NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:14

NRK - 14 sep 21 kl. 22:37

Fortsetter søket utover natta

Søket etter den savnede kvinnen i Evenskjer i Troms fortsetter med uforminsket styrke utover natten. Kvinnen i 70-årene har demens og leteaksjonen har pågått siden i ettermiddag. – Det er mørkt og kaldt ute, og hun er en eldre dame, så vi ønsker å finne henne så fort som mulig, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Jørgen Ahlquist..
Les mer på NRK


Les mer om:
Evenskjer, Troms, Ahlquist

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsetter, søket, utover, natta
NRK - 03 jun 21 kl. 18:52

Fortsetter leting utover kvelden

Politi og letemannskaper fortsetter letingen etter savnede Emil (29) som forsvant fra Gråhøe i Vågå tirsdag. Letingen vil pågå utover kvelden og natta, melder politiet. De utelukker ikke at den savnede mannen fra Oslo kan ha kommet langt av gårde..

NRK - 28 maj 21 kl. 01:17

Leteaksjon i Agder fortsetter

Letingen etter to menn som er savnet ved Lindesnes fortsetter langs land utover natta. Mennene kan ha vært i en båt som ble funnet onsdag, men politiet ser også på andre muligheter. Politihelikopter, flere redningsskøyter og en politibåt deltok i søket torsdag kveld..

NRK - 27 maj 21 kl. 00:14

Meklingen fortsetter på overtid

Meklingen for offentlig ansatte fortsetter utover natta ettersom partene ikke ble enige innen meklingsfristen som var ved midnatt. Staten og KS har tilbudt en lønnsøkning på 2,7 prosent som er det samme som frontfagene har fått. LO, YS, Unio og Akademikerne krever over 2,8 prosent.

NRK - 31 jul 21 kl. 02:56

Leteaksjon i Alta fortsetter

Politiet i Finnmark melder at leteaksjonen etter en savnet mann i Alta fortsetter utover natta. Bilen til mannen er funnet. Det er mannskaper fra brann, Røde Kors, Sivilforsvaret, Norske redningshunder og politiet som leter etter mannen..

NRK - 01 aug 21 kl. 21:07

Sløkke utover natta

12 mannskap og eit brannhelikopter driv med sløkking på Årheimsfjellet i Stryn etter at det blussa opp att skogbrann for tredje gong denne veka. – Terrenget er utfordrande og helikopteret kjem til å drive med sløkking utover kvelden og i natt, seier John Jatgeir Vinsrygg..

NRK - 25 jun 21 kl. 03:07

Søker etter kvinne i Østerdalen

Politiet fortsetter natt til fredag ​​leteaksjonen etter en kvinne i 70-årene som dro ut på fjelltur i Tolga kommune onsdag formiddag. - Det har tatt litt tid å få satt ut bakkemannskap, men vi er i gang med helikoptersøk, sa operasjonsleder Per Solberg hos politiet i Innlandet til NTB torsdag kveld. Ved totiden natt til fredag ​​var kvinnen fortsatt ikke funnet, men letingen fortsetter utover natten.

Klartale - 06 jul 21 kl. 15:59

Leger vil ha låste elsparkesykler om natta

Byrådet bør stenge for utleie av elsparkesykkel i Oslo på natta, sier tre leger ved OUS. I juni ble 14 personer skadd. Hvert eneste døgn..

NRK - 06 jul 21 kl. 21:06

Voi vil ikke nattestenge

Tirsdag kveld besluttet Ryde å stenge sine elsparkesykler om natta, men det kommer ikke konkurrenten Voi til å gjøre. De innfører heller to egne tiltak for å hindre at berusede brukere skader seg. Det ene er en «fylletest» på reaksjonsevnen til føreren.

NRK - 26 maj 21 kl. 23:34

Meklingen drøyer utover natta

Riksmekler Mats Ruland sier til NRK at han ikke har tro på at det blir en løsning i meklingen i lønnsoppgjøret for offentlig ansatte innen fristen ved midnatt. Alle de tre meklingene pågår fortsatt. Ruland sier det har vært bevegelse underveis, men ikke nok til at han har kunnet legge fram et løsningsforslag.

NRK - 24 jun 21 kl. 20:55

Kvinne savnet etter fjelltur

Politiet satte torsdag kveld i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene som dro ut på fjelltur i Tolga kommune i Østerdalen onsdag formiddag. – Det har tatt litt tid å få satt ut bakkemannskap, men vi er i gang med helikoptersøk, opplyser operasjonsleder Per Solberg hos politiet i Innlandet til NTB. Han opplyser at letemannskapene vil søke utover natta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 45 minutter siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 1 time siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 2 timer siden

Kvinne døde etter drapsforsøk

En 20 år gammel kvinne døde fredag etter at hun ble utsatt for massiv vold forrige søndag. Det var forrige søndag politiet rykket ut til en leilighet på Nyborg i Åsane i Bergen, og pågrep en mann for drapsforsøk på kvinnen..Hun ble svært alvorlig skadet, og sendt til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Erstatning etter bivirkninger

Norsk pasientskadeerstatning har fått 141 søknader om erstatning for bivirkninger etter koronavaksine. De fleste søknadene kommer fra helsearbeidere som har fått AstraZeneca-vaksine. Hodepine, blodpropp, smerter og utmattelse topper statistikken over bivirkninger.

NRK - 2 timer siden

20 nye smittetilfeller i Tromsø

Det siste døgnet har 20 personer testet positivt for covid-19 i Tromsø. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Lørdag er til sammen 203 personer isolert på grunn av korona i byen og én person er innlagt på Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 2 timer siden

Reglene for etterlønn strammes inn

Framover skal Stortinget føre strengere kontroll ved utbetaling av etterlønn. De siste 50 årene har ordningen i stor grad vært tillitsbasert. – Ordningen har vært tillitsbasert på den måten at det er søkerne som har plikt til å gi opplysninger om annen inntekt, og levere de dokumenter som er nødvendige for at vi skal kunne vurdere om vedkommende har rett til ytelsen, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen til Dagens Næringsliv.

NRK - 2 timer siden

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt