NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 02:37

NRK - 15 nov 22 kl. 10:30

Frankrike: Lavere arbeidsledighet og økende inflasjon

Arbeidsledigheten i Frankrike falt svakt i tredje kvartal, melder det statistiske byrået INSEE. Samtidig var prisstigningen rekordhøy i oktober. I henhold til ILOs ledighetsstandard falt ledigheten til 7,3 prosent av arbeidsstyrken, mot 7,4 prosent i andre kvartal. I rene tall falt arbeidsledigheten med 17.000 i løpet av kvartalet til 2,3 millioner.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, INSEE, ILOs, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frankrike, Lavere, arbeidsledighetog , økende, inflasjon
Klartale - 13 dec 22 kl. 15:30

Kan bli det første afrikanske landet til å vinne VM

Marokko blir det første arabiske og afrikanske landet som spiller VM-semifinale. De møter Frankrike på onsdag. Frankrike er regjerende verdensmester.

NRK - 15 nov 22 kl. 09:45

Økende arbeidsledighet i Storbritannia, men fremdeles lav

Arbeidsledigheten i Storbritannia har steget til 3,6 prosent de siste tre månedene, men er fremdeles på sitt laveste nivå på nesten 50 år. Økningen gjelder for tre måneder fram til slutten av september, og er en økning fra 3,5 prosent for de tre månedene fram til slutten av august, ifølge tall fra Storbritannias statistikkbyrå. En arbeidsledighet på 3,6 prosent i landet, er det laveste nivået siden 1974.

Klartale - 11 jul 22 kl. 06:00

Forsøker Russland å få seg nye venner?

– Det er jo en lang historie. Det sier Tor A. Benjaminsen.

Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

Klartale - 18 dec 22 kl. 06:00

Klart for drømmefinale

Verdens-mesterskapet i fotball nærmer seg slutten. Nå er det klart for finale.Der skal Argentina spille mot Frankrike.

NRK - 13 dec 22 kl. 10:00

NHO varsler høyere arbeidsledighet

NHO varsler et stemningsskifte og høyere arbeidsledighet i tiden framover. Vekstanslaget for norsk økonomi i 2023 er jekket ned til til 0,8 prosent, og det innebærer nedgang i aktiviteten de to første kvartalene neste år. Kostnadssjokket som følge av økte energipriser vil redusere bedriftenes lønnsomhet og redusere investeringene i mange næringer.

NRK - I førrgår: 08:58

Svak økning i arbeidsledigheten

I desember økte antallet arbeidsledige i Norge med 1000 personer. Siden bunnen april i fjor har antallet arbeidsledige økt med 10.000 personer.

NRK - 17 sep 22 kl. 13:12

Strømprisene faller søndag – laveste siden juli

Strømprisene faller betraktelig på søndag, viser strømbørsen Nord Pools tall for morgendagen. Prisene faller i alle de fem prisområdene. I Sørøst-, Sørvest- og Vest-Norge mer enn halvveres strømprisen fra lørdag til søndag.

Klartale - 11 okt 22 kl. 11:25

Derfor har strøm vært billig de siste dagene

Strøm har vært et hett tema det siste året. Lite regn, lite vind og høye priser på gass er noen av årsakene. Folk som kommer fra Sør-Norge har måttet betale mye for strøm hver måned.

NRK - 11 aug 22 kl. 21:55

Over 1.000 brannfolk kjemper mot den intense skogbrannen i Frankrike

Myndighetene i Frankrike advarer om at den store skogbrannen sørvest i landet kan vokse seg enda større. Totalt har 361 utenlandske brannfolk blitt sendt til Frankrike for å bistå sine franske kolleger. De 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 1 time siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 1 time siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 1 time siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.

NRK - 2 timer siden

Artisten Tom Verlaine er død

Artisten Tom Verlaine døde lørdag etter en kort tid med sykdom. Han ble 73 år gammel. Kunngjøringen av hans bortgang ble formidlet av Jesse Paris Smith, som er datteren til artisten Patti Smith, skriver New York Times.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com