NRK - 15 sep 23 kl. 11:38

Forsvarer til drapssiktet: Vil ikke forklare seg til politiet

Mannen som er siktet for drapet på Jonas Aarseth Henriksen sier han ikke har tillit til politiet og vil således ikke forklare seg. Det opplyser mannens forsvarer Ellen Tvedt Jorem til NRK. – Vår klient samtykker ikke til varetektsfengsling. Han er klar på at han har ingen befatning med drapet han er siktet for, og erkjenner ikke straffeskyld. – På bakgrunn av vår klients tidligere erfaring med politiet, og pågripelsen i denne saken, har han ovenfor advokat Randby og meg gitt uttrykk for at han ikke har tillit til politiet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Aarseth Henriksen, Ellen Tvedt Jorem, NRK, Randby, Jorem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarer, til, drapssiktet, Vil, ikke, forklare, seg, til, politiet
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 24 sep 23 kl. 17:57

Forsvarer: – Forventer at siktelsen mot han blir frafalt

Forsvarer til en av de mindreårige siktede i saken i Alta, Kjetil Nilsen, mener politiet bør presisere hva denne saken egentlig dreier seg om. – Ingen er siktet for voldtekt, så vidt meg bekjent. For min klients del, han som politiet ikke pågrep i natt, så har han vært i avhør og er løslatt.

NRK - 04 jan 24 kl. 16:08

Elverum-saken: Ikke sikkert forsvarer blir med videre

Advokat Tore Müller Famestad er oppnevnt som forsvarer for den siktede. Men han sier til NRK at hans rolle i saken er noe uavklart. – Retten tar stilling til om det skal oppnevnes forsvarer videre, forteller han.

NRK - 25 mar 24 kl. 15:22

Katralen oppnevnt som forsvarer

Sidsel Katralen er oppnevnt som forsvarer for den avdøde faren. – Det er en veldig vanskelig situasjon, men det er slik at etter straffeloven og straffeprosessloven så har man krav på forsvarer selv om man er død. Det som er viktig nå, er at man ivaretar pårørende og nærstående som står i en forferdelig vanskelig situasjon.

NRK - 04 jul 23 kl. 08:56

Drapssiktet mann etter dødsfall på Vestli knytter seg til hendelsen

– Han er preget av situasjonen. Det er en alvorlig sak, sier den drapssiktedes forsvarer Gunhild Bergan tirsdag morgen. Mannen i 40-årene, som ble drapssiktet etter at en mann døde i en leilighet på Vestli i Oslo, ble avhørt mandag kveld.

NRK - 18 jan 24 kl. 17:01

Dagbladet: Tingretten ville løslate drapssiktet kvinne

Tingretten ville løslate drapssiktet kvinne på Flisa, melder Dagbladet. Kvinnen i 70-årene, som er siktet for å ha drept sin samboer på hytta på Flisa 30. desember, ble varetektsfengslet med brev- og besøksforbud i fire uker.

NRK - 03 jul 23 kl. 17:02

Drapssiktet mann etter dødsfall på Vestli avhøres mandag kveld

Mannen i 40-årene som er drapssiktet etter at mann døde i leilighet på Vestli i Oslo, avhøres mandag kveld. – Avdøde er ikke identifisert. Vi jobber med saken, opplyser krimleder Sjur Nilsen ved Kriminalvakten til NTB.

VG - 29 sep 23 kl. 20:07

Forsvarer om drapssiktet i Halden: – Han er preget

Mannen som er siktet for drap etter voldshendelsen i Halden er preget av det som har skjedd, sier forsvarer Ole Edward Hagen fredag kveld..

NRK - 05 jun 23 kl. 14:56

Norsk politi har varslet Thailand om drapssiktet nordmann

Det sier politiadvokat Eirik Braathen til NRK. Fredag møtte nordmannen, som er drapssiktet i Thailand, opp hos Øst politidistrikt. Der fikk politiet bekreftet at han er internasjonalt etterlyst.

NRK - 20 sep 23 kl. 21:07

Forsvarer til siktede i Jonas-saken: – Erkjenner ikke straffskyld

– Klienten erkjenner ikke straffskyld, sier forsvarer Geir Jesinksy til NRK. Han er forsvarer for den 30 år gamle mannen som ble pågrepet i saken tidlig onsdag morgen, siktet for drap og medvirkning til drap. Pågripelsen skjedde onsdag morgen i Elverum i Innlandet politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 45 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com