NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:04

NRK - 01 feb 23 kl. 08:53

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Nordstrand, Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsinkelser, mellom, OsloS og , Nordstrand
NRK - 06 jan 23 kl. 08:41

Forsinkelser på flere toglinjer fredag morgen

Det er problemer med sporveksler både på Bergensbanen, Dovrebanen, Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. Det fører til forsinkelser og innstillinger. På Bergensbanen er det forsinkelser og innstillinger ved Voss på grunn av mye snø og is i sporveksler, opplyser Bane Nor.

NRK - 20 jan 23 kl. 07:16

Forsinkelser på Gardemobanen

En signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardemobanen, skriver BaneNor på sine nettsider. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver BaneNor fredag morgen. Signalfeilen berører følgende toglinjer: Asker - Oslo S - Kongsvinger - (Charlottenberg) R14 Drammen - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY1 Drammen - Oslo S - Lillestrøm - Oslo Lufthavn/Oslo Airport - Lillehammer RE10 Drammen - Oslo S - Dal R13 Kongsberg - Oslo S - Eidsvoll R12 Oslo S - Trondheim S, Dovrebanen F6 Skien - Oslo S - Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Spikkestad - Asker - Oslo S - Lillestrøm L1 Stabekk - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY2 En feil på en sporveksel mellom Nordagutu og Notodden fører til forsinkelser også på Bratsbergbanen.

NRK - 23 jan 23 kl. 07:04

Store togforsinkelser på Østlandet

Det er forsinkelser på Drammenbanen og Askerbanen på grunn av signalfeil mellom Asker og Lier. Bane Nor jobber med å rette feilen. – Mange tog på Østlandet er rammet av signalfeil som har oppstått på strekningen mellom Asker og Lier.

NRK - 23 jan 23 kl. 10:48

Signalfeilen på toglinjen mellom Asker og Lier er rettet

Signalfeilen på toglinjene Askerbanen og Drammenbanen er rettet, men det er fortsatt forsinkelser. Bergensbanen er fortsatt rammet av signalfeil. Mandag morgen meldte Bane Nor om store forsinkelser på Drammenbanen og Askerbanen på grunn av en signalfeil mellom Asker og Lier.

NRK - 05 okt 22 kl. 09:51

Signalfeil på Gardermobanen rettet

En signalfeil på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo S førte til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken onsdag morgen. Feilen er nå rettet. – Signalfeilen mellom Lillestrøm og Oslo er rettet.

NRK - 24 jan 23 kl. 19:07

Forsinkelser på Gardermobanen

Et kjøretøy ved sporet mellom Oslo lufthavn og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardermobanen tirsdag kveld. Det er også forsinkelser mot Eidsvoll. Det melder Bane Nor på sine nettsider.

NRK - 12 dec 22 kl. 07:58

Flere togforsinkelser i morgentrafikken

Bane Nor melder om flere forsinkelser i morgentrafikken. Det er forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen grunnet feil på en sporveksel ved Oslo S. Dette påvirker blant annet den nye Follobanen mellom Ski og Oslo.

NRK - 29 dec 22 kl. 08:27

Togtrøbbel flere steder

Det er forsinkelser i togtrafikken på Østlandet, og i Trøndelag fører strømproblemer til stengte toglinjer. Strømproblemer fører til at det er stengt mellom Støren og Lundamo. Feilen rammer Rørosbanen, Dovrebanen og toget mellom Trondheim og Støren.

Klartale - 06 jan 23 kl. 09:14

Forsinkelser på flere toglinjer

På Bergensbanen er det forsinkelser og innstillinger. Det er ved Voss på grunn av snø og is i sporveksler. Det opplyser Bane Nor.

NRK - 22 jan 23 kl. 12:12

Avsporing på Sørlandsbanen

Det er forsinkelser mellom Vegårshei og Gjerstad som følge av en avsporing på Sørlandsbanen. Et arbeidstog har sporet av og skaper forsinkelser mellom Vegårshei og Gjerstad på Sørlandsbanen. Go-Ahead har satt opp buss mellom de to stoppene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com