NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 22:46

NRK - 07 mars 21 kl. 08:51

Fortsatt betydelig skredfare

Varsom.no melder om betydelig snøskredfare for Nordenskiöld Land, Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø og Indre Troms, samt Salten og Svartisen i Nordland. På Finnmarkskysten, Sør-Troms, Ofoten, Lofoten og Vesterålen meldes det om moderat fare..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordenskiöld Land, finnmark, troms, Indre Troms, Salten, Svartisen, Nordland, Finnmarkskysten, Vesterålen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt betydelig, skredfare
NRK - 27 feb. 21 kl. 16:11

Stor snøskredfare i nord søndag

Snøskredfaren øker til stor i mye av Nord-Norge på søndag, ifølge varsom.no. Det er allerede betydelig snøskredfare i de fleste av disse områdene.

NRK - 24 jan. 21 kl. 00:31

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 13 feb. 21 kl. 10:39

Stor snøskredfare i Nord-Trøndelag

Det er stor snøskredfare nord i Trøndelag, og det ventes naturlig utløste skred, melder varsom.no. Også i deler av Nord-Norge og på Vestlandet er det betydelig snøskredfare i dag..

NRK - 04 april 21 kl. 11:09

Varsler stor snøskredfare

Varsom.no varsler stor snøskredfare for Svalbard øst og Svalbard sør søndag. Store naturlig utløste skred er venta.

NRK - 07 mai 21 kl. 19:08

Skredfare flere steder

Det er meldt om betydelig snøskredfare i Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø og Jotunheimen lørdag. Søndag er listen enda lenger. I tillegg til nevnte steder er det også meldt om snøskredfare, faregrad 3, i Indre Sogn, Hallingdal og Vest-Telemark, opplyser varslingstjenesten Varsom.

NRK - 16 jan. 21 kl. 08:25

Betydelig snøskredfare i Agder

Det er betydelig snøskredfare i deler av landsdelen lørdag, melder NVE. Varselet gjelder både Heiane/Sirdal, Bykle og Valle. Politiet i Agder ber alle som skal bevege seg i terrenget om å utvise varsomhet..

NRK - 22 feb. 21 kl. 06:54

Betydelig snøskredfare mange steder

NVE melder om betydelig snøskredfare - faregrad 3 - på kysten og i fjellet i både Nord-Norge og Sør-Norge, samt på Svalbard. Det ventes store, naturlig utløste skred i Vest-Finnmark, Nord-Troms og på Vestlandet i dag, og på Svalbard i morgen..

NRK - 22 feb. 21 kl. 15:05

Fortsatt betydelig skredfare

Det er fortsatt betydelig skredfare i Alta området. Det sier overingeniør hos NVE Odd Arne Mikkelsen. Skredfaren er ifølge Mikkelsen på nivå tre, og den vil holde seg på det nivået de nærmeste dagene..

NRK - 20 mars 21 kl. 07:26

Betydelig skredfare i nord

Det er betydelig fare for snøskred i Nord-Norge. Det melder Varsom.no.

NRK - 01 april 21 kl. 10:52

Betydelig snøskredfare i Nord-Norge

Det er fortsatt betydelig snøskredfare i terrenget flere steder i Nord-Norge. Varsom melder faregrad tre for Svartisen, Salten, Ofoten, Lyngen, indre Troms og på Svalbard torsdag og fredag. Onsdag gikk det et skred i Longyearbyen, men ingen ble tatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 15 minutter siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 30 minutter siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 45 minutter siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 1 time siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 1 time siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

NRK - 1 time siden

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Stanser sak mot Polisario-leder

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt