NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 05:43

NRK - 16 okt 21 kl. 09:15

Forlenger fengsling etter drap

En 30 år gammel mann som er siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg i april, er varetektsfengslet i fire nye uker. 30-åringen er den eneste av de tre som er siktet i saken, som har forklart seg for politiet. Alle de siktede sitter varetektsfengslet, og alle nekter for å ha noe med drapet å gjøre. Politiet har fortsatt ikke funnet våpenet som Lanes ble skutt med..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bård Lanes, Tønsberg, Lanes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenger, fengsling, etter, drap
NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for fengsling fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for fengsling i Kongsberg fredag klokken 09:00.

NRK - 21 sep 21 kl. 11:38

Fremstilles for fengsling 12.45

Mannen som er siktet for drap på en kvinne og grov kroppsskade på en annen på Nav Årstad mandag, fremstilels for fengsling i Hordaland tingrett klokken 12.45..

NRK - 21 jul 21 kl. 11:18

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept kameraten sin ved Oslo rådhus, samtykker til å bli varetektsfengslet i fire uker. Den drapssiktede i 41-åringen blir i dag framstilt for fengsling i fire uker med brev- og besøksforbud, samt to uker medieforbud..

NRK - 01 sep 21 kl. 12:01

Siktet blir fremstilt for fengsling

Personene som er siktet i forbindelse med hendelsen mandag kveld, hvor en mann i 20-årene ble skutt ved Brynseng T-banestasjon, blir i dag fremstilt for fengsling. Siktede har samtykket til kontorforretning, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for varetekt fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for fengsling i Drammen Tingrett fredag klokken 09:00.

NRK - 07 jul 21 kl. 14:32

Forlenger fengsling

Oslo tingrett har i dag forlenget fengslingen av mannen som er siktet for drapet på Marianne Hansen ved Hellerud, 8.juni i år. Mannen er også siktet for drapsforsøk med bil på E6 kort tid etter drapshandlingen.

NRK - 07 jul 21 kl. 14:32

Forlenger fengsling av drapssiktet

Oslo tingrett har i dag forlenget fengslingen av mannen som er siktet for drapet på Marianne Hansen ved Hellerud, 8.juni i år. Mannen er også siktet for drapsforsøk med bil på E6 kort tid etter drapshandlingen.

NRK - 03 aug 21 kl. 16:59

Forlenger fengsling av knivsiktet

En kvinne som er siktet for grov kroppsskade etter en knivstikking i Kragerø i juni, er blitt varetektsfengslet i fire nye uker. Det melder KV. Kvinnen er siktet for å ha knivstukket en kvinne i 60-årene flere ganger, og erkjenner straffskyld..

NRK - 03 sep 21 kl. 19:53

Henlegger drapssiktelser

Politiet henlegger siktelsene mot de to mennene som var siktet for drap eller medvirkning til drap etter dødsfallet til Ørjan-Helmer Gundersen Solum. Det melder Agderposten. Solum ble funnet død i Steinsåsgruvene i Arendal i fjord etter å ha vært savnet i nesten to måneder.

NRK - 01 jul 21 kl. 12:59

Hareide forlenger ikke med RBK

Åge Hareide har gitt beskjed til Rosenborg at han ikke forlenger kontrakten med klubben. Det bekrefter klubben torsdag. – Jeg har bestemt meg for å pensjonere meg som fotballtrener fra årsskiftet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt