NRK > Nyheter

Saturday, 15 June, 02:10

NRK - 19 sep 23 kl. 05:30

Fredrikstad får Høyreordfører

I Fredrikstad er det nå avgjort: Arne Sekkelsten fra Høyre inntar ordførerstolen. Det betyr at Fredrikstad får sin første Høyreordfører på 100 år. Høyre har inngått avtale med Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti, med valgteknisk avtale med Pensjonistpartiet, skriver Fredriksstad Blad. De som tar over makten i Fredrikstad skal holde en Pressekonferanse på Rådhuset klokka i 09.00..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrikstad, Sekkelsten, Høyre, Høyreordfører, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti, Pensjonistpartiet, Fredriksstad Blad, Pressekonferanse, Rådhuset

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fredrikstadfår , Høyreordfører
NRK - 19 sep 23 kl. 05:30

Fredrikstad får Høyre-ordfører

I Fredrikstad er det nå avgjort: Arne Sekkelsten fra Høyre inntar ordførerstolen. Det betyr at Fredrikstad får sin første Høyreordfører på 100 år. Høyre har inngått avtale med Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti, med valgteknisk avtale med Pensjonistpartiet, skriver Fredriksstad Blad.

NRK - 20 sep 23 kl. 06:23

Høyreordfører i Engerdal

I Engerdal er det nå klart at Tor Erik Skramstad fra Høyre blir ordfører og Per Olav Opgård fra Arbeiderpartiet blir varaordfører. De to partiene inngår et historisk valgteknisk samarbeid, melder Østlendingen. Dette skjer til tross for at Senterpartiet fikk størst oppslutning under valget, med 41,4 prosent av stemmene.

NRK - 12 sep 23 kl. 03:08

Kristiansand får Høyreordfører

Rett før klokken 03.00 tirsdag morgen ble det klart av Mathias Bernander (H) blir ny ordfører i Kristiansand. Det kommer frem i en valgteknisk samarbeidsavtale de har undertegnet sammen med Venstre, KrF, Frp og Sp.

NRK - 14 sep 23 kl. 05:54

Kan bli Høyre-ordfører i Lillehammer

Det kan gå mot en Høyreordfører i Lillehammer for første gang siden 1945. Lokalavisa GD skriver at MDG og Venstre bytter side og går sammen med Sp for å forhandle med Høyre, Frp og Pensjonistpartiet. Det informerte de Arbeiderpartiet om i går kveld.

NRK - 12 okt 23 kl. 16:34

Høyre og Ap har funnet hverandre i over 40 kommuner

I Kommune-Norge har Arbeiderpartiet og Høyre fordelt ordfører- og varaordførervervene mellom seg i 41 kommuner. Det viser ordføreroversikten til Kommunal Rapport. Oversikten viser at tolv Høyreordførere har Ap-varaordfører, mens 29 Ap-ordførere har varaordfører fra Høyre.

Klartale - 15 jun 23 kl. 06:16

Yanina og Olena lærer mer norsk for hver dag som går

Yanina Khaliuk skriver navnet sitt med vakker løkkeskrift. Og navnet på byen hun kommer fra, sentralt i Ukraina.– Skal du ha telefonnummer også, eller?

NRK - 28 sep 23 kl. 16:08

Frp sikrer Høyreordfører i Trondheim

Frp har inngått valgteknisk samarbeid med Høyre og sikrer flertall for Kent Ranum som ordfører i Trondheim de neste fire årene. Frp får fast plass i formannskapet til gjengjeld for støtten. I en pressemelding heter det at samarbeidet er valgteknisk og uten politiske bindinger.

Klartale - 29 feb 24 kl. 06:00

Dette må du vite om Formel 1-sesongen

Til helgen starter årets Formel 1-sesong.Forrige sesong var det laget Red Bull og fører Max Verstappen som var best. Kommer de til å gjøre det like bra nå?

Klartale - 24 jan 24 kl. 06:05

Vincent lærer norsk på språkkafé

– Hei! Kan jeg få snakke med deg, Vincent?– Ja, det kan du.

VG - 14 mar 24 kl. 14:17

NRK: Regjeringen vil bruke 23 milliarder kroner til dobbeltspor mellom Fredrikstad og Råde

Regjeringen vil bygge ut dobbeltsporet på Østfoldbanen fra Råde til Fredrikstad. Det bekrefter samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) og tidligere ordfører i Fredrikstad, til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To menn reddet opp etter å ha falt i vannet ved Stathelle

Nødetatene har rykket til Stathelle i Bamble i Telemark etter melding om at to personer hadde falt i vannet. To menn ble hjulpet opp på brygga. – Mennene blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 2 timer siden

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 2 timer siden

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 2 timer siden

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 2 timer siden

Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika

Som ventet ble Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika etter at ANC fikk på plass en regjeringskoalisjon. For første gang på 30 år har ANC ikke lenger rent flertall i nasjonalforsamlingen. Fredag samlet de folkevalgte seg for første gang siden valget nylig, og en av oppgavene var å velge president.

NRK - 3 timer siden

Ylvis fikk gjev pris: – Veldig stas

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tildelt Leif Justers ærespris, også kjent som Juster-prisen. Prisen deles ut årlig til noen som har gjort eller gjør en stor innsats på en norsk revyscene. Det var programleder og skuespiller Tom Sterri som overrakte prisen til duoen fredag kveld.

NRK - 3 timer siden

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.

NRK - 3 timer siden

En person kritisk skadd i trafikkulykke

En person blir ansett som kritisk skadd i en trafikkulykke ved Klepp fredag kveld..

NRK - 4 timer siden

Mann i 20-årene knivstukket på Grønland i Oslo

Politiet melder at én person er knivstukket på Grønland i Oslo. Personen er våken og undersøkes av ambulanse. Operasjonsleder Øyvind Schalla-Aasen sier til NRK at dette er en mann i 20-årene.

NRK - 4 timer siden

Person knivstukket på Grønland i Oslo

Politiet melder at én person er knivstukket på Grønland i Oslo. Personen er våken og undersøkes av ambulanse. – Det drives aktivt søk etter to personer som var involvert i hendelsen, skriver politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com