NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 10:49

NRK - 17 aug. 20 kl. 18:07

Fraktet viruset gjennom tre fylker

Tolv personer fra samme vennegjeng er smittet, og flere titalls personer er i karantene, etter en ferie i Lofoten. – Viser hvordan viruset oppfører seg, sier leder på koronasenteret..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lofoten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fraktet, viruset, gjennom, tre, fylker
NRK - 17 juli 21 kl. 12:03

Sammenstøt båt og vannscooter

Det har vært et sammenstøt mellom en båt og en vannscooter utenfor Huk i Oslo, skriver politiet på Twitter. To personer på vannscooteren er fraktet til land, de er bevisste og blir fraktet videre av ambulanse. Båten involvert i uhellet er fraktet til land.

P4 - 05 juli 20 kl. 14:12

Mener WHO undervurderer koronaviruset

Over 200 eksperter mener Verdens helseorganisasjon WHO undervurderer koronaviruset. Ekspertene er overbevist om at viruset er luftbårent, så smitten kan bli hengende i luften i lang tid, melder NTB. WHO fastholder at viruset smitter gjennom små dråper fra smittede personer like i nærheten, eller gjennom å ta på infiserte flater og så berøre øyne, nese eller munn..

NRK - 04 mai 20 kl. 13:46

Fant viruset på prøve fra romjula

To sykehus i Paris oppdaget koronavirus på en lungebetennelse- og influensaprøve fra 27. desember. Det melder NTB.

NRK - 25 juli 20 kl. 23:49

1211 døde av viruset i Brasil

Brasil har registrert 1211 nye dødsfall siste døgn som knyttes til koronaviruset. 51.147 mennesker har testet positivt på viruset i Brasil siste døgn.

P4 - 26 juli 20 kl. 13:22

Turistmedarbeidere koronasmittet

Minst 44 nye koronatilfeller er påvist i den lille byen St. Wolfgang i Østerrike. Nesten alle som har fått påvist viruset er turistmedarbeidere, og det vekker til live mørke minner.

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:32

Sør-Afrika nødgodkjenner vaksine

Sør-Afrika nødgodkjenner koronavaksinen til AstraZeneca, og forventer å få en million doser 1. februar, opplyste landets helseminister Zweli Mkhize. Sør-Afrika kjemper mot andre bølge av viruset der en ny variant, kjent som 501Y.

NRK - 27 april 21 kl. 08:28

FHI har funne undergruppe

Folkehelseinstituttet har funne ei ny undergruppe av koronaviruset etter smittetilfelle i Tønsberg. Det skriv VG. Det dreier seg ikkje om ein ny variant av viruset, men ei undergruppe, som det finst hundrevis av.

VG - 08 mai 21 kl. 11:55

Gaza mangler oksygen: – Viruset kveler oss

– Vi er sjokkert over hvor farlig dette viruset er. De siste åtte månedene er over 100 000 mennesker smittet og 972 er døde av Covis19-viruset, sier fortvilet lege i Gaza..

NRK - 27 mai 21 kl. 08:47

Vil granske opphavet til korona

USAs president Joe Biden varslar ei gransking av opphavet til koronaviruset, melder CNN. Viruset blei først oppdaga i Wuhan i desember 2019. Den vanlegaste teorien er at viruset oppstod på ein våtmarknad.

VG - 04 juni 21 kl. 15:58

Faktisk.no: Fortsatt ikke vitenskapelig dokumentert at viruset er menneskeskapt

Norsk forsker hevder på nytt at viruset er menneskeskapt. Heller ikke denne gangen er det lagt frem noen dokumentasjon. Foreløpig vet man ikke sikkert hvor viruset kommer fra..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 45 minutter siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 1 time siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 1 time siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 1 time siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - 2 timer siden

Kraftig styrtregn til Østlandet

Torsdag kan bli den våteste dagen i flere deler av landet. I Vestfold og Østfold er det utstedt oransje farevarsel på styrtregn. – Det er observert svært kraftig styrtregn i kyststrøkene i Ytre Oslofjord og det er sendt ut oransje varsel, melder Meteorologisk institutt på Twitter i 8-tiden torsdag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt