NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 23:24

NRK - 25 april 21 kl. 01:37

Fotgjenger påkjørt i Trondheim

En fotgjenger ved Lerkendal i Trondheim ble påkjørt natt til søndag. Vedkommende er fraktet til St. Olavs universitetssykehus, melder politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lerkendal, Trondheim, St, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotgjenger, påkjørti , Trondheim
NRK - 11 mai 21 kl. 15:05

Trafikkulykke Hommelvik

Det har vært ei trafikkulykke i Hommelvik sentrum. Bil mot fotgjenger. Fotgjenger ligger på bakken, men er bevisst.

VG - 13 juli 21 kl. 11:22

Forby elektriske sparkesykler!

I går, midt på dagen, stoppet jeg min bil for at noen unge jenter skulle få gå over et fotgjenger-felt i et trafikkert område med svært mange myke trafikanter. Til min forskrekkelse kom det dunkende en ung mann på el-sparkesykkel forbi meg på venstre side i stor fart og over fotgjenger-feltet, snakkende på sin mobiltelefon. Bra gikk det, men matt blir man..

NRK - 15 feb. 21 kl. 14:56

Dømt for påkjørsel med sparkesykkel

En elsparkesyklist (48) er dømt til fengsel i 18 dager for å ha kjørt på en fotgjenger. Han mister også førerkortet i ett år. Mannen kjørte på en kvinne i Oslo høsten 2020..

NRK - 11 mai 21 kl. 15:38

Fotgjenger ikke alvorlig skadd

Fotgjengeren som ble påkjørt i Hommelvik sentrum er ikke alvorlig skadd. Politiet opplyser at vedkommende er våken, og har smerter i rygg og hofte. Påkjørselen har trolig skjedd i et fotgjengerfelt..

NRK - 30 jan. 21 kl. 09:09

TV2: Mutert virus i Trondheim

Trondheim kommune melder at den britiske muterte viruset er blitt påvist i kommunen. Det melder TV2. Den smittede personen ankom Trondheim fra Storbritannia for to uker siden.

NRK - 30 jan. 21 kl. 09:09

Mutert virus i Trondheim

Trondheim kommune melder at den britiske muterte viruset er blitt påvist i kommunen. Det melder TV2. Den smittede personen ankom Trondheim fra Storbritannia for to uker siden.

NRK - 17 feb. 21 kl. 10:23

Sliter med å nå eldre for vaksine

Trondheim kommune sliter med å få kontakt med mange over 85 år som skal vaksineres. De som ikke har gitt lyd fra seg, har nå fått brev i posten i håp om at de da vil melde seg. Hittil har 7398 personer fått første vaksinedose i Trondheim, 2271 har fått den andre.

NRK - 18 feb. 21 kl. 09:51

Ingen nye smittede i Trondheim

I går ble det gjennomført 765 tester i Trondheim uten at noen testet positivt for koronavirus. Kommunen har den siste måneden hatt mange tilfeller av mutert virus, og i forrige uke satt både Trondheim og nabokommuner inn strenge tiltak for å hindre videre spredning..

NRK - 30 mars 21 kl. 10:08

Sprengt testkapasitet i Røros

Røros kommune har tatt kontakt med Trondheim etter at mange av hyttefolk fra Trondheim og andre kommuner har sprengt testkapasiteten. – Vi ber folk om å dra hjem om de blir syke og teste seg i egen kommune da også de øvrige hyttekommunene vil kunne ha utfordringer knyttet til testkapasitet, skriver Trondheim kommune i en pressemelding..

NRK - 31 mars 21 kl. 09:30

Tre nye smittede i Trondheim

Tre personer har fått påvist koronasmitte i Trondheim det siste døgnet. Alle tre er smittet av kjente nærkontakter i andre kommuner. De har milde sykdomsforløp.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 1 time siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 1 time siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 1 time siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 1 time siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 1 time siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

NRK - 1 time siden

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Stanser sak mot Polisario-leder

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt