NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 07:30

NRK - 01 feb 23 kl. 08:53

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Nordstrand, Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsinkelser, mellom, OsloS og , Nordstrand
NRK - 06 jan 23 kl. 08:41

Forsinkelser på flere toglinjer fredag morgen

Det er problemer med sporveksler både på Bergensbanen, Dovrebanen, Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. Det fører til forsinkelser og innstillinger. På Bergensbanen er det forsinkelser og innstillinger ved Voss på grunn av mye snø og is i sporveksler, opplyser Bane Nor.

NRK - 25 sep 23 kl. 09:19

Fortsatt togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lysaker og Sandvika i Bærum. Samtidig er det forsinkelser og innstillinger mellom Oslo S og Ski. – Det er forsinkelser og innstillinger på grunn av signalfeil mellom Lysaker og Sandvika.

NRK - 20 jan 23 kl. 07:16

Forsinkelser på Gardemobanen

En signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardemobanen, skriver BaneNor på sine nettsider. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver BaneNor fredag morgen. Signalfeilen berører følgende toglinjer: Asker - Oslo S - Kongsvinger - (Charlottenberg) R14 Drammen - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY1 Drammen - Oslo S - Lillestrøm - Oslo Lufthavn/Oslo Airport - Lillehammer RE10 Drammen - Oslo S - Dal R13 Kongsberg - Oslo S - Eidsvoll R12 Oslo S - Trondheim S, Dovrebanen F6 Skien - Oslo S - Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Spikkestad - Asker - Oslo S - Lillestrøm L1 Stabekk - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY2 En feil på en sporveksel mellom Nordagutu og Notodden fører til forsinkelser også på Bratsbergbanen.

NRK - 28 sep 23 kl. 21:07

Politiet: Ble brukt haglgevær på Nordstrand

Det var et haglgevær som ble brukt under skytingen mot et hus på Nordstrand i Oslo tirsdag kveld. Det bekrefter politiinspektør Grete Lien Metlid overfor Nordstrands Blad. Metlid er sjef for Etterretning og etterforskning (FEE) ved Oslo politidistrikt.

NRK - 17 sep 23 kl. 19:57

Forsinkelser og innstillinger på Gardermobanen

Det er forsinkelser og innstillinger på Gardermobanen som følge av signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm søndag kveld. Bane Nor opplyser at de ikke vet hvor lang tid det vil ta å løse problemet. Disse toglinjene kan påvirkes: Flytoget mellom Drammen og Oslo lufthavn (FLY1) Dovrebanen mellom Drammen og Lillehammer (RE10) Vestfold- og Gardermobanen mellom Skien og Eidsvoll (RE11) Gardermobanen mellom Kongsberg og Eidsvoll (R12) Hovedbanen mellom Drammen og Dal (R13) Kongsvingerbanen mellom Asker og Kongsvinger (Charlottenberg) (R14) Dovrebanen mellom Oslo S og Trondheim S (F6) Hovedbanen mellom Spikkestad og Lillestrøm (L1) Flytoget mellom Stabekk og Oslo lufthavn (FLY2).

NRK - 28 sep 23 kl. 09:36

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 28 jun 23 kl. 20:50

Signalfeil på Gardermobanen rettet – reisende må fortsatt regne med forsinkelser

Signalfeilen på Gardermobanen ble rettet opp onsdag kveld. Bane Nor opplyser at reisende fortsatt må regne med noen forsinkelser utover kvelden. Feilen oppsto onsdag ettermiddag, og ble rettet opp etter noen timer.

NRK - 07 sep 23 kl. 18:54

Gardermobanen åpnet – fremdeles forsinkelser

Togtrafikken mellom Oslo og Gardermoen er åpnet igjen etter at flere linjer ble stengt torsdag ettermiddag. Men det er fremdeles forsinkelser på banen og reisende må regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor. Disse linjene er rammet: Drammen – Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY1 Drammen – Oslo S – Lillehammer, Dovrebanen RE10 Skien – Oslo S – Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Kongsberg – Oslo S – Eidsvoll, Gardermobanen R12 Drammen – Oslo S – Dal, Hovedbanen R13 Asker – Oslo S – Kongsvinger – (Charlottenberg), Kongsvingerbanen R14 Oslo S – Trondheim S, Dovrebanen F6 Stabekk – Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY2.

NRK - 18 jan 24 kl. 16:11

Kollektivtrafikken går «greit» igjen i Oslo-området

Etter kaos og innstillinger som følge av snøværet sier Ruter at kollektivtransporten stort sett går «greit» torsdag ettermiddag. – Det er enkelte forsinkelser og innstillinger grunnet rushtid og vinterføre, men for det meste så går det greit i kollektivtrafikken nå, sier kommunikasjonsrådgiver Benjamin Øveraas. Også togtrafikken går greit i dag, Men ifølge Vy må de reisende belage seg på noe forsinkelser.

NRK - 29 sep 23 kl. 14:14

Kjent svensk gjengprofil pågrepet for skyting på Nordstrand

En av de to pågrepne etter skytingen på Nordstrand tirsdag kveld er en kjent svensk gjengprofil, knyttet et kriminelle nettverket, melder Dagbladet. Mannen i midten av 20-åra som er siktet for skyting mot et bolighus på Nordstrand tirsdag kveld, er tidligere dømt for å ha oppbevart hjemmelaget bombe. Den andre personen som er pågrepet er en kjent svensk gjengprofil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannar

Både i Aureosen i Hustadvika og i Breivika i Ålesund har brannvesenet kontroll på to brannar i bustadhus. I Aureosen ryk det litt frå taket framleis, men ettersløkking har starta. Også i Breivika er brannen slått ned.

NRK - 15 minutter siden

Folk lever lengst i Akershus

FHIs folkehelseprofil viser at folk er sunnest i Akershus. De lever lenger og er friske lenger. De som sliter mest med helsa bor i Østfold og Finnmark.

NRK - 1 time siden

Vil ha fleire lovar på nynorsk

Både Noregs Mållag og Juristmållaget meiner altfor få av norske lover er på nynorsk, skriv Bladet Tysnes. Berre 14 prosent av norske lover er på nynorsk, resten er på bokmål. Dei viser mellom anna til at både arvelova og trussamfunnslova tidlegare var på nynorsk, men når desse lovane vart reviderte i 2019 og 2020, vart begge på bokmål..

NRK - 1 time siden

VG: 5000 leger usikre på framtida i yrket

Nesten 5000 leger svarer i en spørreundersøkelse at de ikke er sikre på om de er i yrket om to år, skriver VG. Det er nesten halvparten av de som svarte i medlemsundersøkelsen til Legeforeningen Legene beskriver blant annet en arbeidshverdag preget av stress og med liten mulighet til å styre tiden selv..

NRK - 2 timer siden

Eksplosjon i lavblokk i Stockholm fylke

Det har vært en eksplosjon i en lavblokk i Åkerberga i Stockholm fylke. Det er omfattende skader i inngangspartiet. Det er ikke kjent om noen personer er skadet, skriver det svenske poltiet på sine nettsider.

NRK - 2 timer siden

Eksplosjon i rekkehus i Stockholm fylke

Det har vært en eksplosjon i et rekkehus i Åkerberga i Stockholm fylke. Det er omfattende skader i inngangspartiet. Det er ikke kjent om noen personer er skadet, skriver det svenske poltiet på sine nettsider.

NRK - 2 timer siden

Japans sentralbank hever renten for første på 17 år

Sentralbanken i Japan har for første gang på 17 år hevet styringsrenten i landet. Styringsrenten var på -0,1 prosent. Den settes nå opp til intervallet 0-0,1 prosent, kunngjorde sentralbanken i Tokyo tirsdag.

NRK - 2 timer siden

Minst 23 døde i uvær i Papua Ny-Guinea

Oversvømmelser, jordskred og styrtregn har tatt livet av minst 23 mennesker i Papua Ny-Guinea, melder NTB. De 23 ble begravd under tonnevis med jordmasser i tre ulike jordskred i ulike deler av provinsen Simbu, opplyser myndighetene..

NRK - 2 timer siden

Blinken til Saudi-Arabia og Egypt

USAs utenriksminister Antony Blinken skal på reise til Saudi-Arabia og Egypt. Målet med reisen er å diskutere våpenhvile i Gaza og å få mer humanitær hjelp til området, melder AFP. Blinken skal snakke med saudiske ledere i Jeddah onsdag før han reiser til Kairo torsdag for samtaler med egyptiske myndigheter.

NRK - 2 timer siden

Brann i enebolig i Ålesund

Det brenner i en enebolig i Ålesund. Det melder politiet i Møre og Romsdal. Det er uklart om det er fare for spredning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com