E24 > Økonomi

Sunday, 10 December, 23:32

E24 - 27 sep 23 kl. 12:05

Forsikringskjempen Tryg kutter opptil 270 stillinger – vet ikke hvor mange som rammes i Norge

Det kuttes i stillinger for å investere i fremtiden, skriver forsikringsselskapet i en pressemelding..
Les mer på E24


Les mer om:
Tryg, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsikringskjempen, Tryg, kutter, opptil, 270, stillinger, vet, ikke, hvor, mange som rammes i Norge
NRK - 07 aug 23 kl. 22:44

Tryg har registrert 150 skader

Forsikringsselskapet Tryg skriver i en pressemelding mandag kveld at de så langt har registrert 150 skader som følge av ekstremværet «Hans». – Skademeldingene tikker inn i rekordfart, og mange melder om oversvømmelser i kjellere og underetasjer med møbler som flyter rundt i de verste tilfellene, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg..

NRK - 09 aug 23 kl. 08:27

Mange skademeldinger etter ekstremværet

Gjensidige, If og Tryg Forsikring har så langt mottatt rundt 1700 skademeldinger knyttet til ekstremværet Hans. Gjensidige skriver i en pressemelding onsdag morgen at skadetoppen er i Viken, Innlandet og Oslo. Av de stedene som er hardest rammet, har kundene i Lillestrøm meldt inn 71 skader, Gran i Innlandet 44 skader og Oslo 104 skader.

NRK - 27 sep 23 kl. 12:20

Forsikringsselskapet Tryg kutter over 250 stillinger

Forsikringsselskapet nedbemanner og kutter mellom 250 og 270 stillinger i Norge og Danmark. Det er uklart hvor mange jobber i Norges som berøres av kuttene. – Vi må sikre at vår organisasjon er rigget for å levere på 2024-målene, samtidig som vi forbereder oss for en ny strategiperiode.

E24 - 27 sep 23 kl. 12:05

Forsikringskjempen Tryg nedbemanner: Skal kutte mellom 250 og 270 stillinger

Det kuttes i stillinger for å investere i fremtiden, sier forsikringsselskapet..

Klartale - 25 jul 23 kl. 13:15

Reddet livet til ei som holdt på å drukne

Tirsdag 25. juli markeres verdensdagen for å forebygge drukning. Dagen er laget av FN.

Klartale - 09 aug 23 kl. 09:27

Forsikringsselskaper har fått inn mange skademeldinger

Ekstremværet «Hans» har herjet med Sør-Norge. Flere steder har elver blitt høye og regnet har ført til at veier har sklidd ut. Enkelte hus har også blitt tatt av ras.

NRK - 09 aug 23 kl. 12:53

Forsikringsselskaper har fått inn over 2300 skademeldinger under ekstremværet

Gjensidige, If, Fremtind og Tryg Forsikring har så langt mottatt over 2300 skademeldinger knyttet til ekstremværet Hans. Gjensidige melder onsdag at de har registrert nærmere 1000 skader, If melder om over 500 skader, mens Tryg Forsikring per onsdag morgen har registrert 410 skader. – Vi hadde nok regnet med å passere 1.

NRK - 15 aug 23 kl. 17:54

1081 skademeldinger etter «Hans»

Tryg Forsikring har per tirsdag klokken 15 registrert 1081 skademeldinger i forbindelse med ekstremværet «Hans». Det er skader på bygning og innbo som dominerer med vel 822 innmeldte saker – i all hovedsak vann som har trengt inn i kjellere i bolighus. – Vi har i tillegg skader på næringsbygg, reise, åtte båter samt 77 bilskader, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring..

NRK - 27 aug 23 kl. 13:20

Henvendelsene strømmer inn til forsikringsselskapene etter regnværet i Oslo

Forsikringsselskapene If og Tryg har mottatt over 230 skadehenvendelser fra Oslo og Østlandet etter det voldsomme regnværet natt til søndag. Kraftig regn natt til søndag har ført til vann inn i kjelleren i mange bygninger i Oslo. Allerede klokken 08.

NRK - 28 aug 23 kl. 11:38

Nær 1400 skademeldinger etter styrtregn i Oslo og Viken

Gjensidige, If og Tryg har fått inn nær 1400 skademeldinger etter helgens styrtregn i Oslo og Viken. De fleste skadene har skjedd i Oslo, Nordre Follo, Bærum og Indre Østfold. Gjensidige har mandag morgen fått inn over 560 skademeldinger.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Spent før rentemøte: – Det er inflasjonstallet som skaper usikkerhet

Kommende uke inneholder intet mindre enn tre rentemøter hos henholdsvis Federal Reserve, Norges Bank og den Europeiske Sentralbanken..

E24 - 4 timer siden

Høyre-politiker vil ha NSM-vurdering av russisk taxiapp

Taxiappen Yango får fortsette å sende personopplysninger til Russland. – Vi er åpenbart fortsatt blåøyde, sier stortingsrepresentant Erlend Larsen (H)..

E24 - 5 timer siden

Brann på Elkem-anlegg

Pruduksjonen er stanset etter brann på Elkems Salten-anlegg..

E24 - 6 timer siden

IEA: Foreløpige COP-kutt er langt fra nok

IEA publiserte søndag en vurdering av løftene fra klimatoppmøtet. Løftene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen, ifølge organisasjonen..

E24 - 7 timer siden

Svenske banker setter ned boliglånsrentene – uten rentekutt fra sentralbanken

Større tro på rentekutt neste år og lavere markedsrenter gjør at flere svenske banker har begynt å sette ned boliglånsrentene sine. En norsk banksjef kaller utviklingen interessant..

E24 - 9 timer siden

Skatteetaten advarer mot svindel

Skatteetaten advarer næringsdrivende om svindelforsøk etter å ha fått flere meldinger om at personer med egne foretak har blitt forsøkt svindlet via epost..

E24 - 9 timer siden

Derfor ser Thea (18) for seg en fremtid i torskeoppdrett

FRØYA (E24): I hjertet av Norges laksebelte håper Norcod snart å gå i pluss med torskeoppdrett – foreløpig med et fortrinn laksenæringen bare kan drømme om..

E24 - 9 timer siden

Er det for sent å skifte karriere?

Hvordan kan jeg som voksen skape meg en karriere i en helt ny bransje? spør ukens innsender. Anita Krohn Traaseth anbefaler å gå frem i tre steg..

E24 - 12 timer siden

Betalte 15 kroner for parkering – fikk fire ganger så høyt fakturagebyr

I 2020 kostet det rundt 6,7 kroner å sende en papirfaktura, ifølge Norges Bank. Parkeringskjempen Onepark tar seks ganger så mye..

E24 - 14 timer siden

– Du må ikke være for hard med deg selv i denne jobben

Han må leve med tap, feil og skuffelser. Og seire. Oljefondets porteføljeforvalter Mikael Modum Bilet (32) er uansett sikker på at han har drømmejobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com