NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:56

NRK - 05 dec 22 kl. 11:46

Fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter voldshendelsen på Langenes i Søgne, blir fremstilt for varetektsfengsling på tirsdag. Det opplyser politiet i en pressemelding. – Det er startet innledende avhør av siktede som vi håper å få sluttført i løpet av dagen, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Morten Formo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langenes, Søgne, Agder, Formo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremstilles, for, varetektsfengsling
NRK - 15 sep 22 kl. 13:27

Tveitasaken: To personer pågrepet

To personer er pågrepet etter hendelsen på Tveita tirsdag morgen. De to personene er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. De siktede er to unge menn.

NRK - 15 sep 22 kl. 13:27

To personer pågrepet etter knivstikking i Oslo tirsdag

To personer er pågrepet etter knivstikkingen på Tveita tirsdag morgen. De to personene er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. De siktede er to unge menn.

NRK - 15 sep 22 kl. 13:27

To personer pågrepet etter drapsforsøk i Oslo tirsdag

To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk på Tveita fredag morgen. De siktede er to unge menn. Den ene siktede fremstilles for varetektsfengsling i dag kl.

NRK - 14 nov 22 kl. 08:45

Zaniar Matapour fremstilles for ny varetektsfengsling

Terrorsiktede Zaniar Matapour fremstilles mandag for ny varetektsfengsling. Forsvarer Bernt Heiberg sier til NRK at Matapour begjærer seg løslatt, men at han samtykker til at spørsmålet kan avgjøres som kontorforretning, det vil si uten at partene er til stede i retten. Matapour er fortsatt ikke avhørt av politiet.

NRK - 15 nov 22 kl. 10:07

Drap i Stavanger: Vil be om fire ukers varetektsfengsling

Mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30.

NRK - 20 jan 23 kl. 10:22

Ber om fire ukers varetektsfengsling

Mannen som er siktet for drapsforsøket på sin tidligere kone på Karmøy i går, fremstilles for varetektsfengsling i dag i Haugaland og Sunnhordland tingrett klokka 13.00. – Påtalemyndigheten vil be om fire ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud, sier politiadvokat Christine Kleppa.

NRK - 14 sep 22 kl. 10:56

Mann tatt for større halliksak på Vestlandet

Vest politidistrikt gikk denne uken til aksjon og arresterte en mann i 40-årene fra Vestlandet. Mannen er siktet for hallikvirksomhet i det omtaler som en omfattende sak. Politiet mener mannen har stilt leiligheter til disposisjon, slik at de kunne brukes til prostitusjon.

NRK - 03 nov 22 kl. 11:45

Fire menn fremstilles for varetekt, siktet for overgrep på Sortland

De fire mennene som er siktet for seksuelt overgrep av en kvinne i et busskur på Sortland natt til søndag, fremstilles for varetektsfengsling torsdag. Politiadvokat Elaine Pettersen Skagtun i Nordland politidistrikt opplyser til Dagbladet at de siktede er avhørt, men ønsker ikke gi noen ytterligere detaljer. Politiet arbeider nå med å sikre tekniske og taktiske spor.

NRK - 15 nov 22 kl. 10:06

Ber om fire uker i varetektsfengsel i drapssak

Mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap i Stavanger lørdag kveld fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30.

NRK - 02 aug 22 kl. 12:48

Siktede samtykker til varetektsfengsling

Mannen som er siktet for to drap på Otta samtykker til varetektsfengsling og kontorforretning, opplyser forsvareren til TV 2. Politiet ber om fire ukers varetektsfengsling for mannen i 40-årene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 1 time siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 1 time siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 1 time siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com