NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 12:15

NRK - 29 apr 21 kl. 19:06

Forlater skipet i Suezkanalen

Tre personer i mannskapet til konteinerskipet som blokkerte Suezkanalen i forrige måned, får nå forlate skipet Ever Given. Egypt vil ikke la skipet seile videre på grunn av uenighet med rederiet om hvem som skal ta regningen for problemene som oppsto. Skipet satt fast i Suezkanalen i seks dager etter å ha gått på grunn i slutten av mars. Det blokkerte hele kanalen, som er en av verdens viktigste handelsruter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Suezkanalen, Ever Given

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlater, skipeti , Suezkanalen
NRK - 24 mar 21 kl. 13:13

Oljeprisen stiger pga Suezkanalen

Oljeprisen stiger onsdag over 2 prosent til over 62 dollar fatet, etter at et av verdens største konteinerskip har grunnstøtt i Suezkanalen i Egypt og blokkerer trafikken. Rundt 10 prosent av verdenshandelen passerer gjennom Suezkanalen..

NRK - 03 apr 21 kl. 14:13

Skipene i kø er gjennom Suezkanalen

Alle de 422 skipene som sto i kø for å slippe gjennom Suezkanalen, har lørdag sluppet gjennom, ifølge Reuters. Mandag lyktes arbeidere med å få løs et av verdens største konteinerskip, Ever Given, etter at det blokkerte Suezkanalen i neste en uke..

NRK - 03 apr 21 kl. 14:13

Ingen kø ved Suezkanalen lenger

Alle de 422 skipene som sto i kø for å slippe gjennom Suezkanalen, har lørdag sluppet gjennom, ifølge Reuters. Mandag lyktes arbeidere med å få løs et av verdens største konteinerskip, Ever Given, etter at det blokkerte Suezkanalen i nesten en uke..

Klartale - 25 mar 21 kl. 11:00

Vanskelig å få løs skipet i Suezkanalen

Skipet som står fast i Suezkanalen blir vanskelig å få løs: – Vi har ekstreme problemer..

Klartale - 29 mar 21 kl. 08:34

Skipet i Suezkanalen har løsnet litt

Et stort skip har sperret Suezkanalen i nesten en uke. Nå er skipet på vei til å løsne..

Klartale - 29 mar 21 kl. 15:49

Skipet i Suezkanalen er løs

Arbeidere har løsnet skipet. Det har sperret Suezkanalen i Egypt siden onsdag forrige uke..

NRK - 04 jul 21 kl. 17:38

Avtale om Ever Given i boks

De egyptiske myndighetene som styrer Suezkanalen og eierne av skipet Ever Given har inngått en avtale for å slippe skipet ut av kanalen. Det skriver Reuters. Konteinerskipet Ever Given blokkerte Suezkanalen i seks dager i mars i år.

NRK - 24 mar 21 kl. 14:01

Suezkanalen kan åpne delvis

Deler av trafikken gjennom Suezkanalen i Egypt kan gjenopptas i dag eller i morgen etter at et konteinerskip gikk på grunn, ifølge Bloomberg. Det 400 meter lange skipet Ever Given satte seg fast og blokkerte kanalen i går, men skal snart flyte igjen..

NRK - 24 mar 21 kl. 14:01

Suezkanalen kan snart åpne delvis

Deler av trafikken gjennom Suezkanalen i Egypt kan gjenopptas i dag eller i morgen etter at et konteinerskip gikk på grunn, ifølge Bloomberg. Det 400 meter lange skipet Ever Given satte seg fast og blokkerte kanalen i går, men skal snart flyte igjen..

NRK - 25 mar 21 kl. 08:52

Beklager blokkering av Suezkanalen

Eieren av det store kontainerskipet som blokkerer Suezkanalen beklager at de har skapt problemer for andre skip, melder AP. Shoi Kisen sier de blant annet jobber med lokale myndigheter for å få løs skipet, men at det er en veldig vanskelig operasjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nye flyangrep mot Tigray

Den etiopiske hæren innledet søndag nye flyangrep mot mål i Tigray, opplyser myndighetene..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 2 timer siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 2 timer siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 3 timer siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 3 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 3 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 4 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 4 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 5 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt