og oppført seg truende på en parkeringsplass i Blystadlia, og politiet sier de fester lit til barnas forklaring.

NRK - 27 jun 21 kl. 02:31

Person truet med kniv i Oslo

En person ble natt til søndag truet med kniv på Schous plass i Oslo. Gjerningspersonen kom også med nedsettende bemerkninger om fornærmedes seksuelle legning. Klokken 02.

NRK - 04 maj 22 kl. 05:38

Truet isbilsjåfør

En mann er siktet for trusler etter å ha truet en isbilsjåfør i Lillesand tirsdag kveld. Det opplyser operasjonsleder Eivind Formoe i Agder politidistrikt. Mannen ble pågrepet etter en væpnet politiaksjon.

NRK - 19 okt 21 kl. 17:57

Truet ambulansepersonell

Ambulansepersonell måtte tilkalle politiet etter at å ha blitt truet av en mann i 30-årene i Ekholtveien i Moss tirsdag ettermiddag. Ambulansepersonell rykket ut til det som tilsynelatende var en bevisstløs person. Men han kom til hektene og utagerte, opplyser politiet.

NRK - 20 feb 22 kl. 21:16

Truet politiet med koronasmitte - dømt til fengsel

En 46 år gammel mann fra Lyngdal er dømt til 18 dagers betinget fengsel for å ha truet politibetjenter med koronasmitte. Det skriver Lister24. Lyngdølen hadde ikke møtt til soning av en tidligere dom i Mandal fengsel da han truet med å smitte betjentene og blant annet spyttet på en av dem.

NRK - 13 mar 22 kl. 05:21

Harris: Europas demokrati er truet

USAs visepresident Kamala Harris advarer om at den russiske invasjonen i Ukraina truer demokrati og sikkerhet i hele Europa. – Når demokrati er truet overalt, er vi alle truet, sa hun lørdag til partifeller i Demokratene etter å ha kommet hjem fra en reise til Polen og Romania, ifølge BBC..

VG - 14 okt 21 kl. 09:57

Kongsberg-siktet (37) truet faren på livet – ilagt besøksforbud

Mannen som er siktet for massedrapene i Kongsberg ble i fjor ilagt besøksforbud mot sine foreldre etter at han skal ha truet med å drepe faren..

NRK - 02 nov 21 kl. 08:36

Mindre fornøyd under pandemien

Ett år etter at pandemien slo ut i Norge svarte svarer 21 prosent av befolkningen at de har høy tilfredshet med livet i 2021 mens 28 prosent svarer at de har lav tilfredshet med livet. Det er en økning fra året før. Da undersøkelsen ble gjennomført i 2020 svarte 26 prosent at de var tilfredse med livet, mens 22 prosent svarte at de var lite tilfredse med livet.

NRK - 28 aug 21 kl. 16:10

Sarpsborg: Fulgte etter person

Den avdøde etter politiskytingen i Sarpsborg forfulgte en person før situasjonen med politiet oppsto, opplyser politiet. – Foranledningen var at politiet klokken åtte fikk melding om en alvorlig hendelse fra en bekymret innbygger som var på vei til jobb, forteller politiadvokat Anders Svarholt i Øst politidistrikt til NTB. – Innbyggeren observerte en person som fulgte etter enn annen person, og kom så i kontakt med vedkommende som ble forfulgt.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Derfor feirer vi 17. mai

17. mai er Norges nasjonaldag. Dagen feires fordi Norge fikk sin egen grunnlov 17.

Klartale - 7 timer siden

Lover å forsvare Sverige og Finland ved angrep

Sverige og Finland har bestemt seg. De vil bli medlem i forsvar-samarbeidet Nato. Det skjer etter at Russland startet krig med Ukraina.

Klartale - 7 timer siden

Bombetrussel mot fly i Stockholm

Det kom en bombetrussel mot et SAS-fly. Det skulle til Helsingfors i Finland. Flyet og deler av terminal 5 er tømt for folk, ifølge Aftonbladet.

Klartale - 8 timer siden

Staten og bøndene har blitt enige

De har blitt enige om en jordbruksavtale som gir økte inntekts-muligheter. Den er på 10,9 milliarder kroner.Avtalen innebærer at bøndene får full kostnads-dekning i 2022 og 2023.

Klartale - 10 timer siden

Problemer med kortbetaling i hele Norge

– Det virker som det er noe mer sentralt. Flere apotek og dagligvarekjeder opplever det samme, sier Haldor Bing Lorentzen til VG.Han er pressevakt hos Vinmonopolet.

Klartale - 10 timer siden

McDonalds forlater Russland

McDonalds har begynt prosessen med å selge. Det opplyste det amerikanske selskapet om mandag. McDonalds har 850 restauranter og 62.

Klartale - 11 timer siden

Første fly på seks år har tatt av fra Jemens hovedstad

Det var 126 passasjerer på flyet. Flyet skulle til Jordans hovedstad Amman. Noen av passasjerene var pasienter.

Klartale - 12 timer siden

Norges ordførere ønsker en inkluderende 17. mai-feiring

Skolebarna i første til tredje klasse skal få gå i skoletog. Det blir første gang for dem. – Nå har koronaen tatt en ny vending.

Klartale - 13 timer siden

Mer enn en av fire nordmenn frykter Russland

Noen folk i Norge er redde for Russland. Det viser en ny undersøkelse. Nesten tre av ti av de spurte sier at trusselen fra Russland er «stor eller «svært stor».

Klartale - 14 timer siden

Ti personer drept i masseskyting i USA

En person iført skuddsikker vest og hjelm begynte å skyte med rifle på et supermarked lørdag. Det skjedde i byen Buffalo. Byen ligger i delstaten New York i USA.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt