Aftenposten > Utenriks

Fredag, 07 Mai, 12:06

Aftenposten - 02 mai 19 kl. 19:00

Foreldre dømmes til fengsel. Barn blir tatt fra foreldre. Familier går i oppløsning. Diagnosen «filleristing» er en rettsskandale | Wester og Eriksson

Svenske og norske rettsmedisinere har totalt forskjellig syn på beviskraften..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eriksson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Foreldre, dømmes, til, fengsel, Barnblir , tattfra , foreldre, Familier går i oppløsning Diagnosen filleristing er en rettsskandale | Wester og Eriksson
NRK - 04 feb. 21 kl. 14:14

Mer smitte i innvandrerbefolkningen

Andelen av befolkningen under 65 år med bekreftet covid-19 er høyere blant norskfødte med utenlandsfødte foreldre enn resten av befolkningen, skriver FHI. For den første gruppen er tallet 2667 per 100.000 personer.

NRK - 06 mars 20 kl. 15:00

Aktor ber om fem års fengsel

Aktor mener to av 16-åringene som er tiltalt for flere ran i Trondheim, må dømmes til fem års fengsel. Tre av dem som ubetinget fengsel. Forsvarerne mener så unge personer ikke må dømmes til fengsel, men til ungdomsstraff..

P4 - 27 jan. 20 kl. 18:13

IS-mann kan ikke dømmes

En mann, som for to år siden ble dømt til seks og et halvt års fengsel for deltakelse i IS, kan ikke dømmes for bortføring av kona og deres fem barn. Riksadvokaten har nå henlagt saken, melder NRK. Barna, som var mellom ett og åtte år gamle, ble sammen med kona tatt med til Syria og holdt innesperret i Raqqa i flere uker.

NRK - 09 jan. 21 kl. 20:04

Paven om opprøret: – Må fordømmes

Pave Frans sier at onsdagens opprør i Washington må fordømmes. – Dette må fordømmes, denne bevegelsen, uansett hvem de er, sier paven. Fem personer døde da Trump-tilhengere stormet Kongressen.

P4 - 15 april 20 kl. 07:13

- Foreldre skal ikke føle på skam

Foreldre som snart sender sine barn på skoler og barnehager skal ikke føle seg som dårlige foreldre. Det sier helsedirektør Bjørn Guldvog. På sosiale medier tar nå flere urolige foreldre til orde for at barna deres blir prøvekaniner for koronaviruset når barnehager og skoler gradvis skal åpnes igjen.

P4 - 25 feb. 20 kl. 07:18

Ni av ti foreldre er fornøyd med barnehagen

Foreldre er er stort sett svært eller ganske fornøyd med trivselen og tryggheten i barnehagen. Hele ni av ti foreldre er fornøyd med stedet de leverer sine små og mest dyrebare, ifølge tall fra Utdanningsdirektoratet. Årsstatistikken på barnehagefeltet viser at 94 prosent av barnehagene innfrir kravet om bemanning Likevel svarer foreldre i undersøkelsen at bemanningen og mattilbudet fortsatt kan bli bedre..

P4 - 19 sep. 19 kl. 15:40

Keshvari kan dømmes til ett års fengsel

Påtalemyndigheten ber om at Frps stortingsrepresentant Mazyar Keshvari dømmes til et og et halvt års fengsel for å ha jukset med reiseregninger. Han er siket for grovt bedrageri etter å ha levert fiktive reiseregniger til Stortinget for 450 000 kroner. Keshvari har erkjent forholdet og saken vil gå som en tilståelsessak i Nedre Romerike tingrett 18.

Aftenposten - 20 feb. 20 kl. 18:45

Roger Stone dømmes til over tre år i fengsel

Donald Trumps nære allierte Roger Stone dømmes til 40 måneder i fengsel etter at justisdepartementet overkjørte aktoratet, som anbefalte minst sju år..

P4 - 30 april 20 kl. 12:56

Dømmes til fengsel i 20 år

Den 45 år gamle mannen som var tiltalt for å ha drept sin 15 år gamle sønn på Kapp i Oppland i fjor, er dømt til fengsel i 20 år. Det går frem i dommen fra Gjøvik tingrett. Familiefaren dømmes også for seksuelle overgrep mot 15-åringen, og for grov frihetsberøvelse av guttens mor som ble sperret inne da hun forsøkte å forhindre drapet..

P4 - 19 sep. 19 kl. 12:18

Dømt til fengsel for bygging i strandsonen

En 48 år gammel kvinne er dømt til 21 dager ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen utenfor Grimstad. Straffen i Agder lagmannsrett er strengere enn dommen i Aust-Agder tingrett der hun ble dømt til 45 dager betinget fengsel. I følge Dagens Næringsliv er dette andre gang noen dømmes til ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt