NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 21:24

NRK - 18 april 21 kl. 07:36

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten. Flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika blir ikke stanset. Myndighetene forklarer det med at ulike varianter av viruset der ikke har nådd samme spredningsnivå som i Brasil..
Les mer på NRK


Les mer om:
Argentina, Sør-Afrika, Brasil

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frankrikemed , innreisekarantene
NRK - 06 mars 21 kl. 11:10

Utvider innreisekarantene-unntaket

Helsepersonell som har fått den første dosen av AstraZenecas koronavaksine får unntak fra innreisekarantene. Unntaket gjelder etter at det har gått minst tre uker etter første dose, opplyser Helse- og omsorgsdepartementet. – Endringen gjøres på bakgrunn av anbefalinger fra Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet og Statens legemiddelverk.

NRK - 04 april 21 kl. 02:27

Fire smittede i Vestnes kommune

Vestnes kommune fikk påskeaften melding om fire personer som er smittet av koronaviruset. Det er to fastboende og to tilreisende i innreisekarantene ved en brakkerigg. Smitten til to fastboende knyttes til et utbrudd i Fjord kommune.

NRK - 10 mai 21 kl. 12:08

Kværner får 11,8 millioner

Kværner blir den første virksomheten som får støtte under kompensasjonsordningen for innreisekarantene. Selskapet får 11,8 millioner kroner. Klokka 12 mandag åpnet kompensasjonsordningen for innreisekarantene..

NRK - 31 mars 21 kl. 20:26

Stenger skulane i Frankrike

Skulane i Frankrike stenger i tre veker, det seier president Emmanuel Macron. Han seier også at dei forlengar den delvise nedstenginga av landet i fire veker. Frankrike har no nærare 40 000 smittetilfelle dagleg, og 44 prosent av dei som får intensivbehandling på sjukehus er under 65 år gamle.

NRK - 20 jan. 21 kl. 11:46

Ny rettsrunde mot Navalnyj utsatt

Innreisekarantene gjør at onsdagens rettsmøte mot den russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj er utsatt til 5. februar. Navalnyj er i karantene etter å ha ankommet fra Tyskland tidligere denne uken..

NRK - 27 jan. 21 kl. 15:12

Start-spelar vert politimeld

Kristiansand kommune har politimeld ein spelar på fotballaget Start for brot på karantenereglane, melder Fædrelandsvennen. Spelaren skal ha vore på trening saman med andre då han var i innreisekarantene..

NRK - 04 feb. 21 kl. 17:55

Brøt karantenereglene, ble anmeldt

Tromsø kommune har anmeldt fire personer med utenlandsk statsborgerskap for brudd på bestemmelsene knyttet til innreisekarantene. De fire oppholder seg på et karantenehotell i byen som kommunen har avtale med. Det er andre gang kommunen anmelder under pandemien..

VG - 04 feb. 21 kl. 18:40

Mangler oversikt over karanteneunntak

Regjeringen vet ikke over hvor mange som har krysset grensen fra de ulike gruppene med unntak for innreisekarantene..

NRK - 05 feb. 21 kl. 09:33

Hytteeiere i Sverige vant koronasak

Vilkårene for unntak fra innreisekarantene er ugyldig, mener Oslo tingrett..

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 09:40

Norske hytteeiere i Sverige vant sak mot Staten

Saken oppdateres... Vilkår for unntak fra innreisekarantene er ugyldig, mener Oslo tingrett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 15 minutter siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..

NRK - 45 minutter siden

Etterlyser ungdommer på strandfest

Arendal kommune ber ungdommer som har vært på en strandfest natt til 16. mai om å melde seg. Det er avdekka en smitta person, og trolig må både deltakere og husstander nå i karantene, skriver Agderposten.

NRK - 1 time siden

Venter 4,5 millioner vaksinedoser

Overlege Preben Aavitsland i Folkehelseinstituttet avfeier frykten for vaksinering utover høsten og vinteren. Millioner av doser ventes til Norge i sommer. Aavitsland skriver i en epost til NTB at leveransene fra de to produsentene, Pfizer og Moderna, nå er veldig stabile.

NRK - 1 time siden

Røde Kors: Norge må følge Danmark

Røde Kors mener Norge må følge danskene og hente hjem norske mødre og barn som er igjen i leirene i Syria. – Danmark har nå besluttet å hente hjem mødre og barn fra leirene i Nord-Øst Syria. Nå er det på høy tid at også Norge tar ansvar for egne statsborgere, og henter hjem de mødrene og barna som er igjen i Syria, sier Ivar Stokkereit, som er leder for folkerettsenheten i Røde Kors, i en uttalelse til NTB..

NRK - 1 time siden

Listhaug: – Nå er det nok

Frp-leder Sylvi Listhaug raser mot nyheten om at syriafareren Aisha Shezadi Kausar har bedt Utenriksdepartementet om hjelp for å komme tilbake til Norge. – Etter å ha reist ned til Syria for å spre terror har nå terroristen Aisha Shezadi frekkhet til å be Norge om hjelp. Det var nøyaktig dette Frp advarte mot.

NRK - 1 time siden

Hamas: Klar for våpenhvile

Etter ni dager med harde kamper mellom Israel og Hamas i Gaza var det tirsdag små tegn til at en våpenhvile kan være i emning. En Hamas-representant i Qatar, Moussa Abu Marzouk, sier til New York Times at Hamas er klar for våpenhvile. Ifølge ham krever Israel at Hamas stanser rakettangrepene i to-tre timer før de bestemmer seg for det samme.

NRK - 1 time siden

Danmark henter 19 barn fra Syria

Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod bekrefter i en pressekonferanse at Danmark har besluttet å tilby å hente hjem 19 barn og tre mødre fra Syria. De tre mødrene er danske statsborgere, og saken er behandlet av en innsatsstyrke for regjeringen. På pressekonferansen forteller lederen for innsatsstyrken Finn Borch at det ikke er realistisk å hente hjem barna uten mødrene..

NRK - 1 time siden

Styrker beredskapen etter 17.mai

14 personer er arrestert etter 17. mai-bråk i Fredrikstad. Politiet styrker beredskapen inn mot pinsehelgen, etter at flere unge voksne mellom 18 og 25 år gikk til angrep på politiet med flasker og brostein på Stortorvet i Fredrikstad mandag kveld..

NRK - 2 timer siden

Seilbåt traff Porsgrunnsbroen

En seilbåt med minst en person om bord har truffet Porsgrunnsbrua, melder politiet. Seilbåten skal nå krenge. Nødetatene rykker ut..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt