E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 01:33

E24 - I førrgår: 14:18

Forvalterens strategi i Aksje-NM: – Satser ikke alt på ett kort

Den erfarne aksjeforvalteren Leif Eriksrød går for det trygge i aksjekonkurransen, men krydrer porteføljen med to shippingaksjer..
Les mer på E24


Les mer om:
Leif Eriksrød, Aksje-NM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forvalterens, strategii , Aksje-NM, Satser, ikke, altpå ett , kort
NRK - 10 maj 22 kl. 17:24

WHO: Kinas korona-strategi er ikke bærekraftig

Kinas såkalte null covid-strategi for å bekjempe pandemien er ikke bærekraftig, mener Verdens helseorganisasjon (WHO). – Når vi snakker om en null covid-strategi, tenker vi ikke at det er bærekraftig, gitt virusets oppførsel nå og hva vi venter i framtida, sier WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus. Kina har i over to år opprettholdt en strategi der målet er ingen koronasmitte.

NRK - 23 jul 22 kl. 11:12

Orbán mener EU trenger ny strategi i Ukraina

Ungarns statsminister Viktor Orbán mener EU trenger en ny strategi for krigen i Ukraina, melder Reuters. Orbán sier det er nødvendig, da sanksjonene ikke stanser Russland. En ny strategi bør ta sikte på fredssamtaler, mener statsministeren..

NRK - 22 sep 22 kl. 16:17

Kunnskapsministeren vil ha digital strategi for skolene

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) frykter at digitaliseringen av norske skoler har gått for fort og uten nok kunnskap. Hun frykter utviklingen med digital skole kan gi uante konsekvenser og ønsker å utarbeide en ny strategi for bruk av digitale verktøy i både skoler og barnehager. – Digitaliseringen av skoler har skjedd uten nok kunnskap.

NRK - 11 maj 22 kl. 09:20

WHO mener Kinas nullstrategi mot koronasmitte er ikke bærekraftig

Verdens helseorganisasjon (WHO) har bedt Kina endre strategi mot bekjempelsen av koronaviruset og kaller den lite bærekraftig. – Når det kommer til strategien om nullvisjon for covid så tror vi ikke at det er bærekraftig tatt i betraktning virusets utvikling og hva vi forventer i fremtiden, sier WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus. Siden mars har innbyggerne i Kinas nest største by Shanghai måttet holde seg hjemme i lange perioder som følge av koronasmitte.

Aftenposten - 11 jun 22 kl. 13:24

Høyhus er ikke en god strategi for Oslo

Byrådet i Oslo ser for seg flere høyhus i Oslo. Det bør ikke bli en dominerende strategi fremover..

Dagbladet - 20 jul 22 kl. 09:27

Advarer: Planlegger samme strategi som i 2014

Pentagon-talsmann John Kirby advarer om at Russland planlegger å annektere ytterligere ukrainsk territorium. Med samme strategi som fra 2014, da Kreml annekterte Ukrainas Krim..

NRK - 23 jul 22 kl. 21:01

Romania: Orban med krass kritikk av EU

Ungarns statsminister Viktor Orban hevder EU prøver å påtvinge sine verdier, og slo hardt ut mot alliansens Ukraina-strategi under et forum i Romania lørdag. – Den vestlige sivilisasjonens styrke, prestisje og handlingsevne er ved å synke, sa Orban i en tale på et forum i feriebyen Baile Tusnad i Romania lørdag. Den høyreorienterte og russiskvennlige politikeren fortsatte med å beskrive seg selv som en forsvarer av Ungarns kulturelle og politiske identitet, som han mener han må «redde» fra byråkrater i Brussel.

NRK - 08 aug 22 kl. 18:59

USA lanserer ny Afrika-strategi

USA lanserer en ny strategi for tettere samarbeid med afrikanske land sør for Sahara, i et forsøk på å motvirke kinesisk og russisk innflytelse i regionen. – Denne strategien omformer regionens betydning for amerikanske nasjonale sikkerhetsinteresser, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus. Det innebærer blant annet å fremme åpne samfunn for å motvirke «skadelige aktiviteter fra Kina, Russland og andre utenlandske aktører», heter det videre.

VG - 26 aug 22 kl. 05:26

Vestre om aksje-regelbrudd: – Forventer at vi skjerper oss

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) sier det ikke er usannsynlig at enda flere ansatte har brutt aksje-reglene i hans departement..

E24 - 01 sep 22 kl. 14:49

Aksje hoppet 13.000 prosent i Nasdaq-notering

Børsdebutanten Addentax Group hadde en noteringskurs på fem dollar per aksje. Ferden stoppet ikke før aksjen var oppe i 656,50 dollar..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 6 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 7 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 7 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 9 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 9 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 10 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 11 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 11 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 12 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com