NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:50

NRK - 25 dec 22 kl. 22:03

Forseinkingar på Bergensbanen

På Bergensbanen er det forseinkingar ved Arna, skriv Bane Nor på sine nettsider. Det er på grunn av feil på ein sporveksel ved Arna. Det vert jobba med å retta feilen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergensbanen, Arna, Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forseinkingar, Bergensbanen
NRK - 16 jul 23 kl. 17:28

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet igjen. Tidligere søndag ble Bergensbanen stengt ved Hakadal på grunn av brann langs sporet. – Det har vært brann i vegetasjonen langs sporet, og det er snakk om et tre eller lignende som har lent seg mot kjøreledningen, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen åpnet

Bergensbanen, på strekningen Voss-Myrdal, er åpnet for trafikk igjen. Det skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 10.15.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet for trafikk igjen. Det skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 10.15.

NRK - 16 jul 23 kl. 17:28

Bergensbanen stengt etter brann

Bergensbanen mellom Oslo og Bergen, ved Hakadal, er stengt. Det opplyser pressevakt i Bane Nor Til NRK. – Det har vært brann i vegetasjonen langs sporet, og det er snakk om et tre eller lignende som har lent seg mot kjøreledningen, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen stengt igjen

Strekningen Voss-Myrdal er stengt for togtrafikk. Det skriver Vy på sine nettsider. – Du må regne med forsinkelser og innstillinger.

NRK - 10 aug 23 kl. 14:55

Bergensbanen åpner for overnatting i vogn på innstilte tog

Vy åpner for at de som har billett på innstilt nattog på Bergensbanen, kan sove i vognen. Vy innstiller avganger på Bergensbanen fredag 11. august.

NRK - 18 mar 23 kl. 09:34

Stengd på Bergensbanen

Det er framleis stengd på Bergensbanen mellom Hallingskeid og Myrdal på grunn av snøras. – Det er eit stort oppryddingsarbeid. Det blir ny oppdatering klokka 11, melder Bane Nor.

NRK - 18 mar 23 kl. 09:34

Framles stengd på Bergensbanen

Det er framleis stengd på Bergensbanen mellom Hallingskeid og Myrdal etter snøskredet natt til fredag. Det har gått fleire ras i området, men ikkje over togbana, opplyser Bane Nor. – Vi har hatt geolog i området.

NRK - 18 jun 23 kl. 13:34

Bergensbanen open igjen

Bergensbanen var ein periode søndag stengd på grunn av signalfeil. Det var Bane Nor som melde om feilen i 12.15-tida.

NRK - 27 apr 23 kl. 16:06

Sporvekselfeil på Oslo S fører til forseinkingar

Det er forseinkingar og innstillingar på Oslo S grunna feil på ein sporveksel, skriv Bane Nor. Feilen påverkar Follobanen og Østfoldbanen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 45 minutter siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 1 time siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com