NRK > Nyheter

Monday, 18 October, 01:04

NRK - 21 sep 21 kl. 08:24

Forseinkingar i togtrafikken

Bane Nor har problem med ein sporveksel mellom Oslo S og Lillestrøm. Det fører til store forseinkingar i togtrafikken. – Vi jobbar på spreng med å utbetre problemet, seier pressevakt Stine Strachan i Bane Nor til NTB. Ho ber reisande følge med på opplysningar frå togselskapa for å få oppdaterte opplysningar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nor, Oslo, Lillestrøm, Stine Strachan, Bane Nor, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forseinkingari , togtrafikken
NRK - 21 sep 21 kl. 13:31

Feil på sporvekslar retta

Feilen med ein sporvekslar, som førte til problem for dei som reiste Gardermobanen tysdag, er retta. Mend det vil framleis vere forseinkingar og innstillingar i togtrafikken, opplyser Bane Nor..

NRK - 24 aug 21 kl. 12:34

Stans i togtrafikken på Oslo S

Bane Nor opplyser at det er Ful stans i togtrafikken i østlandsområdet på grunn av jordfeil på Oslo S..

VG - 24 aug 21 kl. 12:53

Jordfeil ved Oslo S påvirker mye av togtrafikken på Østlandet

En jordfeil ved Oslo S påvirker tirsdag ettermiddag store deler av togtrafikken i østlandsområdet..

NRK - 24 aug 21 kl. 12:35

Full stans i togtrafikken igjen

Bane Nor melder at det igjen er full stans i togtrafikken i østlandsområdet. Det skyldes en jordfeil på Oslo Sentralstasjon. Alle tilgjengelige ressurser jobber med å rette opp feilen.

NRK - 17 sep 21 kl. 06:06

Forsinkelser i togtrafikken i Oslo

Det er forsinkelser i togtrafikken i Oslo fredag morgen. Grunnen skal være en signalfeil mellom Oslo S og Skøyen. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, melder Bane Nor rett etter klokka 5.

NRK - 19 sep 21 kl. 08:08

Forsinkelser i togtrafikken

Togtrafikken i Oslo-området rammes av forsinkelser og innstillinger søndag morgen, på grunn av en signalfeil ved Asker stasjon. Feilen berører togene som går over Drammenbanen og Askerbanen. – Vi jobber med å rette feilen men vet ikke hvor lang tid det vil ta, melder Bane Nor.

NRK - 23 sep 21 kl. 11:23

ATV-ulykke stanser togtrafikken

En mann er hentet med luftambulanse etter en ATV-ulykke ved Tyri i Lunde. Togtrafikken på Sørlandsbanen er stanset på grunn av ulykken..

NRK - 06 okt 21 kl. 06:59

Forsinkelser i togtrafikken

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på Østlandet onsdag morgen etter at et godstog kjørte ned en kabel ved Nationaltheatret stasjon i Oslo. Bane Nor skriver på sine nettsider at kun to spor er i bruk på stasjonen som følge av hendelsen. Drammenbanen og Askerbanen er rammet av feilen.

NRK - 17 jul 21 kl. 14:01

Store forseinkingar på E18

Det er mykje kø og opp mot 30 minuttar forseinking på E18 mellom Larvik og Porsgrunn i sørgåande retning, opplyser vegtrafikksentralen. Ei bilberging på Farrisbrua går føre seg, etter at ein bil med hestehengar har fått motorstopp på brua..

NRK - I førrgår: 17:03

Russland startar folketeljing

Russiske styresmakter startar ei ny folketeljing etter fleire forseinkingar på grunn av pandemien. Folketalet har gått ned sidan Sovjetunionens fall i 1991. Grunnen er låge fødselsratar, eit mangelfullt helsevesen og utvandring.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Facebook vil ansette 10.000 i EU

Nettgiganten Facebook vil opprette 10.000 arbeidsplasser i Europa for å skape en virtuell versjon av internett. Selskapet ser på det som blir kalt et metavers som framtiden for nettbruk.

NRK - 45 minutter siden

209 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 209 koronasmittede personer i Norge. Det er 78 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 398 koronasmittede per dag her i landet.

NRK - 1 time siden

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er funnet.

NRK - 2 timer siden

Leiteaksjon i Byfjorden

Det føregår ein leiteaksjon etter ein fritidsbåt på 28 fot med ein passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Ein mann skal for ca. ein time sidan meldt frå til redningssentralen om motortrøbbel.

NRK - 2 timer siden

Ny lavastrøm nærmer seg havet

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma viser ingen tegn til å ta slutt. Nå nærmer en ny lavastrøm seg havet med høy hastighet. Lavastrømmen var søndag kveld 200 meter unna kysten og kan føre til at det blir dannet en ny odde, opplyser regionens vulkaninstitutt..

NRK - 2 timer siden

Minst fire omkom da båt kantret

Fire tunisiske flyktninger og migranter omkom etter at båten de var i, kantret utenfor Tunisia. 19 personer er savnet i forliset. Totalt 30 tunisiere, de fleste av dem unge menn, var i båten da den kantret, opplyser en talsperson for myndighetene..

NRK - 3 timer siden

Norge på topp i bruk av forsøksdyr

Omfattende forskning på laks og annen fisk tar Norge til Europa-toppen i bruk av forsøksdyr. 1,7 millioner laks ble brukt til forsøk i Norge i fjor. Statistikk fra Mattilsynet viser at laks er det desidert mest brukte dyret i dyreforsøk i Norge, skriver Magasinet Forskningsetikk.

NRK - 3 timer siden

Ambassadør reist fra Hviterussland

Frankrikes ambassadør i Hviterussland har forlatt landet etter at myndighetene i Minsk krevde at han skulle reise innen mandag. En talsperson for ambassadøren har ikke sagt noe hva som er grunnen til at hviterussiske myndigheter krevde at Nicolas de Lacoste måtte forlate landet. Ifølge hviterussiske medier handler hjemreisen om at ambassadør Lacoste aldri møtte president Aleksandr Lukasjenko for å overlevere sine akkreditiver.

NRK - 4 timer siden

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - 4 timer siden

Ungarn: Utfordrer Orban

Den konservative økonomen Peter Marki-Zay blir opposisjonens statsministerkandidat, og skal utfordre Viktor Orbán i valget i Ungarn neste år. Det ble klart søndag kveld etter at motkandidaten, Klara Dobrev, erkjente nederlag i opposisjonens nominasjonsvalg. Neste år er det valg på ny nasjonalforsamling i Ungarn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt