NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 12:55

NRK - 15 feb 21 kl. 15:57

Fortsatt fri mot meldeplikt

Norsk-inderen som i fjor ble fengslet og siktet for å ha solgt informasjon til Russland, skal fortsatt være på frifot mot meldeplikt. Det opplyser politiadvokat Line Nygaard i PST. Meldeplikten er forlenget til 1. april. Mannen ble løslatt i desember.
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, Line Nygaard, PST

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt frimot , meldeplikt
NRK - 25 aug 23 kl. 13:37

Fri beklager

Foreningen Fri beklager at en forening for pedofile fikk innpass i DNF 48, en av forløperne til Fri. De sier den tar avstand fra denne delen av foreningens historie Aftenposten skrev denne helgen om hvordan Norsk arbeidsgruppe for pedofili (NAFP) fikk bli en underavdeling av Det norske forbundet av 1948 (DNF 48) i 1982–1983. DNF 48 er en av forløperne til Foreningen Fri.

NRK - 24 nov 23 kl. 23:47

Tyskland ber Hamas løslate alle gisler

Tysklands statsminister Olaf Scholz er lettet over at gisler er blitt løslatt fra Gazastripen, og oppfordrer Hamas til å sette fri også de gjenværende gislene. – Det er gode nyheter at den første gruppen med gisler endelig er satt fri. Vi kan bare forestille oss hva de og familiene deres har måttet gå gjennom disse siste ukene, uttalte Scholz fredag kveld.

Klartale - 30 dec 23 kl. 06:00

Fridager på hverdager i 2024

1. januar, 1. mai, 17.

NRK - 05 sep 22 kl. 05:02

Statsråd beklager til foreldre som er meldt til barnevernet uten grunn

Barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) beklager til foreldre som har opplevd at skolen har sendt melding til barnevernet uten at vilkår for meldeplikt er oppfylt. – Det er trist at de har måttet oppleve dette. Det de har blitt utsatt for, har vært en stor feil.

NRK - 03 feb 23 kl. 11:56

Tiltalt for aktlaust drap og brot på meldeplikt ved dødsfall

Ein mann i 30-åra frå Sunnmøre er tiltalt for brot på straffeloven § 281 og § 163, aktlaust drap og brot på meldeplikt ved eit dødsfall. Det melder Møre og Romsdal politidistrikt. Politiet har sidan desember 2021 etterforska ei sak der ein ung mann vart funne død utandørs i ein kommune på Sunnmøre.

NRK - 22 dec 22 kl. 06:31

Inntektsgrensene for å få fri rettshjelp økes

Inntektsgrensene for fri rettshjelp økes fra årsskiftet. Dermed vil tilbudet om gratis advokatbistand bli tilgjengelig for flere enn i dag. Inntektsgrensene for å få innvilget fri rettshjelp skal økes til 350.

Klartale - 25 okt 23 kl. 13:02

Yocheved Lifshitz ble sluppet fri av Hamas

Yocheved Lifshitz er 85 år gammel og kommer fra Israel. Lørdag 7. oktober var hun en av de som ble tatt til fange av bevegelsen Hamas.

NRK - 22 nov 23 kl. 07:58

Israel seier dei skal sette fri 300 palestinarar

Lista over palestinske fangar som Israel skal sette fri som følge av avtalen med Hamas, har 300 namn. Det er dobbelt så mange som Hamas seier skal settast fri, melder Reuters. Justisdepartementet i Israel gjorde lista offentleg onsdag.

NRK - 27 nov 23 kl. 09:22

Israel har mottatt liste over gisler som settes fri mandag

Israel har mottatt en liste på elleve gisler som skal løslates søndag. Men både regjeringen og Hamas har innsigelser til listen. Ifølge avisene Haaretz og Times of Israel gjennomgår den israelske regjeringen og Hamas listene over gisler og palestinske fanger som skal settes fri.

Klartale - 22 jan 24 kl. 06:00

Sykt barn? Se når du skal ha fri

– Mange spør oss om hvilke rettigheter de har ved syke barn.Det skriver Arbeidstilsynet i en pressemelding.De sier at loven er klar: Du skal ha fri fra jobben.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Lier Hansen til DN: Ser ikke bort ifra at han har gjort noe ulovlig

Den tidligere Norsk Industri-sjefen Stein Lier Hansen sier til Dagens Næringsliv at han ikke ser bort ifra at han har gjort noe ulovlig. – Jeg ser ikke bort fra det. Det ligger i kortene at det er ting som bør undersøkes, sier han.

NRK - 30 minutter siden

– Jeg tenkte at han som skjøt var en idiot

Kim Adrian Omland var i Oslo for å delta på Tons of Rock. Utover kvelden havnet han på Eilefs. I løpet av kvelden går han ut for å ta seg en røyk.

NRK - 30 minutter siden

Gruvearbeidere fanget etter steinras

Minst 13 gruvearbeidere er fanget i en gruve øst i Russland på grunn av steinras. Russiske myndigheter sier de gjør alt de kan for å redde dem. Gruven ligger i regionen Amur, og er en av Russlands største gullgruver.

NRK - 45 minutter siden

Ny runde med sanksjoner innført mot Russland

Norge har innført en ny runde med sanksjoner mot president Putin og det russiske regimet. Sanksjonene trer i kraft i dag. – Russlands krig mot Ukraina er et alvorlig brudd på folkeretten.

NRK - 45 minutter siden

– Har tatt kontroll over landsby

Russiske styrker skal ha tatt kontroll over landsbyen Orlivka i Donetsk regionen i Ukraina, ifølge det russiske utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Landsbyen ligger 9,5 kilometer fra den byen Avdiivka som er kontrollert av russerne.

NRK - 2 timer siden

En person skadet etter arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 1 time siden

Politiet: Avdøde i Nord-Odal ble skutt

Etter å ha mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter politiet at en mann som er funnet død i Nord-Odal, ble skutt. – Politiet kan bekrefte at avdøde ble skutt, men vi kan ikke per nå kommentere noe om hendelsesforløpet, sier politiadvokat Christine Lundstein. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept broren sin i 40-årene på en hytte i Austvatn i Nord-Odal sent torsdag kveld.

NRK - 1 time siden

Dømt for rasistiske ytringar på ferjetur

Ein mann i 30-åra er dømd til 21 dagars fengsel etter å ha uttrykt rasistiske ytringar mot ein medpassasjer på ei ferje frå Moss til Horten. Hendinga skjedde i februar i fjor, og mannen var rusa under hendinga. Mannen skal ha gått bort til ein gut og uttrykt rasistiske ytringar i kafeen ombord.

NRK - 1 time siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 1 time siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com