NRK > Nyheter

Wednesday, 21 February, 00:09

NRK - 01 feb 23 kl. 09:51

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Odin, Riksadvokaten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Foreldrene, anker, henleggelsenav , Odin-saken, til, Riksadvokaten
NRK - 11 maj 23 kl. 09:40

Adressa: Odin-saken er avgjort

Riksadvokaten opprettholder beslutningen om å henlegge Odin-saken – Riksadvokaten har avgjort Odin-saken. Beslutningen om henleggelse opprettholdes. Riksadvokatens beslutning kan ikke påklages, slik at nå er saken endelig avgjort, skriver Statsadvokat Kaia Strandjord i en e-post til Adresseavisen.

NRK - 11 maj 23 kl. 09:40

Odin-saken er avgjort

Riksadvokaten opprettholder beslutningen om å henlegge Odin-saken. – Riksadvokaten har avgjort Odin-saken. Beslutningen om henleggelse opprettholdes.

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 11:36

Foreldrene klager inn henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Foreldre til Odin André Hagen Jacobsen klager inn henleggelsen av forsvinningssaken til Riksadvokaten..

Klartale - 18 nov 22 kl. 20:32

Saken mot komiker Atle Antonsen er henlagt

«Du er for mørk til å være her» på Bar Boca i Oslo. Det skal komiker Atle Antonsen har sagt. Han snakket til Sumaya Jirde Ali.

NRK - 07 dec 22 kl. 14:54

Ber om at henleggelsen av Antonsen-sak oppheves

Sumaya Jirde Ali ber påtalemyndigheten oppheve henleggelsen mot Atle Antonsen, skriver Aftenposten. – Hvis statsadvokaten ikke omgjør vil saken bli sendt videre til riksadvokaten som en klage på henleggelsen, sier hennes advokat Olle Nohlin til avisen..

NRK - 10 nov 22 kl. 16:21

Politiet ber om henleggelse av Odin-saken

Odin Andre Hagen Jacobsen ble meldt savnet etter en tur til Trondheim i november 2018. Jacobsen var da 18 år. Nå vil politiet henlegge saken, etter at etterforskingen er ferdig.

NRK - 10 nov 22 kl. 16:21

Politiet innstiller henlegging av Odin-saken

Odin Andre Hagen Jacobsen ble meldt savnet etter en tur til Trondheim i november 2018. Jacobsen var da 18 år. Nå vil politiet henlegge saken, etter at etterforskingen er ferdig.

Klartale - 25 jun 18 kl. 12:17

Dette er Orderud-saken

Orderud-saken blir den kalt. Det er én av de mest omtalte drapssakene i Norge. Til høsten kommer kanalen NRK og avisa VG med en dokumentar-serie om den.

NRK - 09 dec 22 kl. 11:22

Statsadvokaten vil ikke omgjøre henleggelsen av saken mot Atle Antonsen

Statsadvokat Ingelin Hauge har besluttet å ikke omgjøre henleggelsen av hatytring-saken mot Atle Antonsen, får NTB bekreftet. Klagene går nå til Riksadvokaten. Hauge opplyser til NTB at «saken er sendt Riksadvokaten».

NRK - 03 feb 23 kl. 06:38

Nesten 1.000 migrantfamilier adskilt under Trump er ennå ikke gjenforent

Nesten 1.000 barn som ble skilt fra foreldrene sine da de forsøkte å reise inn til USA i Donald Trumps presidenttid, er ennå ikke gjenforent med foreldrene. Da president Joe Biden tok over etter Donald Trump i januar 2021, lovet han å gjøre om på sin forgjengers nulltoleransepolitikk mot ulovlig innvandring.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Amnesty hardt ut mot USAs veto

USA viste med sitt veto i FNs sikkerhetsråd fullstendig mangel på globalt lederskap, sier Amnesty Internationals generalsekretær Agnès Callamard. Callamard er sterkt kritisk til at USA tirsdag la ned veto mot en FN-resolusjon som krevde umiddelbar våpenhvile i Gaza. – Nok en gang, når USA kunne ha gjort det riktige: beskyttet palestinerne mot overhengende fare for folkemord, respektert internasjonal lov og forhindre massedrap og lidelser – så valgte de å gjøre det motsatte, skriver Callamard på X.

NRK - 1 time siden

USA advarer på nytt om bakkeinvasjon i Rafah

En israelsk bakkeinvasjon i Rafah vil bli en katastrofe, sier en talsmann for president Joe Bidens nasjonale sikkerhetsråd. USA har tidligere advart Israel mot å sende bakkestyrker inn i Rafah, der over 1,1 millioner internt fordrevne palestinere på oppfordring fra Israel har søkt tilflukt. Dersom Israel ikke tar hensyn til de palestinske flyktningenes sikkerhet vil «en operasjon i Rafah bli en katastrofe», sier John Kirby.

NRK - 1 time siden

Ny avsporing på Ofotbanen

Det melder avisa Fremover. Avisa får bekreftet fra Bane Nors pressevakt at det har vært en avsporing. – Det kan vi bekrefte.

NRK - 2 timer siden

Ferge på Hvaler sto fast - har fått hjelp av redningsskøyta

Hvaler-ferga «Ternen» satt fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Fergen ble ifølge avisen liggende stille i én time. Det er tåke og dårlig sikt i området.

NRK - 1 time siden

USA: Kongo og Rwanda står på randen av krig

USA advarer Kongo og Rwanda, sier at de to nabolandene står på randen av krig og ber dem om å ta et steg tilbake. FN-eksperter og vestlige land anklager Rwanda for å støtte den tutsiledede M23-militsen i Øst-Kongo, og for å ha sendt soldater over grensa, noe ledelsen i Kigali benekter. USA ba i helgen Rwanda om umiddelbart å trekke sine styrker ut av Kongo, samt militært utstyr som truer sivilbefolkningen, FNs fredsbevarende styrke og hjelpearbeidere i området.

NRK - 2 timer siden

Aftenposten: Stortingsvara fra Senterpartiet har meldt seg inn i Høyre og Europabevegelsen

Vararepresentant på Stortinget, Haakon Skramstad, har meldt seg ut av Senterpartiet og inn i Høyre, melder Aftenposten. Han har også meldt seg inn i Europabevegelsen. – Senterpartiet fører ikke lenger tydelig, god gammeldags senterparti-politikk, sier han til avisen.

NRK - 2 timer siden

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar».

NRK - 2 timer siden

Chile gjenåpner etterforskningen av Pablo Nerudas død

Chile skal nok en gang forsøke å løse mysteriet rundt nasjonaldikteren Pablo Nerudas død, har en domstol i landet besluttet. Det skriver NTB. Neruda, som fikk nobelprisen i litteratur i 1971, døde tolv dager etter militærkuppet der landets folkevalgte president Salvador Allende ble styrtet og en militærjunta under ledelse av general Augusto Pinochet overtok makten.

NRK - 2 timer siden

Ferge på Hvaler har gått på grunn

Hvaler-ferga «Ternen» har satt seg fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Ifølge avisen har ferga ligget stille i én time. Det skal være tåket og dårlig sikt i området.

NRK - 4 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com