NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 11:47

NRK - 21 april 21 kl. 22:31

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tønsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremdelesingen , pågripelser
NRK - 05 feb. 21 kl. 11:26

Utelukker ikke flere pågripelser

Etter det NRK får opplyst, utelukker ikke PST flere pågripelser i saken der en 16-årig gutt fra Syria er pågrepet og siktet for terrorplanlegging..

NRK - 22 mars 21 kl. 22:14

Flere pågripelser for bedrageri

Det omstridte investeringsprosjektet på Sørlandet, omtalt som Millioneventyret, har ført til flere pågripelser i Sverige. En 61 år gammel svenske er varetektsfengslet og siktet for grovt bedrageri. Han knyttes tett til de to siktede fra Sørlandet..

NRK - 19 feb. 21 kl. 16:53

Strømmen er på veg tilbake i Texas

Strømmen er på veg tilbake i Texas, men fredag er det fremdeles i underkant av 200.000 menneske som ikke har tilgang til strøm i delstaten, ifølge oversikten til poweroutage.us.

NRK - 22 feb. 21 kl. 07:29

Ingen pågrepet etter lastebilkrasj

Mannen som i går krasjet en lastebil i Fjellveien i Bergen og stakk fra stedet, er fremdeles ikke pågrepet mandag morgen. Saken er fremdeles under etterforskning, bekrefter jourhavende jurist i Vest politidistrikt..

NRK - 11 april 21 kl. 17:04

Ingen lettelser i Oslo

Smittetallene går fremdeles ned i Oslo i kjølvannet av påskeferien. Men byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier at det fremdeles er for tidlig å lette på koronatiltakene..

E24 - 25 april 21 kl. 06:00

Viruset kan fremdeles velte aksjer

Alle investorer bør ta lærdom av den brutale virusdøden som nå pågår i India. Fremdeles kan pandemien også ramme vår børs..

VG - 26 april 21 kl. 12:25

Politiet uten spor etter Tønsberg-etterlyst: – Vi lurer fremdeles på hvem det er

Identiteten på personen som er etterlyst etter drapet på Bård Lanes (33) i Tønsberg, er fremdeles et mysterium for politiet..

Dagbladet - 24 jan. 21 kl. 09:56

Brente statsminister-dokke: «Hun må avlives»

Pågripelser og kaos preget Københavns gater, da «Men in black» holdt sin corona-demonstrasjon..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 21:22

Pågripelser og stengte T-banestasjoner i Moskva etter Navalnyj-fengsling

Russisk politi har pågrepet flere mennesker som demonstrerer mot dommen mot opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj..

NRK - 27 mars 21 kl. 09:30

Bombegruppa fortsetter

Det er fortsatt forbudt å fly med drone over deler av Tvedestrand, mens politiet arbeider ved et hus der det fredag ble funnet sprengstoff. Tre personer er varetektsfengslet, mens en fjerde vurderes fremstilt mandag. Politiet utelukker ikke flere pågripelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Økt støtte til ROS

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til organisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) med sju millioner kroner i år. Helseminister Bent Høie (H) sier at bevilgningen skal sikre økt kapasitet og et lavterskeltilbudet i hele landet..

NRK - 4 minutter siden

Kirkens Nødhjelp-ansatt mista barna

En av Kirkens Nødhjelps ansatte på Gazastripen mista alle sine fem barn i et angrep natt til tirsdag. – Vi i Kirkens Nødhjelp er i dag i dyp sorg etter tragedien som har rammet en av våre kolleger i landprogrammet vi har sammen med danske Folkekirkens Nødhjælp. Vi oppfordrer nå inntrengende partene til å respektere folkeretten, at sivile beskyttes og aldri er et mål, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp..

NRK - 15 minutter siden

Mer penger til grensekontroll

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til politiet med 136 millioner kroner, for å dekke Forsvarets utgifter til bistand ved forsterket grensekontroll til 10. november i år. Det går fram av revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 15 minutter siden

FHI: – Risiko for importsmitte høy

Direktør i Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, sier risikoen for importsmitte fortsatt er høy. Hun ga sin forklaring i ankesaken mellom hytteiere i Sverige og staten i dag. På spørsmål om man kan droppe karantene fordi man har god testing på grensen, sier hun nei.

NRK - 30 minutter siden

125 millioner til Gjerdrum kommune

Regjeringen foreslår å gi 125 millioner kroner til Gjerdrum kommune i revidert nasjonalbudsjett. Kvikkleireskredet førte til tap av menneskeliv og store materielle skader. Pengene skal dekke ekstra kostnadene etter skredet..

NRK - 15 minutter siden

370 ekstra millioner til idretten

Regjeringen foreslår å sette av 370 millioner kroner til stimuleringsordninger for idrett og frivillighet i september og oktober, slik at rammen totalt blir på 670 millioner. Pengene er en del av revidert nasjonalbudsjett som legges fram tirsdag. Stortinget har allerede løyvd 300 millioner kroner til slike stimuleringsordninger.

NRK - 15 minutter siden

Bekymret for overbelastning

Systemet for smittesporing i Skien kan kollapse dersom smitteutbruddet i Skien øker. Det kommer fram i risikovurderingen fra kommuneoverlegen i Skien, Anne Gunhild Waagsbø-Kjellsen. Skien kommune har registrert 51 nye smittetilfeller sist døgn..

NRK - 15 minutter siden

Staten vil kjøpe flere togtjenester

Regjeringen foreslår i revidert nasjonalbudsjett å øke kjøp persontogtjenester med 435 millioner kroner for å sikre et grunnleggende togtilbud i andre halvår..

NRK - 30 minutter siden

SV: Får en enorm ryddejobb i høst

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski mener oljedirektørene trumfer de arbeidsløse i regjeringens krisepolitikk. – Den blir ikke en krone bedre av det som legges frem i dag, sier Kaski om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. Regjeringens største krisesatsning er fortsatt oljeskattepakken, fastslår hun.

NRK - 30 minutter siden

Støre: Lite plaster på stort sår

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre beskylder regjeringen for å kjøre Norge inn i et blindspor på vei ut av krisen. – Dette reviderte budsjettet er et plaster på et sår som regjeringen har latt vokse gjennom åtte år, og som vil fortsette å vokse med fortsatt høyrepolitikk, sier Støre om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – Mer penger til kommuner og psykisk helse i et revidert budsjett kan bøte litt på den akutte krisen vi står i, men det bøter ikke på åtte år med velferdskutt, privatisering og nedprioritering, sier han..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt