NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:44

NRK - 01 feb 23 kl. 09:51

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Odin, Riksadvokaten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Foreldrene, anker, henleggelsenav , Odin-saken, til, Riksadvokaten
Aftenposten - 01 feb 23 kl. 11:36

Foreldrene klager inn henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Foreldre til Odin André Hagen Jacobsen klager inn henleggelsen av forsvinningssaken til Riksadvokaten..

Klartale - 18 nov 22 kl. 20:32

Saken mot komiker Atle Antonsen er henlagt

«Du er for mørk til å være her» på Bar Boca i Oslo. Det skal komiker Atle Antonsen har sagt. Han snakket til Sumaya Jirde Ali.

NRK - 07 dec 22 kl. 14:54

Ber om at henleggelsen av Antonsen-sak oppheves

Sumaya Jirde Ali ber påtalemyndigheten oppheve henleggelsen mot Atle Antonsen, skriver Aftenposten. – Hvis statsadvokaten ikke omgjør vil saken bli sendt videre til riksadvokaten som en klage på henleggelsen, sier hennes advokat Olle Nohlin til avisen..

NRK - 10 nov 22 kl. 16:21

Politiet ber om henleggelse av Odin-saken

Odin Andre Hagen Jacobsen ble meldt savnet etter en tur til Trondheim i november 2018. Jacobsen var da 18 år. Nå vil politiet henlegge saken, etter at etterforskingen er ferdig.

NRK - 10 nov 22 kl. 16:21

Politiet innstiller henlegging av Odin-saken

Odin Andre Hagen Jacobsen ble meldt savnet etter en tur til Trondheim i november 2018. Jacobsen var da 18 år. Nå vil politiet henlegge saken, etter at etterforskingen er ferdig.

NRK - 09 dec 22 kl. 11:22

Statsadvokaten vil ikke omgjøre henleggelsen av saken mot Atle Antonsen

Statsadvokat Ingelin Hauge har besluttet å ikke omgjøre henleggelsen av hatytring-saken mot Atle Antonsen, får NTB bekreftet. Klagene går nå til Riksadvokaten. Hauge opplyser til NTB at «saken er sendt Riksadvokaten».

NRK - 03 feb 23 kl. 06:38

Nesten 1.000 migrantfamilier adskilt under Trump er ennå ikke gjenforent

Nesten 1.000 barn som ble skilt fra foreldrene sine da de forsøkte å reise inn til USA i Donald Trumps presidenttid, er ennå ikke gjenforent med foreldrene. Da president Joe Biden tok over etter Donald Trump i januar 2021, lovet han å gjøre om på sin forgjengers nulltoleransepolitikk mot ulovlig innvandring.

NRK - 07 dec 22 kl. 17:59

Antonsen: Vil vurdere innholdet i klagen

Sumaya Jirde Ali sendte i dag en klage til påtalemyndigheten om å få opphevet henleggelsen av saken mot Antonsen. Antonsen advokat bekrefter overfor NRK at de har mottatt kopi av klagen. – Det er Riksadvokaten som tar endelig stilling til henleggelsen i denne saken.

NRK - 11 jan 23 kl. 11:53

Henlegger Odin-saken

Statsadvokatene i Trøndelag har bestemt forsvinninga til Odin André Hagen Jacobsen skal henlegges. 18-åringen fra Skaun forsvant 18. november 2018.

VG - 11 jan 23 kl. 22:01

Odins foreldre om henleggelsen: – Nå står vi uten svar

Onsdag ble saken henlagt av statsadvokatene. Det synes foreldrene til Odin er feil avgjørelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com