E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 01:42

E24 - I førrgår: 20:56

Forsvarsbygg stiller ingen miljøkrav i offentlig anbud

Forsvarsbygg lyser ut en anbudskonkurranse på avfallshåndtering for opp til fem år uten å stille miljøkrav. Det strider mot selskapets og statens egen handlingsplan, mener Avfall Norge..
Les mer på E24


Les mer om:
Avfall Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarsbygg, stilleringen , miljøkravi , offentlig, anbud
Aftenposten - I førrgår: 20:56

Forsvarsbygg stiller ingen miljøkrav i offentlig anbud

Forsvarsbygg lyser ut en anbudskonkurranse på avfallshåndtering for opp til fem år uten å stille miljøkrav..

Klartale - 22 jun 22 kl. 13:30

Skal du ut å fly? Dette har du krav på hvis det går galt

Mange har allerede startet sommerferien sin. Derfor er også mange bekymret for hva de skal gjøre om flyet er forsinket. hva har du egentlig krav på?

Klartale - 30 maj 22 kl. 10:55

Mindre aktivitet i høyreekstreme miljøer i Sverige

Men de har i samme periode tatt stadig mer plass på nettet. Det er ifølge årsrapporten til stiftelsen Expo. Aktiviteter i den rase-ideologiske bevegelsen har gått ned med 27 prosent.

Aftenposten - 15 sep 22 kl. 16:42

For 34 år siden ble Forsvarsbygg bedt om å fikse tilfluktsrom. Det er fortsatt ikke gjort.

Det vrimler av politisjefer, politifolk og politistudenter her. Forsvarsbygg har fått beskjed om å rette opp mangler ved….

Klartale - 20 sep 22 kl. 13:15

Her skal folk kunne leve og bo

Jan Mayen er en arktisk øy. Den er 377 kvadratkilometer og har vært en del av Norge siden 1930. Til høsten skal Forsvarsbygg samle bedrifter der ute.

Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

NRK - 05 sep 22 kl. 07:04

Mye gjenstår for å redde Oslofjorden

Innsatsen for en renere Oslofjord er styrket, men det er fortsatt mye som gjenstår. Det slår Miljødirektoratet fast i en ny rapport. Det er særlig innsatsen for å redusere utslipp fra jordbruk og avløp som er trappet opp.

NRK - 13 sep 22 kl. 07:57

Miljødirektoratet med 24 millioner til å forbedre vannmiljø

Miljødirektoratet gir 24 millioner kroner fordelt på 77 prosjekter i hele Norge for å gjøre livet til fisk og annet liv i elever, innsjøer og kystvann, bedre. En av fire elver og innsjøer i Norge har ikke god nok miljøtilstand. Miljødirektoratet gir støtte både til prosjekter som bedrer vannkvalitet og til sikkerhetstiltak.

NRK - 22 jul 22 kl. 22:16

EU foreslår å utsette klimareguleringer for landbruket

EU-kommisjonen foreslår at landbruket skal være midlertidig fritatt for regler om vekstskifte og krav om brakk jord, på grunn av den globale matkrisen. Reglene det gjelder skulle egentlig tre i kraft fra 2023, og vil medføre strengere miljøkrav for landbruket. Blant annet skal man etter planen innføre krav om at bønder må veksle på hva de gror fra år til år, for å beskytte jordsmonnet.

NRK - 17 aug 22 kl. 20:38

Dagbladet: Lan Marie Berg stiller som ny nestleiar i MDG

Lan Marie Berg bekrefter til Dagbladet at ho stiller som ny nestleiar i Miljøpartiet dei grøne (MDG). Berg sa tidlegare i dag at ho stiller seg til disposisjon for valkomiteen, men at ho ikkje ville søka å bli leiar i partiet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 6 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 7 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 7 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 9 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 9 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 10 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 11 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 11 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 13 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com