NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 20:36

NRK - 21 sep 21 kl. 11:38

Fremstilles for fengsling 12.45

Mannen som er siktet for drap på en kvinne og grov kroppsskade på en annen på Nav Årstad mandag, fremstilels for fengsling i Hordaland tingrett klokken 12.45..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav Årstad, Hordaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremstilles, for, fengsling, 12.45
NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for fengsling fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for fengsling i Kongsberg fredag klokken 09:00.

NRK - 21 jun 21 kl. 08:53

Overgrepsdømt mann fremstilles

En overgrepsdømt mann fra Telemark fremstilles denne uka for varetektsfengsling i Norge etter å ha sonet mer enn ti år i fengsel i Gambia, skriver TV 2. Der ble han dømt for overgrep mot seks gutter. Da var han siktet for nye overgrep i Norge..

Aftenposten - 25 okt 21 kl. 10:57

Mann i 40-årene fremstilles for varetektsfengsling mandag

Tre personer er siktet etter drapet på Mortensrud. Mandag fremstilles en mann i 40-årene for varetektsfengsling..

NRK - 10 jun 21 kl. 08:27

VG: Tingrett sier nei til fengsling

Vestfold tingrett gir ikke påtalemyndigheten medhold i fengsling av én av de siktede i Trojan Shield-operasjonen i Norge, på grunn av politiets metodebruk. Det opplyser siktedes forsvarer Knut-Erik Storlykken Søvik til VG. Påtalemyndigheten ønsket å fengsle siktede i to uker.

NRK - 10 jun 21 kl. 08:27

Tingrett sier nei til fengsling

Vestfold tingrett gir ikke påtalemyndigheten medhold i fengsling av én av de siktede som ble pågrepet i forbindelse med Trojan Shield-operasjonen. Forsvarer til mannen forteller til NRK at årsaken er politiets metodebruk. Påtalemyndigheten har anket avgjørelsen, og mannen blir sittende i varetekt til anken er behandlet..

NRK - 10 jun 21 kl. 08:48

Sier nei til fengsling av begge

Vestfold tingrett gir ikke påtalemyndigheten medhold i fengsling av de to siktede i Trojan Shield-operasjonen i Norge, på grunn av politiets metodebruk. Det forteller siktedes forsvarere Knut-Erik Storlykken Søvik og Tollef Skobba til VG. – Tingretten har våget å ta den prinsipielle i saken.

NRK - 21 jul 21 kl. 11:18

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept kameraten sin ved Oslo rådhus, samtykker til å bli varetektsfengslet i fire uker. Den drapssiktede i 41-åringen blir i dag framstilt for fengsling i fire uker med brev- og besøksforbud, samt to uker medieforbud..

NRK - 01 sep 21 kl. 12:01

Siktet blir fremstilt for fengsling

Personene som er siktet i forbindelse med hendelsen mandag kveld, hvor en mann i 20-årene ble skutt ved Brynseng T-banestasjon, blir i dag fremstilt for fengsling. Siktede har samtykket til kontorforretning, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for varetekt fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for fengsling i Drammen Tingrett fredag klokken 09:00.

NRK - 02 jun 21 kl. 12:06

Mann siktet for voldtekt av barn

En mann er siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Han fremstilles nå for varetektsfengsling i Hordaland tingrett, skriver BT. Han erkjenner ikke straffskyld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt