NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 19:19

NRK - 11 mai 21 kl. 15:38

Fotgjenger ikke alvorlig skadd

Fotgjengeren som ble påkjørt i Hommelvik sentrum er ikke alvorlig skadd. Politiet opplyser at vedkommende er våken, og har smerter i rygg og hofte. Påkjørselen har trolig skjedd i et fotgjengerfelt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hommelvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotgjenger, ikke, alvorlig, skadd
NRK - 25 april 21 kl. 01:37

Fotgjenger påkjørt i Trondheim

En fotgjenger ved Lerkendal i Trondheim ble påkjørt natt til søndag. Vedkommende er fraktet til St. Olavs universitetssykehus, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 11 mai 21 kl. 15:05

Trafikkulykke Hommelvik

Det har vært ei trafikkulykke i Hommelvik sentrum. Bil mot fotgjenger. Fotgjenger ligger på bakken, men er bevisst.

NRK - 21 mai 21 kl. 15:23

MC-fører alvorlig skadd

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en MC-ulykke i Osloveien i Vestby fredag, melder Øst politidistrikt på Twitter. – Det er en motorsykkel som har kollidert med en tilhenger på en traktor i forbindelse med en forbikjøring, sier operasjonsleder Halvor Andersen til Vestby Avis. I følge Andersen er det snakk om alvorlig personskade på motorsyklisten, men det er trolig ikke livstruende skader..

NRK - 06 juni 21 kl. 08:49

Mann alvorlig skadd etter båtulykke

En mann i 40-årene ble natt til søndag alvorlig skadd etter en båtulykke i Rødøyfjorden i Nordland. Politiet i Nordland opplyser at nødetatene og Hovedredningssentralen ved 1-tiden fikk melding om at en person hadde ramlet i havet fra en båt i Rødøyfjorden i Nordland. To andre personer hoppet etter for å hjelpe vedkommende.

NRK - 05 mai 21 kl. 22:53

Beboer alvorlig skadd på Frøya

Tilstanden til en beboer er alvorlig etter det som Frøya kommune kaller «en uønsket alvorlig hendelse» i bo- og miljøtjenesten. Frøya kommune har satt beredskapsledelse og saken er meldt til Helsetilsynet og Statsforvalteren i Trøndelag..

NRK - 05 juni 21 kl. 12:14

Én hardt skadd i rally-utforkjørsel

Én person skal være hardt skadd etter at en rallybil skal ha kjørt i et tre ved Løken i Aurskog-Høland, melder politiet. Politiet sier til NRK at de ikke er fremme på stedet, men meldinga de har fått går på at det var to i bilen da ulykken skjedde. Trolig sjåfør og kartleser.

NRK - 24 feb. 21 kl. 00:14

Tiger Woods alvorlig skadd

Golfstjernen Tiger Woods er alvorlig skadd ettter trafikkulykke i Los Angeles tirsdag. Tilstanden er statbil. 45-åringen har fått skader i begge beina, opplyste nødetatene på en pressekonferanse tirsdag kveld norsk tid..

Klartale - 23 mars 21 kl. 12:44

Jente alvorlig skadd

Ei jente på 12 år er på sykehus etter en ulykke i vannet i Rogaland. Hun er alvorlig skadd..

NRK - 02 mai 21 kl. 07:30

Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Osterhaus' gate i Oslo sentrum søndag morgen. En annen mann er anholdt. – Et vitne observerte en person som lå på gata og ropte om hjelp.

NRK - 04 mai 21 kl. 01:35

MC-fører alvorlig skadd på Hamarøy

En motorsykkelfører i 40-årene ble alvorlig skadd i en ulykke på Fv 7534 ved Korsnes på Hamarøy ved 23-tiden mandag, melder politiet i Nordland. Mannen er fløyet til sykehus med luftambulanse. Det skal dreie seg om en singelulykke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 15 minutter siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 30 minutter siden

Boris Johnson om koronasituasjonen

NRK - 45 minutter siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 45 minutter siden

Biden møter pressen etter Nato-møte

NRK - 1 time siden

Gir 45 millioner til WHO-forskning

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 1 time siden

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Senterpartiet støtter mistillit

Også Senterpartiet i Oslo støtter mistillit mot Lan Marie Berg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Norge leder WHO-arbeidsgruppe

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt