NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:48

NRK - 14 okt 21 kl. 06:51

Fremstilles for varetektsfengsling

Mannen i 30-årene, som er mistenkt for å ha drept fem personer og skadd to, blir varetektsfengslet torsdag. Det opplyser forsvareren hans, Fredrik Neumann, til nyhetsbyrået Ritzau..
Les mer på NRK


Les mer om:
Neumann, Ritzau

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremstilles, for, varetektsfengsling
NRK - 21 jun 21 kl. 08:53

Overgrepsdømt mann fremstilles

En overgrepsdømt mann fra Telemark fremstilles denne uka for varetektsfengsling i Norge etter å ha sonet mer enn ti år i fengsel i Gambia, skriver TV 2. Der ble han dømt for overgrep mot seks gutter. Da var han siktet for nye overgrep i Norge..

NRK - 09 aug 21 kl. 10:55

Pågrepet etter voldshendelse

Flere personer er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse i Bergen i helgen. En av dem fremstilles for varetektsfengsling i dag på grunn av fare for bevisforspillelse, skriver BT. Politiet ber om at fengslingsmøtet skjer for lukkede dører.

NRK - 11 aug 21 kl. 13:16

Fremstilles for varetekt

De to personene som ble pågrepet på Mortensrud mandag kveld i forbindelse med en trusselsak, blir i dag fremstilt for varetektsfengsling. Under pågripelsen gjorde den ene motstand, og det samlet seg 20-30 ungdommer som angrep en politipatrulje. Personen som gjorde motstand, samt en av angriperne er siktet for vold mot politiet..

NRK - 03 sep 21 kl. 10:32

Håper på oppklaring

Familien til Tina Jørgensen håper på en oppklaring etter at en mann i 50-årene nå er siktet i den over 20 år gamle drapssaken. – Det er veldig positivt at det nå har skjedd et gjennombrudd i Birgitte Tengs-saken, at en person er siktet og fremstilles for varetektsfengsling. Og at politiet også finner grunnlag for å mistenke ham i Tina Jørgensen-saken, sier bistandsadvokat Kjersti Jæger, som representerer familien.

NRK - 21 jul 21 kl. 11:17

Framstillast for varetektsfengsling

Mannen som er sikta for drapet i Tordenskiolds gate 19. juli blir i dag framstilt for varetektsfengsling i fire veker grunna fare for at bevis blir øydelagt. Den 41 år gamle mannen får brev- og besøksforbod i heile fengslingsperioden, samt forbod mot medium i to veker..

NRK - 17 aug 21 kl. 10:16

Ber om fire uker varetektsfengsling

Siktede etter skytingen på Skøyenåsen blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og har samtykket til kontorforretning. Politiet ber om at siktede blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt isolasjon i to uker. Han er siktet for to drapsforsøk.

NRK - 29 sep 21 kl. 12:03

Vil begjære seg løslatt

Mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs, vil i et støtteskriv til retten begjære seg løslatt. Dette etter at politiet tidligere onsdag ba om ny varetektsfengsling. – Min klient er naturligvis skuffet over at politiet har begjært en ny varetektsfengsling.

NRK - 01 okt 21 kl. 10:29

Varetektsfengsling etter skyting

To personar vart pågripne torsdag kveld etter skyting på Lademoen i Trondheim natt til torsdag. Dei blir framstilt for varetektsfengsling i dag. – Vi ber om fire veker med brev og besøksforbod og isolasjon i to veker.

NRK - 15 jul 21 kl. 11:41

Ny person siktet etter knivstikking

To nye personer ble onsdag varetektsfengslet etter knivstikkingen i Strøget-passasjen i Oslo natt til søndag. Ytterligere en person fremstilles torsdag. – Totalt er det sju personer som nå er siktet, skriver politiadvokat Ingvild Myrvold i Oslo politidistrikt i en tekstmelding til Dagbladet torsdag.

VG - 05 aug 21 kl. 11:31

De aller rikeste betaler lite skatt i Norge

Enda en gang er det oppstått en formuesskatt-debatt der en norsk milliardær har klaget på formuesskatten. Enda en gang fremstilles det som om formuesskatten gjør at de rikeste nordmennene i Norge skattlegges urimelig mye hardere enn de rikeste i andre land. Men sannheten er at Witzøe og de andre norske milliardærene ikke skattlegges spesielt hardt sammenlignet med milliardærer i andre land..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tre IS-kvinner landet i Sverige

Tre kvinner og åtte barn, hvorav tre foreldreløse, har ankommet Sverige etter at de ble utvist av selvstyremyndighetene nordøst i Syria. Kvinnene ble pågrepet av politiet på Arlanda da de ankom ved 17-tiden. Barna er tatt hånd om av sosialtjenesten, skriver SVT.

NRK - 15 minutter siden

NVE-sjef varsler dyr strøm i vinter

– Mye tyder på at vi får en vinter preget av høyre strømpriser, sier NVE-sjef Kjetil Lund til NRK. – Så ser vi et annet fenomen også. Og det er at prisene varierer mer enn før, og raskt og sterkt.

NRK - 30 minutter siden

Triceratops gikk for mer enn ventet

Verdens største Triceratops-skjelett gikk under hammeren i Paris i ettermiddag. Skjelettet med kallenavnet «Big John» er anslått å være 66 millioner år gammelt og er åtte meter langt. En amerikansk samler sikret seg beinrestene til den nette sum av 6,6 millioner euro.

NRK - 1 time siden

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar.

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..

NRK - 1 time siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 1 time siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 1 time siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 2 timer siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt