VG > Innenriks

Friday, 24 March, 10:27

VG - 08 feb 23 kl. 17:32

Forsvarer ikke skandaleprosjekt: - Det blir ikke så mye drodling om fortiden

Foreningen for barnepalliasjon har frist til fredag med å gi tilsvar til en knusende revisorrapport. Det blir ikke mange linjene..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarer, ikke, skandaleprosjektDet blir , ikke, mye, drodling, om fortiden
NRK - 28 dec 22 kl. 20:17

Forsvarer for en av de drapssiktede i Bergen: – Han erkjenner ikke straffskyld

Cathrine Bang, som forsvarer en av de to som er siktet for drapet i Bergen onsdag ettermiddag, sier at hennes klient ikke erkjenner straffskyld. – Han erkjenner ikke straffskyld og det blir ikke noe avhør per nå, skriver advokat Cathrine Bang i en sms til NTB. Hun er forsvarer for mannen i 20-årene som sammen med en mann i 30-årene er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann onsdag døde etter å ha blitt funnet skadd i en leilighet i Bergen.

VG - 22 okt 22 kl. 05:07

Viggo Kristiansen skal ikke måtte betale erstatning, mener forsvarer: – Det kan ikke staten pålegge ham

Viggo Kristiansens forsvarer sier Kristiansen ikke vil betale erstatning til de etterlatte foreldrene i Baneheia-saken. Forsvarer Arvid Sjødin bekrefter at de nå vil begjæret erstatningsdommen gjenåpnet..

NRK - 01 nov 22 kl. 10:48

Forsvarer: Politiet henlegger Tina Jørgensen-drapet

Forsvarer for mannen som har vært siktet i Tina Jørgensen-saken, bekrefter at politiet vil henlegge saken. – Det jeg har fått beskjed om, er innstilling om henleggelse, sier forsvarer Stian Kristensen til VG. Advokaten bekrefter dette overfor NRK.

NRK - 29 dec 22 kl. 16:40

Gutt tiltalt for voldtekter i skolegård

En gutt er tiltalt for to voldtekter i en skolegård i Nordland. Han var 15 år da voldtektene skal ha skjedd. Ifølge tiltalen voldtok gutten en kvinne to ganger i den samme skolegården med noen dagers mellomrom.

NRK - 27 okt 22 kl. 11:14

Kristiansens forsvarer vil klage på avgjørelsen

Viggo Kristiansens forsvarer Arvid Sjødin sier til NRK at de ønsker å klage på avgjørelsen til Spesialenheten for politisaker, som har etterforsket Agder-politiet i forbindelse med Baneheia-saken. Spesialenheten valgte å henlegge saken mot Agder-politiet, noe Kristiansens forsvarer reagerer på. – Så sant det er klagerett, noe jeg tror det er, så vil vi klage på det, sier Sjødin til NRK..

NRK - 27 okt 22 kl. 11:58

Forsvarer ber om at Carew dømmes til samfunnsstraff

John Carews forsvarer Berit Reiss-Andersen ba retten om å dømme den tidligere fotballstjernen til samfunnsstraff. Det sa Reiss-Andersen da hun torsdag la fram sin prosedyre i skattesaken mot Carew på siste dag av saken. Hun hevdet blant annet at Økokrim har kjørt full rettssak mot den tidligere fotballstjernen rett og slett fordi han er kjent.

NRK - 13 feb 23 kl. 15:53

Avdød mann fikk forsvarer

Advokat Tore Angen er oppnevnt som forsvarer for den avdøde mannen som er siktet for drap på to andre i Trondheim i forrige uke. – Jeg mener det er første gang jeg er forsvarer i en slik setting, sier Angen til Adresseavisen. To menn og én kvinne ble i 21-tiden torsdag kveld funnet døde i en bolig på Singsaker i Trondheim.

NRK - 02 jan 23 kl. 18:42

Matapour har fortsatt ikke latt seg avhøre

Over et halvt år etter terrorskytingen i Oslo sentrum natt til 25. juni i fjor har terrorsiktede Zaniar Matapour (43) ikke latt seg avhøre. Det bekrefter mannens forsvarer, advokat Marius Dietrichson overfor NTB.

NRK - 26 jan 23 kl. 15:40

Mann tiltalt for drapsforsøk etter å ha skutt to menn på T-banen

En 36 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt to menn i en T-banevogn i Oslo i august 2021. Påtalemyndigheten varsler at de kan be om forvaring for mannen. Ifølge tiltalen forsøkte mannen i 20.

NRK - 04 nov 22 kl. 11:17

Vollen-drapet: Forsvarer mener klient er utsatt for justismord

Den 15 år gamle jenta som tok livet av en nattevakt på en barnevernsinstitusjon i Asker i 2014, ble utsatt for justismord sist han ble dømt. Det mener forsvareren, Cecilie Nakstad. Sosionom Anna Kristin Gillebo Backlund (30) ble drept da hun passet på en 15 år gammel beboer på barneverninstitusjonen Små Enheter i Asker.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Regjeringen: Gir elever rett til videregående på ubestemt tid

Kunnskapsminister Tonje Brenna og regjeringen foreslår rett til videregående opplæring frem til elevene fullfører, pluss rett til å bytte studieretning..

VG - 3 timer siden

Valgforskere om hovedmotstanderne: Ikke lett å se forskjell

Høyre tjener på å la kritikken mot Støre-regjeringen gå sin gang og ikke være for konkrete på egne alternativer, mener valgforskere. De forstår at vanlige folk sliter med å se forskjell..

VG - 15 timer siden

Massiv interesse for gammel tomt: Solgt for seks ganger mer enn prisantydning

Det gamle tunet har hverken strøm eller innlagt vann. Nå er det solgt – til seks ganger mer enn prisantydning..

VG - 15 timer siden

Politiet: Kvinne har blitt utsatt for vold og kjørt bort i bil

Kvinnen skal ha vært utsatt for slag i ansiktet. Politiet ber eventuelle vitner melde seg..

VG - 16 timer siden

Lekkasje fra Høyre: Skattelette til de med lavest inntekt

En enstemmig resolusjonskomite i Høyre går inn for å gi skattelette til de med lavest inntekt og å lette på importvernet for å senke matvarepriser..

VG - 18 timer siden

Elever får bestemme på skolen - med loven i hånd

HERSLEB SKOLE (VG) Regjeringen gir landets 820.000 skoleelever lovfestet rett til å medvirke i alle skolebeslutninger som angår dem selv..

VG - 19 timer siden

Stortinget tar «gullkort»-grep: Forbyr påvirkningsarbeid

Stortinget vil innføre forbud mot at tidligere stortingspolitikere bruker det såkalte «gullkortet» til å drive politisk påvirkningsarbeid..

VG - 22 timer siden

Unge Høyre vil slåss for Nato-baser i Norge

Unge Høyre skal denne helgen prøve å overbevise moderpartiet om å tillate fast stasjonering av amerikanske fly, tanks og droner i Norge..

VG - 23 timer siden

Mehl varsler strakstiltak for Bredtveit fengsel

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl ser svært alvorlig på situasjonen for kvinner som soner i fengsel – spesielt på Bredtveit. Nå varsler hun tiltak..

VG - 23 timer siden

Stortinget forbyr Tiktok og Telegram på tjenestetelefoner

Stortingets presidentskap forbyr appene Tiktok og Telegram på alle enheter med tilgang til Stortingets systemer. Representantene bes avinstallere appene «så raskt som mulig»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com