NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 01:05

NRK - 23 jun 22 kl. 23:30

Fortsatt skogbrann mellom Dovre og Dombås

Brannvesenet jobber fremdeles med å få kontroll på en skogbrann mellom Dombås og Dovre sentrum, samme sted som det brant mandag og tirsdag. Øverbygdsvegen er stengt etter brannen, og vaktleder Eirik Haugen ved Innlandet 110-sentral sier til NTB torsdag kveld at det fremdeles brenner på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dombås, Dovre, Eirik Haugen, Innlandet, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt skogbrann, mellom, Dovreog , Dombås
NRK - 23 jun 22 kl. 14:20

Oppbluss etter skogbrann på Dombås

Innlandet Brannvesen melder torsdag ettermiddag om oppblussing i brannområdet på Dombås, hvor de fikk kontroll på brannen natt til tirsdag. Det er derfor rekvirert skogbrannhelikopter til området. Åge Tøndevoldshagen, brannsjef i Lesja Dovre brannvesen, sier at det ikke er fare for stor spredning så lenge vinden ikke snur voldsomt.

NRK - 24 jun 22 kl. 05:31

Delvis kontroll på skogbrann

Mannskaper har delvis kontroll på brannen som blussa opp igjen i går kveld i lia i skogen sør for Dombås. Det opplyser vaktleder Eirik Haugen ved 110-sentralen i Innlandet. Det er ikke mulig for brannmannskaper å gå inn i området til fots, på grunn av stein som kan rulle nedover dalsida.

NRK - 23 jun 22 kl. 14:20

Oppblussing etter skogbrann på Dombås

Mandag ettermiddag oppstod en skogbrann på Dombås langs Dovrebanen. Brannvesenet melder torsdag ettermiddag om at røykutviklingen i området tiltar, og at de derfor har rekvirert skogbrannhelikopter til området. Ifølge Brann Innlandet skal utviklingen foreløpig ikke være dramatisk..

NRK - 20 jun 22 kl. 17:25

Brann langs Dovrebanen

Politiet i Innlandet melder om røykutvikling langs toglinja ved Dombås. Det brenner stedvis kraftig både sør og nord for Dombås, oppdaterer politiet klokken 17.34.

NRK - 20 jun 22 kl. 22:58

Dovrebanen åpnet igjen

Dovrebanen er åpnet igjen etter å ha vært stengt mellom Dovre og Dombås siden mandag ettermiddag, melder Bane Nor..

NRK - 08 jul 22 kl. 11:41

Kvinne dømt til sju års fengsel for drapsforsøk på Dombås

Ei kvinne i 20-åra er dømd til sju års fengsel for å ha knivstukke ein mann i slutten av 20-åra i halsgropa. Kvinna er i Vestre Innlandet tingrett også dømd til å betale oppreisningserstatning på 150.000 kroner til mannen som vart knivstukken og 40.

NRK - 05 jun 22 kl. 14:36

Skogbrann i Froland i Agder

Det har oppstått skogbrann i Mykland i Froland. Brannvesenet opplyser at de ikke har kontroll og at det er tilkalt skogbrann-helikopter. En låve og et uthus har brent ned.

NRK - 25 jun 22 kl. 10:59

Bruker drone under skogbrann

Brannvesenet bruker drone med varmesøkende kamera for å finne varmepunkter på bakken i skogbrannen på Dombås. To helikoptere er med i slukkingsarbeidet, som fortsetter lørdag formiddag. Brannsjef Åge Tøndevoldshagen sier til NRK at de har kontroll på situasjonen.

Klartale - 22 jun 22 kl. 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

Klartale - 20 jul 22 kl. 15:45

Ingen stor hetebølge i sikte for Norge

– Dette er et blaff av den varmen som har vært sør i Europa, sier Pernille Borander. Hun er statsmeteorolog ved Meteorologisk institutt.Det blir aller varmest i indre Østfold.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 1 time siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 2 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 2 timer siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.

NRK - 3 timer siden

USA godkjente Sverige og Finlands Nato-søknader

USAs president Joe Biden har skrevet under på Sverige og Finlands Nato-søknader. Han kaller landenes innpass i Nato for et vendepunkt for alliansen. – Jeg tror det var og er et vendepunkt for alliansen og for mer sikkerhet og stabilitet, ikke bare for Europa og USA, men for hele verden, sa Biden før han skrev under på protokollen tirsdag.

NRK - 4 timer siden

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com