NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:22

NRK - 09 jun 24 kl. 19:32

Forsvarsministerens Facebook-konto hacket

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram skriver på Facebook at kontoen hans er hacket. Han advarer venner mot å godta venneforespørsler fra ham. Adresseavisen omtalte saken først..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjørn Arild Gram, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarsministerens, Facebook-konto, hacket
Klartale - 04 feb 24 kl. 06:00

Verdens største nettsted fyller 20 år

Året er 2004. Mark Zuckerberg er student på universitetet Harvard. Sammen med en gruppe medstudenter starter han en nettside.

NRK - 09 jun 24 kl. 19:32

Forsvarsministeren sier Facebook-kontoen hans er hacket

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram skriver på Facebook at kontoen hans er hacket. Han advarer mot å godta venneforespørsler fra ham. NRK har vært i kontakt med Forsvarsdepartementet, men har foreløpig ikke fått bekreftet om kontoen faktisk har blitt hacket.

NRK - 09 jun 24 kl. 19:32

Forsvarsministeren Facebook-konto var ikke hacket

Søndag kveld skrev forsvarsminister Bjørn Arild Gram på Facebook at han mistenkte at kontoen hans var hacket. Det viste seg å ikke stemme. Noen har opprettet en falsk profil i hans navn, opplyser Forsvarsdepartementet til NRK.

NRK - 05 jun 24 kl. 10:36

Kjendiser og medier hacket på Tiktok

Flere kjendiser og store kontoer på videodelingsappen Tiktok har blitt hacket, melder Forbes. Blant de rammede er Paris Hilton, CNN og plateselskapet Sony. Det er ikke kjent hvor mange som har blit rammet, men ifølge kilder i Tiktok skal det dreie seg om veldig få, skriver Forbes.

Klartale - 12 jun 24 kl. 09:24

Farvel, Facebook?

I dag bruker vi Facebook til alt fra arrangement til avtaler. Mark Zuckerberg laget Facebook for å la oss holde kontakt med venner. Så ble vi avhengige.

Klartale - 20 jun 24 kl. 12:55

Nesten ingen nordmenn har slettet Facebook

Selskapet Meta skal trene opp kunstig intelligens. Det vil de gjøre ved å bruke bildene og innleggene dine på Facebook.Mange nordmenn reagerte på nyheten.

Klartale - 05 jun 24 kl. 14:25

Derfor bør du kanskje slette Facebook

Meta er et stort selskap som eier flere ting. Blant dem er Facebook. Nylig sa Meta at de vil bruke brukernes innlegg og bilder til å trene deres KI-modeller.

NRK - 10 maj 24 kl. 07:16

Plan Norges Instagram-konto deaktivert for godt

Plan Internasjonal Norges Instagram-konto er deaktivert for godt, ifølge organisasjonen, som sier det er fordi den angivelig ikke følger Metas retningslinjer. – Noen mer detaljert forklaring enn det har vi ikke fått, og anken ble avvist etter kort tid, skriver organisasjonen selv på Facebook. Plan Norges siste innlegg på plattformen handlet om Rafah og hadde rundt 10.

Aftenposten - 12 jun 24 kl. 11:29

Politiekspert: Usannsynlig at lærerens nakenvideoer ble hacket

Læreren sier at hun ble hacket. En dataekspert hos politiet har undersøkt telefonen hennes..

NRK - 02 feb 24 kl. 16:33

SVT: USA ber Sverige delta i operasjoner i Rødehavet

USA har sendt en forespørsel til den svenske regjeringen der de ber om svensk innsats i operasjonene i Rødehavet. Det bekrefter forsvarsministerens pressetalsperson, Johan Hjelmstrand, til SVT. Han sier til kanalen at det ikke er snakk om å delta i nær fremtid.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 45 minutter siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..

NRK - 45 minutter siden

USA til Israel: Uakseptabelt høye sivile tap i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken har gjort det klart overfor Israel at de sivile tapene på Gazastripen er «uakseptabelt høye», melder AFP. Det israelske forsvaret har de siste dagene gjennomført flere massive angrep, blant annet mot en flyktningleir og flere FN-drevne skoler i jakten på medlemmer av toppledelsen i Hamas. Tapstallene har vært omfattende.

NRK - 1 time siden

HRW: Barn fengslet og mishandlet i El Salvador

Mer enn 1000 mindreårige er blitt fengslet under El Salvadors unntakstilstand. Mange blir pågrepet nærmest tilfeldig, ifølge Human Rights Watch (HRW). Barn er blitt dømt til flere års års fengsel, som oftest for svært uspesifikke lovbrudd og på bakgrunn av vitnemål fra politifolk som ikke kan bekreftes fra annet hold, ifølge organisasjonen.

NRK - 1 time siden

Åtte personer drept etter angrep på pakistansk militærbase

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militanter..

NRK - 1 time siden

Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

WSJ: Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 2 timer siden

Tyskland forbyr høyreekstremt tidskrift

Tyske myndigheter har forbudt det tyske tidskriftet Compact Magazin. Samtidig blir eiendommer tilknyttet bedriften gjennomsøkt flere steder i landet, skriver Reuters. De begrunner dette med at publiseringen er «et sentralt talerør for den høyreekstreme scenen».

NRK - 2 timer siden

Ekstrem nedbør i Kina

En liten by i den kinesiske Henan-provinsen har blitt truffet av mer regn på én dag enn de vanligvis får på nesten ett år, skriver Reuters. På 24 timer ble det registrert 606,7 mm nedbør i Dagenhying. Det årlige snittet i området 800 mm.

NRK - 2 timer siden

Tyskland forbyr høyreekstrem tidskrift

Tyske myndigheter har forbudt det tyske tidskriftet Compact. Samtidig blir eiendommer tilknyttet bedriften gjennomsøkt flere steder i landet, skriver Reuters. De begrunner dette med at publiseringen er «et sentralt talerør for den høyreekstreme scenen».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com