E24 > Økonomi

Tirsdag, 03 August, 06:57

E24 - 18 juni 21 kl. 20:26

Foreslår turistskatt på 200 kroner for hver cruisepassasjer til Bergen

Arild Hermstad (MDG) vil at cruisepassasjerer skal betale for seg når de besøker Bergen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hermstad, MDG, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Foreslår, turistskatt, 200, kroner, for, hver, cruisepassasjer, til, Bergen
NRK - 11 mai 21 kl. 10:56

Mer til sykehusene

Sykehusbudsjettene skal styrkes med rundt 7,3 milliarder kroner i år, foreslår regjeringen. Rundt 800 millioner kroner foreslås til å dekke økte refusjonsutgifter for laboratorieanalyser etter koronaviruset. I tillegg foreslås det å bruke 1,5 milliarder kroner til å kompensere sykehusene for lavere aktivitetsbaserte inntekter..

NRK - 11 mai 21 kl. 11:04

Ekstra penger til sårbare grupper

Politiets arbeid med å bekjempe vold og overgrep mot sårbare grupper under pandemien får tilført 32 millioner kroner ekstra i revidert nasjonalbudsjett. Regjeringen foreslår en tiltakspakke på 260 millioner kroner, på toppen det som allerede er foreslått i statsbudsjettet for 2021. Justisdepartementet får tilført 32 millioner kroner av denne potten.

NRK - 29 mars 21 kl. 04:38

Foreslår å utsette folkeavstemning

Chiles president foreslår å utsette folkeavstemningen over ny grunnlov på grunn av koronapandemien. Valget skulle ha blitt holdt i april. President Sebastián Piñera foreslår å utsette valget med en måneds tid til mai..

NRK - 13 mai 21 kl. 09:40

Foreslår tiltak for tapt læring

Regjeringen oppretter en arbeidsgruppe som skal foreslå tiltak for å ta igjen tapt læring. Pandemien har ført til tapt sosial og faglig læring for barn og unge. Regjeringen har bedt en arbeidsgruppe ledet av utdanningsdirektør hos Statsforvalteren i Oslo og Viken, Grethe Hovde Parr, foreslå konkrete tiltak for å bøte på dette..

VG - 15 juni 21 kl. 11:59

Rapport til regjeringen: Foreslår ekstra timer og økt lærertid etter corona-skolen

Et regjeringsoppnevnt utvalg foreslår flere tiltak mot tapt læring og negative konsekvenser av corona-skolen. Blant annet foreslås ekstra timer til elever som har behov for det, forsterket opplæring og økt tid til kontaktlærer-rollen..

NRK - 22 juni 21 kl. 14:45

Foreslår aldersgrense for e-sig

Helse- og omsorgsdepartementet sender på høring forslag om å innføre 25-års aldersgrense for e-sigaretter. Det skriver departementet i en pressemelding. Det foreslås også forbud mot smakstilsetninger i e-sigaretter og mot pakningsdesign som tiltrekker unge.

NRK - 22 juni 21 kl. 14:45

Foreslår aldersgrense for e-sigg

Helse- og omsorgsdepartementet sender på høring forslag om å innføre 25-års aldersgrense for e-sigaretter. Det skriver departementet i en pressemelding. Det foreslås også forbud mot smakstilsetninger i e-sigaretter og mot pakningsdesign som tiltrekker unge.

NRK - 11 mai 21 kl. 06:26

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 11 mai 21 kl. 06:26

7,3 milliarder til kommunene

I dag kommer revidert nasjonalbudsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 11 mai 21 kl. 13:07

Skredramma kan få 125 mill. ekstra

Regjeringa foreslår å gi Gjerdrum, som i romjula vart ramma av eit stort jordskred som kravde ti menneskeliv, 125 millionar kroner meir. Beløpet skal kompensere kommunen for meirkostnader i samband med skredet. – Gjerdrum kommune står i ein vanskeleg situasjon, og det skulle berre mangle at staten stiller opp.

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Tencent-aksjen styrer mot sin verste børsdag på ti år

En fersk artikkel i en statlig økonomiavis bidrar til kraftige fall for Kinas dataspillselskap. Det går utover giganten Tencent, som kan måtte notere sin verste børsdag på mange år..

E24 - 30 minutter siden

Global mangel på mikrochiper skaper produksjonstrøbbel

Den globale mangelen på mikrochiper har sendt sjokkbølger gjennom verdensøkonomien og ført til leveransemangel på alt fra hodetelefoner til biler..

E24 - 16 timer siden

Børsoppturen snudde i USA

To av de tre store indeksene endte med nedgang den første handelsdagen i august..

E24 - 8 timer siden

Heineken solgte øl for 125 milliarder kroner

Ølkjempen snudde til overskudd i løpet av årets først seks måneder, men anslår fortsatt et dårligere år enn i 2019..

E24 - 13 timer siden

Bratt fall for oljeprisen – under 73 dollar fatet

Tynges av ny coronauro, ifølge Bloomberg..

E24 - 13 timer siden

Rekordresultat for Ellos i Norge

Den tidligere postordregiganten Ellos selger nå varene sine over nett, og bikket en halv milliard i omsetning i Norge i fjor..

E24 - 14 timer siden

– Jeg blir veldig utålmodig av lange møter

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad forbereder seg til høstens store valgtriller. I sommerpraten med E24 avslører han noe få vet om han..

E24 - 16 timer siden

Stigende børsstemning i USA

Førhandelen på Wall Street lover godt for starten av handelsmåneden august..

E24 - 17 timer siden

To rekordår på rappen for Aarbakke: – Ventar store prosjekt i slutten av 2021

I fyrste omgang vil Aarbakke prøva å bli «grønast» i sin del av oljeleverandørindustrien. På sikt ser dei etter andre bein å stå på..

E24 - 18 timer siden

Ny «pandemirekord» ved Avinors flyplasser søndag

Antallet passasjerer ved norske lufthavner var søndag på det høyeste siden pandemien begynte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt