NRK > Nyheter

Friday, 30 September, 21:00

NRK - 18 aug 22 kl. 05:45

Fotballdommere trakasseres oftere

Trusler, hets og trakassering av dommere øker på norske fotballbaner, ifølge Norges fotballforbund. I en undersøkelse fra 2020 fortalte 11 prosent av dommerne at de opplevde trusler, hets, mobbing eller trakassering. I fjor var tallet steget til 13 prosent, og tilbakemeldingene fra kretsene tyder på ytterligere økning i 2022..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norges

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotballdommere, trakasseres, oftere
Aftenposten - 10 jun 22 kl. 10:42

En av Norges beste fotballdommere ble alvorlig syk

Sigurd Smehus Kringstad er en av landets beste fotballdommere. De siste månedene har vært tøffe for 34-åringen..

Klartale - 22 apr 22 kl. 08:36

Leder sier at folk oftere blir truet på jobb

En ny undersøkelser viser at folk som jobber på Nav har vært utsatt for vold. Hele én av åtte sier i hvert fall det. Det er avisa VG som skriver saken.

Aftenposten - 07 jun 22 kl. 19:03

Er det greit å servere alkohol i konfirmasjoner? Oslo-folk svarer oftere ja

Familier fra vestkanten i Oslo går oftere for alkoholservering i konfirmasjon, viser undersøkelse..

VG - 27 jun 22 kl. 22:31

Raymond Johansen: – Trakassering av skeive skjer hver dag

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier terror skal bekjempes hver dag. Men han er også bekymret over at skeive i Norge fortsatt trakasseres daglig på gatene - av vanlige folk..

Dagbladet - 18 aug 22 kl. 22:40

Ansatte trakasseres: - Kan bli politianmeldt

Mange reagerte i sinne etter at Fiskeridirektoratet valgte å avlive hvalrossen Freya - det får de ansatte i direktoratet kjenne på kroppen..

Dagbladet - 17 sep 22 kl. 13:44

Ordets pris

Hvor fritt er egentlig ordet i Norge når norske forfattere trakasseres, bedriver selvsensur og må ha sikkerhetstiltak? Angrepet på Salman Rushdie i august sjokkerte en hel verden - og snudde opp-ned på Aschehoug-forlagets 150-årsfeiring..

Klartale - 20 apr 22 kl. 06:00

Nesten alt fra hagen til Dennis kan du spise

– Alle kan dyrke sin egen mat. Enten det er i en liten hage, en balkong eller et lite kjøkkenvindu. Det sier Dennis Asbjørnsen til Klar Tale.

NRK - 05 maj 22 kl. 20:06

Tusenvis til sykehus i Irak etter sandstorm

Det er registrert minst 5.000 tilfeller av pusteproblemer som følge av en sandstorm som har rammet store deler av Irak, skriver NTB. Stormen startet onsdag kveld, og har rammet fem provinser i landet.

VG - 06 maj 22 kl. 08:55

Kropp og slanking - et glemt likestillingsperspektiv

Verdens slankefrie dag er en dag der vi lar kropp være kropp, og feirer at vi bare er. Det burde vi strengt tatt gjøre litt oftere, i likestillingens navn..

NRK - 07 maj 22 kl. 08:24

Advarer mot falsk og farlig alkohol

Tolletaten advarer russen og andre festglade mot å kjøpe og drikke brennevin fra ulovlige utsalgssteder. Den kan være falsk, svært helseskadelig og i verste fall føre til dødsfall. Tollerne har nylig avdekket mistenkelig import av isopropanol, som er en giftig alkohol brukt som løsemiddel i blant annet desinfeksjonsmidler og vindusspylervæske.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Annenhver brite mener statsminister Truss bør gå av

Britene er lite begeistret for sin nye statsminister, og et knapt flertall mener at Liz Truss bør gå av, viser en YouGov-måling. Knapt fire uker etter at Truss overtok etter Boris Jonson, mener 51 prosent av de spurte at hun bør erstattes av en annen. Truss-regjeringen la for en uke siden fram et budsjettutkast som inneholdt store skattekutt som var tenkt finansiert med låneopptak.

NRK - 45 minutter siden

Biden mener Putin sliter

USAs president Joe Biden sier fredag at den russiske tvangsinlemmelsen av fire ukrainske regioner er et tegn på at Vladimir Putin sliter. Biden advarte samtidig Russland om at USA vil forsvare hver centimeter av Natos territorium. Han sier USA og deres allierte ikke vil la seg skremme av Putin.

NRK - 45 minutter siden

Biden: Orkanen «Ian» kan bli en av de verste i historien

USAs president Joe Biden sier i en tale fredag at han frykter ødeleggelsene etter orkanen «Ian» kan bli de verste i amerikansk historie. Han har gjort alle tilgjengelige grep for å redde liv, sa Biden, ifølge Reuters. – Vi begynner først nå å se omfanget av ødeleggelsene.

NRK - 1 time siden

Meteorologene advarer om snø i høyfjellet i Sør-Norge

Det er ventet sludd og snø på høyfjellsovergangene i Sør-Norge i helgen. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Dette kan by på krevende kjøreforhold enkelte steder, og reisende kan få noe lengre reisetid.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nord-Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadd. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 1 time siden

RIA: Putin kaller inn 120 000 vernepliktige

Russlands president Vladimir Putin har signert et dokument som kaller inn 120 000 vernepliktige, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig arbeidsulykke i Nordreisa

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nordreisa i Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadet. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 2 timer siden

Politiet øker sikkerheten rundt kritisk infrastruktur − forsvaret bistår

På bakgrunn av den sikkerhetspolitiske situasjonen iverksetter politiet ytterligere tiltak for å kunne forebygge og avverge straffbare handlinger eller andre uønskede hendelser i Norge. Det skriver Politidirektoratet i en pressemelding. − Politiets viktigste jobb er å trygge befolkningen.

NRK - 2 timer siden

SAS venter store underskudd

SAS venter store underskudd både i år og neste år, og tror først at de kommer til å gå med overskudd igjen i 2024. I inneværende regnskapsår regner SAS med et underskudd på 7,7 milliarder kroner, går det fram av en pressemelding fra flyselskapet. Neste år varsler selskapet et underskudd på mellom 5,7 og 7,2 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Politiet øker sikkerheten rundt kritisk infrastruktur

På bakgrunn av den sikkerhetspolitiske situasjonen iverksetter politiet ytterligere tiltak for å kunne forebygge og avverge straffbare handlinger eller andre uønskede hendelser i Norge. Det skriver Politidirektoratet i en pressemelding. − Politiets viktigste jobb er å trygge befolkningen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com