Klartale > Nyheter

Friday, 01 December, 18:06

Klartale - 14 jun 23 kl. 13:40

Formannskap

Formannskapet er kommunens nest øverste politiske organ. Medlemmene er et utvalg av politikerne i kommunestyret. Blant andre ordføreren og vara-ordføreren.De forbereder saker til kommunestyret. Blant annet økonomiplan, budsjett og skatt.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Oslo, Klar Tales

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Formannskap
NRK - 01 apr 23 kl. 16:57

Ukraina kaller russisk FN-formannskap et «slag i trynet»

Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba kaller Russlands formannskap i FNs sikkerhetsråd for et «slag i trynet» på Twitter. – Jeg ber alle medlemmer av Sikkerhetsrådet om å motarbeide et hvert russisk forsøk på å misbruke formannsskapet, skriver Kuleba. Russland overtok i dag formannskapet i Sikkerhetsrådet, i henhold med den regelmessige månedlige rulleringen blant rådets medlemmer..

NRK - 07 jun 23 kl. 21:15

EU vil bedre forholdet til Latin-Amerika

EU varsler gjenoppbygging av forholdet til Latin-Amerika i et forsøk på å gjøre seg mindre avhengig av Kina og samtidig øke innflytelsen i regionen. – Noen ganger har dette partnerskapet blitt tatt for gitt eller til og med forsømt, sa EUs utenrikssjef Josep Borrell onsdag da EU presenterte sin plan for å styrke forholdet til Latin-Amerika. EUs bånd til regionen har vært preget av en feilslått fullføring av en omfattende handelsavtale med Mercosur-gruppen, som består av Argentina, Brasil, Uruguay og Paraguay, etter to tiår med forhandlinger.

NRK - 01 jul 23 kl. 11:25

Sanchez sparker i gang EU-formannskapet med Kyiv-besøk

Spanias statsminister Pedro Sánchez er i Kyiv for å møte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj lørdag, på den første dagen av Spanias formannskap i EU. – Jeg ønsket at det spanske EU-formannskapet skulle starte sammen med Zelenskyj, skriver Sanchez i en Twitter-melding lørdag morgen, som inkluderer bilder av at han ankommer togstasjonen i Kyiv. Sanchez sier formålet med reisen er å formidle Europas fortsatte solidaritet med Ukraina.

NRK - 01 jul 23 kl. 17:04

Sanchez lover Ukraina-pakke til en verdi av 650 millioner

Spanias statsminister Pedro Sánchez er i Kyiv for å møte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj lørdag og lover en hjelpepakke verdt 650 millioner kroner. Ukraina-pakken skal hjelpe landet finansiere små og mellomstore ukrainske forretningsvirksomheter, sier Sanchez i en tale til den ukrainske nasjonalforsamlingen. Besøket finner sted på den første dagen av Spanias formannskap i EU.

E24 - 13 jul 23 kl. 11:56

Formannskapet i EU, fra Ikea til siesta?

Med den jevnlige rokeringen av EUs formannskap fra Sverige til Spania, må samtlige EU-kommentatorer legge IKEA-spøkene på den selvmonterte hylla til fordel for siesta..

NRK - 23 aug 23 kl. 12:23

Putin vil styrke Brics-landenes rolle i verden

Via video talte Russlands president Vladimir Putin til Brics-møtet i Sør-Afrika. Putin sa at han vil bruke Russlands formannskap i gruppen neste år til å styrke gruppens rolle i verden. Brics – som består av Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika – har toppmøtet i Sør-Afrika denne uka.

NRK - 23 aug 23 kl. 12:23

Putin vil styrke Briks-landenes rolle i verden

Via video talte Russlands president Vladimir Putin til Briks-møtet i Sør-Afrika. Putin sa at han vil bruke Russlands formannskap i gruppen neste år til å styrke gruppens rolle i verden. Briks – som består av Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika – har toppmøtet i Sør-Afrika denne uka.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

– Jeg finner mye til felles i våre kulturer

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 4 timer siden

Prinsen blir 18 år

Kong Harald og dronning Sonja inviterer til offisiell lunsj på Slottet. Det skjer i dag fredag. De skal feire barnebarnet sitt, prins Sverre Magnus.

Klartale - 6 timer siden

Mange er bekymret for om de klarer å betale regningene sine

Folk sliter med økonomien for tiden. Varer og tjenester blir dyrere. Det blir også folks lån.

Klartale - 9 timer siden

Israel angriper Gaza igjen

Lørdag 7. oktober gikk Hamas til angrep på Israel. De drepte rundt 1.

Klartale - 9 timer siden

Seks døde i trafikken i november

Alle som døde i november var over 40 år. De døde var fem menn og én kvinne. Ulykkene skjedde i Nordland, Troms og Finnmark, Viken, Innlandet og Vestland.

Klartale - 12 timer siden

Når kommer pengene fra Nav på konto i desember?

I desember handler vi julegaver og ekstra mat. Selv om det er priskrig på julemat, bruker vi mye penger.Mange får lønn tidligere i desember.

Klartale - Igår: 16:00

Mange lever i hjem uten denne: – Som å kjøre bil uten bilbelte

Jula er høytid for branner i norske hjem. Det viser tall fra brannstatistikk.no.

Klartale - Igår: 14:01

Vil forby konverterings-terapi

Konverterings-terapi går ut på å få homofile og andre skeive til å endre sin seksuelle orientering. Dette vil Regjeringen nå gjøre forbudt. Flertallet på Stortinget er enig.

Klartale - Igår: 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.

Klartale - Igår: 11:57

2023 kan bli det varmeste året noensinne

Året som har gått vil trolig knuse alle varmerekorder, ifølge organisasjonen. Det er basert på tall fra januar til slutten av oktober.Verdens ledere er samlet i Dubai torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com