NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 12:17

NRK - 13 apr 21 kl. 10:28

Forsvarer: – Dette er en tragedie

John Christian Elden er oppnevnt som forsvarer for mannen som er siktet for drapet på den kjente advokaten Tor Kjærvik. – Han er foreløpig ikke avhørt, men har meldt seg selv til politiet. Dette er en tragedie, der jeg ikke finner det riktig å komme med flere detaljer ennå, sier Elden til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Christian Elden, Tor Kjærvik, Elden, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarer, Detteer en , tragedie
Klartale - 13 nov 23 kl. 15:30

Dette er «Maskorama»-hintene

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum har startet. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

NRK - 21 sep 22 kl. 12:07

Navalnyj: – Mobilisering vil føre til enorm tragedie

Den fengslede opposisjonspolitikeren og regimekritikeren Aleksej Navalnyj sier den varslede «delvise mobiliseringen» i Russland vil føre til enorm tragedie. – Dette vil føre til enorm tragedie, til en enorm mengde dødsfall. For å beholde sin personlige makt invaderte Putin et naboland, drepte folkene der og sender nå en enorm mengde russiske borgere inn i denne krigen, sa Navalnyj i en video fra fengselet..

NRK - 16 feb 24 kl. 12:50

Helsingforskomiteen: – En stor tragedie

Generalsekretær i Helsingforskomiteen, Berit Lindeman, sier at dødsfallet til Aleksej Navalnyj er en varslet tragedie. – Dette er en stor tragedie for Russland, for Navalnyj og hans familie og alle som har håp om bedre utsikter for Russland, sier hun. Lindeman legger til at behandlingen Navalnyj har fått av russiske myndigheter er den direkte årsaken til hans død..

NRK - 24 sep 23 kl. 17:57

Forsvarer: – Forventer at siktelsen mot han blir frafalt

Forsvarer til en av de mindreårige siktede i saken i Alta, Kjetil Nilsen, mener politiet bør presisere hva denne saken egentlig dreier seg om. – Ingen er siktet for voldtekt, så vidt meg bekjent. For min klients del, han som politiet ikke pågrep i natt, så har han vært i avhør og er løslatt.

NRK - 04 jan 24 kl. 16:08

Elverum-saken: Ikke sikkert forsvarer blir med videre

Advokat Tore Müller Famestad er oppnevnt som forsvarer for den siktede. Men han sier til NRK at hans rolle i saken er noe uavklart. – Retten tar stilling til om det skal oppnevnes forsvarer videre, forteller han.

Klartale - 21 okt 22 kl. 14:31

Jubel hos familien og venner av Kristiansen

Fredag ble det kjent at Riksadvokaten vil be om at Viggo Kristiansen blir frikjent i Baneheia-saken.– Veldig, veldig deilig. En fantastisk følelse.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 08 jun 22 kl. 06:00

Dødelig politijakt i favelaene

I Rio de Janeiro i Brasil finnes det over tusen favelaer. Omtrent 1,5 millioner mennesker lever her. Gjenger styrer ofte favelaene.

Klartale - 06 feb 23 kl. 10:53

Redder mennesker ut av ruinene

Et jordskjelv gikk natt til mandag sør i Tyrkia. Minst 641 mennesker er bekreftet døde så langt. Det opplyser myndighetene i Tyrkia og Syria.

NRK - 24 jun 21 kl. 18:31

Trudeau: – Ei større tragedie

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han er lei seg for å høyre om funna av dei 761 leivningane av urfolk ved ein tidlegare kostskule. – Funna er ein del av ei større tragedie. Dei er ein skammeleg påminning om systematisk rasisme, diskriminering og urettferd som urfolk har møtt, og fortset å møte, i dette landet, seier han..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny runde med sanksjoner innført mot Russland

Norge har innført en ny runde med sanksjoner mot president Putin og det russiske regimet. Sanksjonene trer i kraft i dag. – Russlands krig mot Ukraina er et alvorlig brudd på folkeretten.

NRK - 10 minutter siden

– Har tatt kontroll over landsby

Russiske styrker skal ha tatt kontroll over landsbyen Orlivka i Donetsk regionen i Ukraina, ifølge det russiske utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Landsbyen ligger 9,5 kilometer fra den byen Avdiivka som er kontrollert av russerne.

NRK - 1 time siden

En person skadet etter arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 45 minutter siden

Politiet: Avdøde i Nord-Odal ble skutt

Etter å ha mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter politiet at en mann som er funnet død i Nord-Odal, ble skutt. – Politiet kan bekrefte at avdøde ble skutt, men vi kan ikke per nå kommentere noe om hendelsesforløpet, sier politiadvokat Christine Lundstein. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept broren sin i 40-årene på en hytte i Austvatn i Nord-Odal sent torsdag kveld.

NRK - 45 minutter siden

Dømt for rasistiske ytringar på ferjetur

Ein mann i 30-åra er dømd til 21 dagars fengsel etter å ha uttrykt rasistiske ytringar mot ein medpassasjer på ei ferje frå Moss til Horten. Hendinga skjedde i februar i fjor, og mannen var rusa under hendinga. Mannen skal ha gått bort til ein gut og uttrykt rasistiske ytringar i kafeen ombord.

NRK - 1 time siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 1 time siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.

NRK - 1 time siden

Redningshelikopter på tur til arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 1 time siden

Elleve studenter døde i bussulykke

Elleve studenter fra et universitet i Kenya omkom da bussen de satt i kolliderte med en lastebil på en trafikkert motorvei. I tillegg ble 42 studenter alvorlig skadd i ulykken, ifølge politiet. Ulykken skjedde mandag ettermiddag i Maungu, 360 kilometer fra hovedstaden Nairobi, da studentene fra Kenyatta-universitetet var på vei til kystbyen Mombasa.

NRK - 1 time siden

Noreg gir 70 millionar til flyktningar og migrantar

Noreg gir 70 millionar kroner til arbeidet til FNs migrasjonsorganisasjon, IOM, kunngjer utanriksminister Espen Barth Eide. Tysdag hadde han møte med IOMs nye leiar, Amy E. Pope.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com