NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 14:19

NRK - 12 okt 22 kl. 09:48

Forbund for forsvarsansatte mener Forsvaret ikke er klare for krig

Forsvaret mangler både folk og utstyr og er ikke klare til å gå i krig, ifølge leder i Norsk Offisers- og Spesialistforbund (NOF) Torbjørn Bongo. Da Bongo åpnet offisersforbundets landsmøte sa han at det er en rekke alvorlige mangler ved norsk beredskap, skriver FriFagbevegelse. – Vi mangler ammunisjon, mye ammunisjon. Vi mangler reservedeler. Vi har åpenbare hul i beredskapslagre.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk Offisers, Spesialistforbund, NOF, Bongo, FriFagbevegelse, Riksrevisjonen, IKT, NTB, Forsvaret

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbund, for, forsvarsansatte, mener, Forsvaret, ikkeer , klare, for, krig
Klartale - 08 sep 22 kl. 08:56

Durek Verrett svarer på kritikken

Flere forbund vurderer å kutte samarbeidet med prinsesse Märtha Louise. Märtha Louise er forlovet med sjamanen Durek Verrett. Han har fått kritikk for sine meninger.

NRK - 14 jun 22 kl. 06:41

Human-Etisk Forbund: 12.000 nye medlemmer

Etter at Human-Etisk Forbund fjernet medlemsavgiften i fjor, har livssynsorganisasjonen fått 12.000 nye medlemmer. – Jeg er overveldet, sier Trond Enger, generalsekretær i Human-Etisk Forbund til Vårt Land.

NRK - 19 nov 22 kl. 13:07

To LO-forbund kan bli slått sammen

Når Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) holder landsmøte 19.–22 november, behandles et forslag om å starte en sammenslåingsprosess med Industri Energi. De to forbundene har hatt samtaler i forkant av FLTs landsmøte, skriver FLT i en pressemelding.

NRK - 20 maj 23 kl. 07:53

Årets storstreik kostet LO og YS minst 73 millioner kroner

Den fire dager lange storstreiken i vår kostet LO og YS minst 73 millioner kroner. Det viser tall Klassekampen har innhentet. Ikke alle forbund har full oversikt, men åtte forbund har til sammen betalt ut mer enn 73 millioner kroner i streikebidrag til medlemmer etter den fire dager lange storstreiken i årets mellomoppgjør.

NRK - 01 jun 22 kl. 16:00

Støre til LO: Vi skal nå klimamålene

–Vi skal nå våre klimamål! Det tjener ingen hensikt å sette dem i spill, sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) da han talte til LO-kongressen i dag. Flere LO-forbund vil kutte ny leteaktivitet på norsk sokkel, noe industritunge forbund advarer imot.

NRK - 03 jun 22 kl. 08:40

LO med 700.000 til Manifest

LO-kongressen ligger an til å vedta økonomisk støtte på 700.000 kroner til den venstreorienterte tankesmien Manifest. Dersom kongressen slutter seg til innstillingen fra redaksjonskomiteen, vil bevilgningen være 450.

VG - 15 aug 22 kl. 23:24

Forbund krever vedlikeholdsløft: – Her lukter det skandale

TRETTEN/OSLO (VG) Norsk Lastebileier-Forbund (NLF) er bekymret for vedlikeholdet av norske veier etter brokollapsen på Tretten. Direktøren krever bedre tiltak for «fabrikkgulvet» til titusenvis av yrkessjåfører..

E24 - 09 sep 22 kl. 14:25

LO-forbund: Tror lån ikke holder for matindustrien

Om regjeringen ikke får på plass en støtteordning for bedriftene, kan matproduksjonen gå ned, advarer LO-forbund..

Klartale - 20 sep 22 kl. 08:37

Nordmenn er blitt mer positive til vindkraft på land

Flere blir mer og mer positiv til å bygge vindkraft på land. Nesten fire av ti sier ja til å bygge. Mens tre av ti sier nei.

NRK - 21 nov 22 kl. 13:00

130.000 medlemmer i Human-Etisk Forbund

130.000 nordmenn er nå medlem av Human-Etisk Forbund. 40.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

En verdifull skulptur stjålet fra Stavanger Domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger Domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 30 minutter siden

Palestinske helsemyndigheter: 13 drept i angrep mot Khan Younis

En rekke personer er blitt drept av israelske bomber og granater i Gaza tirsdag, ifølge palestinske helsemyndigheter. Rundt klokka 13.45 skriver nyhetsbyrået Reuters at 13 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep på en teltleir.

NRK - 30 minutter siden

En verdifull skulptur stjålet fra Stavanger Domkirke – verdt 300.000

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd på Stavanger Domkirke. En skulptur av en stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Oljetanker kantret utenfor Oman –16 personer sanvet

Et mannskap på 16 personer er savnet etter at en oljetanker på 117 meter kantret utenfor kysten av Oman tirsdag, melder den maritime sikkerhetstjenesten. Skipet er identifisert som Prestige Falcon. Det er registrert på øygruppa Komorene nord for Madagaskar på Afrikas østkyst.

NRK - 1 time siden

Fallulykke ved Moskenes fergekai

Ifølge politiet skal det ha skjedd en fallulykke ved Moskenes fergekai. Politi og helseressurser er på vei til stedet..

NRK - 1 time siden

En person drept under demonstrasjoner i Kenya

Tirsdag har en person blitt drept under de pågående demonstrasjonene i Kenya, skriver Reuters. Politiet har tatt i bruk tåregass mot demonstranter både i og utenfor hovedstaden Nairobi. I Kitengela ble det brent bildekk og ropt slagordet «Ruto må gå», ifølge reportere på stedet.

NRK - 1 time siden

Metsola gjenvalgt som leder av EU-parlamentet

Det nyvalgte EU-parlamentet holdt tirsdag sin første sesjon og gjenvalgte Roberta Metsola fra Malta til leder av forsamlingen. Metsola er medlem av sentrum-høyre-gruppen EPP som fikk 188 representanter i EU-valget i juni. Men tirsdag fikk hun støtte av et solid flertall på 562 stemmer.

NRK - 1 time siden

Førsteministeren i Wales går av

Vaughan Gething har annonsert at han trekker seg som førsteminister i Wales. – Jeg har i formiddag tatt den vanskelige avgjørelsen å begynne prosessen med å tre av som leder av det walisiske Labour-partiet og, som resultat, førsteminister, sier han i en uttalelse. Det skjer kort tid etter at fire ministre trakk seg i protest og krevde Gethings avgang.

NRK - 2 timer siden

Bombegruppen var i Stavanger for å undersøke gjenstand

Politiet fant en liten bombelignende gjenstand på en kjenning av politiet forrige uke. Den har blitt oppbevart av politiet fram til nå, sier operasjonsleder i politiet Olaug Bjørnsen. I dag landa to representanter for bombegruppa i Stavanger for å undersøke gjenstanden.

NRK - 2 timer siden

Over 10 millioner mennesker fordrevet i Sudan

Siden krigens start i april 2023, har mer enn 10 millioner mennesker blitt drevet fra hjemmetne sine, ifølge den internasjonale organisasjonen for migrason (IOM). Over 20 prosent av befolkningen har blitt fordrevet enten internt eller på tvers av landegrensene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com