NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:34

NRK - 27 jun 22 kl. 12:43

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet. – Kvinnen er tatt hånd om av ambulanse, og fraktes til Haukeland, forteller operasjonsleder i Vest politidistrikt, Knut Dahl-Michelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Liamyrane, Åsane, Vest, Twitter, Haukeland, Dahl-Michelsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotgjenger, påkjørti , Åsane
NRK - 09 apr 22 kl. 19:56

Uavgjort i kampen om Bergen

Det vart 1–1 i fotballkampen mellom Brann og Åsane på Brann Stadion laurdag kveld. Til pause var stillinga 0-0, men berre fem minutt etter pause gjekk Åsane opp i leiinga. Åsane-kaptein Didrik Fredriksen fekk ballen på 16 meter, og skaut ballen rett i mål.

NRK - 04 jul 22 kl. 01:53

Sjåfør unngikk rådyr på Romerike – traff fotgjenger

En bilist klarte å svinge unna et rådyr i Lillestrøm natt til søndag. Vedkommende traff isteden en fotgjenger som gikk langs veien. Ulykken skjedde på fylkesvei 1534, ifølge Øst politidistrikt.

NRK - 28 mar 22 kl. 15:32

Mann erkjenner straffskyld for drap i Åsane

Mannen som er siktet for drapet på en 23 år gammel kvinne i Åsane i Bergen i september i fjor, har erkjent straffskyld. 30-åringen er siktet for å ha tatt livet av sin 23 år gamle kjæreste i Åsane i fjor høst. Nå har han i avhør erkjent straffskyld for drap, skriver Bergensavisen.

Aftenposten - 20 jul 22 kl. 11:33

«Ingen» kommer på Åsane-kamp: – Det er ikke nok mennesker som elsker Åsane

Åsane har kjempet i toppen av Obosligaen i flere år, og har fått et moderne anlegg, men det tiltrekker ikke beboerne i….

Aftenposten - 31 jul 22 kl. 17:32

Lorentzen reddet poeng for Åsane

Åsane måtte reise seg etter braktapet mot Sandnes, og klarte å hindre Sogndal fra å ta med seg tre poeng fra Åsane Arena..

NRK - 20 maj 22 kl. 11:52

Fotgjenger påkjørt av buss

Politi og ambulanse har rykket ut etter melding om en fotgjenger som er påkjørt av en buss. Påkjørselen skal ha skjedd på bussterminalen i Fredrikstad..

NRK - 26 apr 22 kl. 18:56

Fotgjenger påkjørt i Hamar

En fotgjenger påkjørt i Hamar tirsdag ettermiddag. Vedkommende behandles på traumemottaket på Hamar sykehus, skadeomfang er ukjent. Fører av bilen fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 08 maj 22 kl. 04:43

Fotgjenger påkjørt og fraktet til sykehus

En fotgjenger har blitt hentet av luftambulanse og fraktet til Bodø etter å ha blitt påkjørt av en bil ved Bogen i Steigen. Vedkommende var ved bevissthet og stabil. Det fremstår som et rent uhell, tvitrer politiet i Nordland..

NRK - 10 maj 22 kl. 15:14

Fotgjenger påkjørt i Oslo

Politiet i Oslo melder at en fotgjenger er påkjørt av en bil på Røa i Oslo, og nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 09 jun 22 kl. 15:13

Fotgjenger påkjørt i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at det har skjedd en trafikkuylykke på Nardo. Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke - melding om påkjørt fotgjenger. Mer kommer, skriver politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent i Kongressen

Eit fleirtal i Representantenes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan, skriv CNN. Planen blei søndag godkjend i Senatet, og er nå klar for Bidens endelege signering. Avtalen kan bli den størske klimapakka i USA si historie, med nasjonale utsleppskutt på 40 prosent innan 2030, ifølge demokratane.

NRK - 15 minutter siden

Britiske, svenske og kroatiske krigsfangar for retten i Donetsk

Tre britar, ein svenske og ein kroatar må møta i ein sjølvoppnemnt rett i Donetsk i Ukraina måndag, etter å ha delteke i krigen på ukrainsk side, ifølge den uavhengige, russiske avisa Meduza. Den eine briten skal ifølge britiske myndigheiter ha drive med humanitært arbeid. Blir dei dømd skyldig, kan dei risikera dødsstraff, skriv avisa.

NRK - 1 time siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 2 timer siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 3 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 7 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com