NRK > Nyheter

Sunday, 27 November, 00:17

NRK - 04 okt 22 kl. 07:10

Fremmer mistillit mot barnevernsbyråden i Bergen

SV fremmer mistillitsforslag mot barnevernsbyråd Katrine Nødtvedt, skriver SV sin bystyregruppe i en pressemelding tirsdag morgen. «På en rekke avgjørende punkter i svært grove saker om barnemishandling og omsorgssvikt har Bergen kommune hatt mulighet til å avverge at barn har lidd og kommet til skade. Den plikten har kommunen sviktet i, og det politiske ansvaret for det har fagbyråden på feltet, » heter det i pressemeldingen. – På grunn av dette har Bergen SVs bystyregruppe ikke lenger tillit til barnevernsbyråden, og vi vil derfor fremme et mistillitsforslag mot byråd Katrine Nødtvedt i førstkommende bystyremøte, sier SVs gruppeleder Mikkel Grüner i pressemeldingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Katrine Nødtvedt, SV, Bergen, Bergen SVs, SVs, Mikkel Grüner

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremmer, mistillitmot , barnevernsbyrådeni , Bergen
VG - 04 okt 22 kl. 08:28

SV fremmer mistillitsforslag mot barnevernsbyråd

Bergen SV fremmer mistillitsforslag mot sosialbyråd Katrine Nødtvedt (MDG) etter krass kritikk mot barnevernet den siste tiden..

Klartale - 03 jun 22 kl. 09:48

Det kan bli politisk krise 100 dager før valget i Sverige

Det er valg i Sverige i høst. Men statsministeren truer med å slutte i neste uke. Årsaken er at mange flere partiet er lite fornøyd med hennes justisminister.

Klartale - 07 okt 22 kl. 14:48

Derfor er det fullt kaos i Bergen

Hvem skal styre Bergen, Norges nest største by? Lite tyder på at det er byrådet og leder Roger Valhammer. Han er fra Arbeiderpartiet (Ap).

NRK - 06 okt 22 kl. 21:27

Høyre fremmer mistillit mot Valhammer

Det skriver partiet i en pressemelding. Gruppeleder Charlotte Spurkeland skriver mistllitsforlaget rettes mot byrådslederen fordi han har det øverste ansvaret i Bergen kommune. – Gjennom hans tid som byrådsleder har fem byråder hatt ansvar for feltet i løpet av 3 år, og det vil ikke være riktig å stille en helt fersk byråd til ansvar i denne saken, skriver hun og legger til: – Bergen kommune har sviktet på det mest fundamentale – å beskytte barn i Bergen.

NRK - 06 okt 22 kl. 22:23

BT: Flertall for å velte Valhammer-byrådet

Alle de fem Sp-representantene i bystyret fremmer mistillit mot Valhammer, skriver BT. Det betyr at bystyret da har 35 politikere som vil fremme mistillit. Det er én mer en det flertallet som kreves for å velte mindretallsbyrådet..

NRK - 06 okt 22 kl. 22:23

Flertall for å velte Valhammer-byrådet

Alle de fem Sp-representantene i bystyret fremmer mistillit mot Valhammer, det skriver partiet selv i en pressemelding. Det betyr at bystyret da har 35 politikere som vil fremme mistillit. Det er én mer en det flertallet som kreves for å velte mindretallsbyrådet.

Aftenposten - 16 okt 22 kl. 17:50

Regjeringen vil kutte ut kommersielle barnevernsfirmaer. Urealistisk, mener barnevernsbyråkratene.

Regjeringen vil fase ut kommersielle barnevernsinstitusjoner. Urealistisk, advarer hennes egne byråkrater..

VG - 06 okt 22 kl. 22:18

Flere partier fremmer mistillit mot byrådslederen i Bergen

Frp, Høyre og Rødt sier at de ikke har tillitt til byrådsleder Roger Valhammer i Bergen..

VG - 18 maj 22 kl. 07:21

Republikanske kandidater fremmer teori om utskifting av hvit befolkning

Flere antatt moderate republikanske senatorkandidater fremmer den høyreekstreme konspirasjonsteorien om utskifting av den hvite befolkningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Kilde briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde herjet med konkurrentene og gikk til topps i utforrennet i canadiske Lake Louise lørdag. Den norske stjernen var seks hundredeler foran Daniel Hemetsberger på andreplass. Marco Odermatt var ti hundredeler bak nordmannen..

NRK - 1 time siden

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika ved Olsfjellet ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..

NRK - 1 time siden

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..

NRK - 1 time siden

Aurora vant årets P3-pris

Aurora vant årets P3-pris.

NRK - 1 time siden

Samlet inn 150 millioner dollar til eksport av ukrainsk korn til land i nød

– Rundt 150 millioner dollar ble samlet inn under et toppmøte om matsikkerhet under initiativet «Grain from Ukraine», fortalte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj under en pressebrifing i Kyiv lørdag. Over 20 land viste sin støtte til initiativet, som vil eksportere matvarer til land i Afrika. Ifølge Zelenskyj planlegger Ukraina å sende minst 60 skip fra havner i Ukraina til land som er mest berørt av matkrisen, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Bil i brann i Oslo

Nødetatene er på vei til brann i en bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 1 time siden

To priser til Karpe i P3 Gull

Karpe ble kåret til årets artist og og årets låt med melodien «paf.no» under NRKs prisutdeling P3 Gull..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 2 timer siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 2 timer siden

Mot Kilde-seier i sesongåpningen - briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde ligger an til å vinne utforrennet i canadiske Lake Louise. – Fantastisk! Han kommer i mål et sekund foran Dressen som vant her i 2019.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com