NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 07:21

NRK - 01 feb 23 kl. 09:51

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Odin, Riksadvokaten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Foreldrene, anker, henleggelsenav , Odin-saken, til, Riksadvokaten
NRK - 11 maj 23 kl. 09:40

Adressa: Odin-saken er avgjort

Riksadvokaten opprettholder beslutningen om å henlegge Odin-saken – Riksadvokaten har avgjort Odin-saken. Beslutningen om henleggelse opprettholdes. Riksadvokatens beslutning kan ikke påklages, slik at nå er saken endelig avgjort, skriver Statsadvokat Kaia Strandjord i en e-post til Adresseavisen.

NRK - 11 maj 23 kl. 09:40

Odin-saken er avgjort

Riksadvokaten opprettholder beslutningen om å henlegge Odin-saken. – Riksadvokaten har avgjort Odin-saken. Beslutningen om henleggelse opprettholdes.

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 11:36

Foreldrene klager inn henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Foreldre til Odin André Hagen Jacobsen klager inn henleggelsen av forsvinningssaken til Riksadvokaten..

Klartale - 18 nov 22 kl. 20:32

Saken mot komiker Atle Antonsen er henlagt

«Du er for mørk til å være her» på Bar Boca i Oslo. Det skal komiker Atle Antonsen har sagt. Han snakket til Sumaya Jirde Ali.

NRK - 07 dec 22 kl. 14:54

Ber om at henleggelsen av Antonsen-sak oppheves

Sumaya Jirde Ali ber påtalemyndigheten oppheve henleggelsen mot Atle Antonsen, skriver Aftenposten. – Hvis statsadvokaten ikke omgjør vil saken bli sendt videre til riksadvokaten som en klage på henleggelsen, sier hennes advokat Olle Nohlin til avisen..

NRK - 10 nov 22 kl. 16:21

Politiet ber om henleggelse av Odin-saken

Odin Andre Hagen Jacobsen ble meldt savnet etter en tur til Trondheim i november 2018. Jacobsen var da 18 år. Nå vil politiet henlegge saken, etter at etterforskingen er ferdig.

NRK - 10 nov 22 kl. 16:21

Politiet innstiller henlegging av Odin-saken

Odin Andre Hagen Jacobsen ble meldt savnet etter en tur til Trondheim i november 2018. Jacobsen var da 18 år. Nå vil politiet henlegge saken, etter at etterforskingen er ferdig.

Klartale - 25 jun 18 kl. 12:17

Dette er Orderud-saken

Orderud-saken blir den kalt. Det er én av de mest omtalte drapssakene i Norge. Til høsten kommer kanalen NRK og avisa VG med en dokumentar-serie om den.

NRK - 09 dec 22 kl. 11:22

Statsadvokaten vil ikke omgjøre henleggelsen av saken mot Atle Antonsen

Statsadvokat Ingelin Hauge har besluttet å ikke omgjøre henleggelsen av hatytring-saken mot Atle Antonsen, får NTB bekreftet. Klagene går nå til Riksadvokaten. Hauge opplyser til NTB at «saken er sendt Riksadvokaten».

NRK - 03 feb 23 kl. 06:38

Nesten 1.000 migrantfamilier adskilt under Trump er ennå ikke gjenforent

Nesten 1.000 barn som ble skilt fra foreldrene sine da de forsøkte å reise inn til USA i Donald Trumps presidenttid, er ennå ikke gjenforent med foreldrene. Da president Joe Biden tok over etter Donald Trump i januar 2021, lovet han å gjøre om på sin forgjengers nulltoleransepolitikk mot ulovlig innvandring.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannar

Både i Aureosen i Hustadvika og i Breivika i Ålesund har brannvesenet kontroll på to brannar i bustadhus. I Aureosen ryk det litt frå taket framleis, men ettersløkking har starta. Også i Breivika er brannen slått ned.

NRK - 5 minutter siden

Folk lever lengst i Akershus

FHIs folkehelseprofil viser at folk er sunnest i Akershus. De lever lenger og er friske lenger. De som sliter mest med helsa bor i Østfold og Finnmark.

NRK - 45 minutter siden

Vil ha fleire lovar på nynorsk

Både Noregs Mållag og Juristmållaget meiner altfor få av norske lover er på nynorsk, skriv Bladet Tysnes. Berre 14 prosent av norske lover er på nynorsk, resten er på bokmål. Dei viser mellom anna til at både arvelova og trussamfunnslova tidlegare var på nynorsk, men når desse lovane vart reviderte i 2019 og 2020, vart begge på bokmål..

NRK - 1 time siden

VG: 5000 leger usikre på framtida i yrket

Nesten 5000 leger svarer i en spørreundersøkelse at de ikke er sikre på om de er i yrket om to år, skriver VG. Det er nesten halvparten av de som svarte i medlemsundersøkelsen til Legeforeningen Legene beskriver blant annet en arbeidshverdag preget av stress og med liten mulighet til å styre tiden selv..

NRK - 2 timer siden

Eksplosjon i lavblokk i Stockholm fylke

Det har vært en eksplosjon i en lavblokk i Åkerberga i Stockholm fylke. Det er omfattende skader i inngangspartiet. Det er ikke kjent om noen personer er skadet, skriver det svenske poltiet på sine nettsider.

NRK - 2 timer siden

Eksplosjon i rekkehus i Stockholm fylke

Det har vært en eksplosjon i et rekkehus i Åkerberga i Stockholm fylke. Det er omfattende skader i inngangspartiet. Det er ikke kjent om noen personer er skadet, skriver det svenske poltiet på sine nettsider.

NRK - 2 timer siden

Japans sentralbank hever renten for første på 17 år

Sentralbanken i Japan har for første gang på 17 år hevet styringsrenten i landet. Styringsrenten var på -0,1 prosent. Den settes nå opp til intervallet 0-0,1 prosent, kunngjorde sentralbanken i Tokyo tirsdag.

NRK - 2 timer siden

Minst 23 døde i uvær i Papua Ny-Guinea

Oversvømmelser, jordskred og styrtregn har tatt livet av minst 23 mennesker i Papua Ny-Guinea, melder NTB. De 23 ble begravd under tonnevis med jordmasser i tre ulike jordskred i ulike deler av provinsen Simbu, opplyser myndighetene..

NRK - 2 timer siden

Blinken til Saudi-Arabia og Egypt

USAs utenriksminister Antony Blinken skal på reise til Saudi-Arabia og Egypt. Målet med reisen er å diskutere våpenhvile i Gaza og å få mer humanitær hjelp til området, melder AFP. Blinken skal snakke med saudiske ledere i Jeddah onsdag før han reiser til Kairo torsdag for samtaler med egyptiske myndigheter.

NRK - 2 timer siden

Brann i enebolig i Ålesund

Det brenner i en enebolig i Ålesund. Det melder politiet i Møre og Romsdal. Det er uklart om det er fare for spredning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com