NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:11

NRK - 08 mai 21 kl. 09:01

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Forbrukerrådet, Rema, Coop, Inger Lise Blyverket, Nettavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbrukerrådet, kritiserer, 3-for-2
NRK - I førrgår: 06:49

Skylder kundene over en milliard

SAS mener at forbrukerne ikke hadde krav på erstatning for avlyste reiser under pilotstreiken i 2019. Forbrukerrådet er uenig, nå får de støtte av EU-domstolen. Ifølge anslag fra SAS dreier det seg om 1,18 milliarder kroner.

VG - 22 feb. 21 kl. 06:51

Forbrukerrådet mener strømkundene blir lurt

Forbrukerne ikke bare føler at de blir lurt når de kjøper strøm, de blir det også. Det mener Forbrukerrådet..

E24 - 22 feb. 21 kl. 07:28

Forbrukerrådet mener strømkundene blir lurt

Forbrukerne ikke bare føler at de blir lurt når de kjøper strøm, de blir det også. Det mener Forbrukerrådet..

NRK - 28 mai 21 kl. 11:25

Norwegian sletter ikke bonuspoeng

Forbrukerrådet har krevd at Norwegian og SAS ikke sletter bonuspoeng den tiden pandemien hindrer folk i å bruke dem. Det etterkommer nå Norwegian. Forbrukernes interesseorganisasjon applauderer, og håper SAS gjør samme snuoperasjon.

E24 - 19 feb. 21 kl. 10:45

Forbrukerrådet kontaktet Økokrim etter Nordic-tiltale: – De lurte kundene

Norske småsparere var «dødsdømte» i det øyeblikket de overførte sparepengene sine til Nordic Securities, mener Forbrukerrådet. De tar et nytt blikk på saken i lys av Økokrims tiltalebeslutning..

E24 - 17 mars 21 kl. 10:00

Grindr kan få historisk gebyr: Forbrukerrådet vil ha enda strengere tiltak

Forbrukerrådet ønsker kraftigere tiltak mot datingappen Grindr, som fikk varsel om gebyr i januar. Rådet mener selskapet også må pålegges å spore opp og slette personopplysninger..

E24 - 03 mai 21 kl. 08:08

Forbrukerrådet krever at SAS og Norwegian ikke sletter bonuspoeng

Det er stadig sterke restriksjoner på nordmenns muligheter til å fly, men likevel går bonuspoeng hos flyselskapene ut på dato. - Kunder står i fare for å miste store verdier, sier Inger Lise Blyverket, direktør i Forbrukerrådet..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 17:40

Forbrukerrådet fjernet Fjordkraft-kritikk etter press

Da Forbrukerrådet la ut egen Fjordkraft-kritikk på den nøytrale prisportalen strømpris.no, reagerte Energi Norge kraftig..

E24 - 16 feb. 21 kl. 07:43

Forbrukerrådet klager inn Tiktok for skjult reklame mot barn

Sammen med 16 andre forbrukerorganisasjoner har Forbrukerrådet klaget inn den kinesiske appen for å «legge til rette for ulovlig reklame mot barn»..

NRK - 17 feb. 21 kl. 14:26

Ønsker gjennomgang av TikTok

Medietilsynet ønsker gjennomgang av reklamepraksisen til TikTok. Forbrukerrådet har klaget inn appen for mulig brudd på reklamereglene. Medietilsynet sier de støtter Forbrukerrådet, og er opptatt av at barn beskyttes mot ulovlig markedsføring..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 45 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 2 timer siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt