NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:12

NRK - 07 mai 21 kl. 12:13

Forbud mot machete i Norge

Regjeringen innfører forbud mot kjøp av machete fra 1. juni. – Dette er et grep i kampen mot gjengkriminalitet og vold og trusler i det offentlige rom, sier justisminister Monica Mæland (H) til Nettavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Monica Mæland, Nettavisen, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbudmot , machetei , Norge
NRK - 20 juni 21 kl. 06:40

Jakter 3 menn etter machete-angrep

Politiet i Oslo leter etter tre mulige gjerningsmenn etter at en mann i 20-årene ble alvorlig skadd etter et slagsmål i Møllergata i Oslo natt til søndag. – Vi har ikke pågrepet noen enda. Vi har beskrivelse av tre personer som har vært innblandet der som vi anser som mulig mistenkte, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NRK.

NRK - 22 mars 21 kl. 19:55

Nesbyen innfører gjestebegrensning

I en ny forskrift har Nesbyen kommune i Hallingdal innført forbud mot å ha flere enn to gjester på hytta, melder avisa Hallingdølen. Hemsedal sier fem, Hol har forbud, mens andre nabokommuner følger reglene i Viken med anbefaling, men ikke noe forbud..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

VG - 05 april 21 kl. 17:02

Vil ha barnehijab-forbud – sliter med å påpeke omfanget

Sylvi Listhaug varsler en strengere integreringspolitikk. Frp vil blant annet ha forbud mot barnehijab, men kan ikke svare på hvor omfattende bruk av hijab på barn er i Norge, eller om bruken øker..

VG - 05 april 21 kl. 17:02

Vil ha barnehijab-forbud – sliter med å påvise omfanget

Sylvi Listhaug varsler en strengere integreringspolitikk. Frp vil blant annet ha forbud mot barnehijab, men kan ikke svare på hvor omfattende bruk av hijab på barn er i Norge, eller om bruken øker..

NRK - Igår: 10:41

Ønsker 25-årsgrense for e-sigarett

Helsedepartementet ønsker å innføre 25-års aldersgrense for e-sigaretter. Det foreslås også forbud mot smakstilsetninger i e-sigarettene. I tillegg ønsker departementet forbud mot pakningsdesign som tiltrekker unge, samt å utvide røykeforbudet til å gjelde i biler hvor barn er passasjer, på utendørs lekeplasser, holdeplasser og idrettsområder.

NRK - 18 feb. 21 kl. 00:50

Australia rammet av Facebook forbud

Etter at Facebook kunngjorde onsdag at de ikke lenger vil la nyhetsartikler bli lest eller delt i Australia, har flere hjelpetjenester, blant annet varsling om brann og koronautbrudd, blitt rammet av Facebooks forbud..

VG - 22 feb. 21 kl. 19:54

Boikotter i protest mot bikini-forbud

Kvinnelige sandvolleyballspillere får slippe til i Qatar – men har fått forbud mot å bruke bikini..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 19:54

Boikotter i protest mot bikini-forbud

Kvinnelige sandvolleyballspillere får slippe til i Qatar – men har fått forbud mot å bruke bikini..

NRK - 15 mars 21 kl. 18:41

Forbud mot mer enn to besøkende

Oslo kommune innfører forbud mot mer enn to besøkende i private hjem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 15 minutter siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 15 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 45 minutter siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 45 minutter siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 1 time siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 1 time siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 1 time siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt