NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:14

NRK - 14 okt 21 kl. 05:15

Fotturist funnet i fjellet

En mann i 50-åra, som onsdag kveld meldte til politiet at han ikke klarte å komme seg ned fra fjellet Trollfonnegge i Vang i Valdres på egen hånd, ble funnet ved tretiden i natt. Mannen skal være i god behold. Sammen med Røde Kors-mannskap gikk han ned fra fjellet, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trollfonnegge, Vang, Valdres, Røde Kors, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotturist, funneti , fjellet
NRK - 28 jul 21 kl. 20:35

Røyk i fjellet etter lynnedslag

Brannmannskap rykker ut til Spannfjellet i Overhalla i Trøndelag. De har mottatt melding om røyk i området etter at lynet slo ned. – Brannvesenet er kommet fram til foten av fjellet, ifølge innringer var lynnedslaget på toppen av fjellet, sier operasjonsleder i Namdal 110-sentral.

NRK - 07 aug 21 kl. 08:50

Leter etter savnet mann i fjellet

Det er satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann i fjellet i Nore og Uvdal kommune. Mannen er i 70-årene og er savnet i området ved fjellet Bleikehæet på Hardangervidda, melder politiet. Mannskaper fra Røde Kors ble fløyet inn med helikopter natt til lørdag og startet søk.

NRK - 24 jul 21 kl. 09:36

Turgåer funnet omkommet i Lofoten

Politiet i Nordland fikk fredag melding om en person som var savnet i fjellet. En mann i 60-årene fra Østerrike hadde gått seg en tur på Kitinden i Flakstad kommune i Lofoten. – Den savnede mannen ble funnet i fjellsiden klokken 03.

NRK - 18 aug 21 kl. 02:16

Mann hjulpet ned fra fjellet

Mannen i 30-årene som hadde gått seg fast på fjellet Jakta på grensen mellom Ørsta og Volda på Sunnmøre, er nå funnet av Røde Kors, skriver politiet på Twitter. Mannskaper fra organisasjonen er i kontakt med ham, og følger ham ned. Det er mørkt og tåke i området.

NRK - 30 jun 21 kl. 22:06

182 nye graver funnet i Canada

Ytterligere 182 umerkede graver er funnet ved en tidligere kostskole i Canada. Dette er det tredje store funnet siden slutten av mai. Det kommer etter at levningene av 215 barn ved en tidligere kostskole i provinsen British Columbia ble funnet i mai.

NRK - 22 aug 21 kl. 22:55

Person funnet død i Molde

Et redningshelikopter har funnet en død person ved fjellet Katthammaren i Molde i kveld. Personen blir tidligst hentet ned i morgen, opplyser politiet i Møre og Romsdal. En tysk basehopper er meldt savnet etter et hopp i det samme området.

NRK - 27 jun 21 kl. 17:30

Ventetid over fjellet

Det meldes om en times ventetid på å komme over fjellet på E134 Haukelifjell. Årsaken er pågående vegarbeid og mye trafikk, opplyser Vegtrafikksentralen sør..

Dagbladet - 04 jul 21 kl. 17:25

Ber folk komme ned fra fjellet

Det har vært flere tusen lynnedslag i Sør-Norge søndag ettermiddag. Særlig i Møre og Romsdal braker det nå løs. Politiet ber folk komme ned fra fjellet..

NRK - 04 jul 21 kl. 20:29

Skadet kvinne varslet politiet

Det var i 17-tiden at lynet slo ned på et turfølge på tre kvinner ved toppen av fjellet Melshornet i Hareid like utenfor Ålesund. To av dem døde, og en tredje ble hardt skadd. Kvinnen som varslet politiet, sa at hun fryktet at de hun var sammen med hadde omkommet.

NRK - 16 jul 21 kl. 14:57

Leter etter familie på fem i Sogn

Politi og frivillig mannskap leter etter en tysk familie på fem som sammen med hunden sin er savnet i fjellet i Luster i Vestland fylke. De skal sist ha blitt observert ved Åsetevatnet i fjellet nord for Skjolden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Triceratops gikk for mer enn ventet

Verdens største Triceratops-skjelett gikk under hammeren i Paris i ettermiddag. Skjelettet med kallenavnet «Big John» er anslått å være 66 millioner år gammelt og er åtte meter langt. En amerikansk samler sikret seg beinrestene til den nette sum av 6,6 millioner euro.

NRK - 30 minutter siden

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar.

NRK - 15 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..

NRK - 30 minutter siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 45 minutter siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 1 time siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 1 time siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 1 time siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 1 time siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt