NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:32

NRK - 16 des. 20 kl. 04:19

Forbereder seg på flere døde

California distribuerer 5.000 likposer til hardt rammede Los Angeles og San Diego, og 60 frysetrailere står klare til å brukes som mobile likhus. Tiltakene er satt i verk i påvente av en økning i dødstallene etter dobling i antall sykehusinnleggelser.
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, San Diego

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbereder, seg, flere, døde
VG - 14 jan. 21 kl. 22:09

Slik forbereder USA seg på bråk

WASHINGTON, D.C. / OSLO (VG) Etter at FBI har advart mot «væpnede demonstrasjoner» i dagene som leder opp til innsettelsen av Joe Biden som president, er Washington, D.

E24 - 19 mars 21 kl. 06:00

Tunge fall i Asia: Investorer forbereder seg på «freaky friday»

Asia-børsene følger Wall Street markant nedover, mens investorer forbereder seg på at en rekke børskontrakter går ut på dato..

Klartale - 08 april 21 kl. 09:00

Nav forbereder seg på å betale

Du kan få feriepenger av dagpenger. Det har flertallet på Stortinget bestemt. Nav forbereder seg på å betale disse ut før sommeren..

E24 - 09 april 21 kl. 05:35

Nav forbereder seg på å betale ut feriepenger før sommerferien

Nav forbereder seg på å betale ut feriepenger på dagpenger før sommeren, selv om ordningen ikke er vedtatt av politikerne..

NRK - 08 april 21 kl. 08:06

Forbereder feriepenger på dagpenger

Nav forbereder seg på å betale ut feriepenger på dagpenger før sommeren, selv om ordningen ikke er vedtatt, melder FriFagbevegelse. De rødgrønne partiene og Fremskrittspartiet fikk gjennom kravet om feriepenger på dagpenger til arbeidsløse og permitterte i februar, men bare delvis.Det gjenstår mer diskusjon før en ordning blir vedtatt.

E24 - 22 april 21 kl. 10:08

Kilder: EU forbereder søksmål mot AstraZeneca

EU-kommisjonen forbereder seg på å gå til sak mot AstraZeneca for svikt i leveransene av vaksinedoser, opplyser kilder i diplomatiet til Politico..

NRK - 20 april 21 kl. 19:58

Medier: Chelsea vil trekke seg

Chelsea skal være på vei til å trekke seg fra den nye superligaen i europeisk fotball, ifølge flere britiske medier. Sky Sports melder at klubben nå forbereder dokumenter om at de formelt trekker seg fra turneringen. Chelsea er en av de 12 toppklubbene som har annonsert at de skal være med i turneringen.

E24 - 25 feb. 21 kl. 15:13

SAS forbereder seg på færre jobb- og flere ferieturer: – Mange skandinavere lengter ut

SAS-ledelsen varsler flere nødvendige grep for at selskapet skal møte en fremtid der antallet forretningsreisende skal falle. Et av dem er en ny flytype, men selskapet vil ikke bestille før pandemien er over..

Aftenposten - 24 jan. 21 kl. 13:14

«Per Inge» voldtok kjæresten. Nå forbereder han seg på å slippe ut av fengsel.

De er flere og yngre enn før. Hva tenker voldtektsdømte om seg selv?.

NRK - 17 feb. 21 kl. 08:52

Satser på nye mutasjonsvaksiner

EU trapper opp et nytt vaksineprogram som skal rette seg utelukkende mot de nye virusmutasjonene. – Viruset har utviklet seg og vil fortsette å utvikle seg. Det er viktig at vi forbereder oss på mutasjonene, sier en talsperson for EU..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 30 minutter siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 45 minutter siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 30 minutter siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 45 minutter siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 45 minutter siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..

NRK - 45 minutter siden

FHI vil fortsatt ha langt intervall

Folkehelseinstituttet sier de vil fortsette med tolv uker mellom vaksinedosene. Selv om EUs smittevernkontor anbefaler å forkorte intervallet på tre uker. – Én dose mRNA-vaksine fra Pfizer eller Moderna beskytter godt mot sykdom forårsaket av alfavarianten, og noe mindre mot deltavarianten, sier overlege i FHI Sara Viksmoen Watle til NTB..

NRK - 1 time siden

Merkel skal besøke Johnson

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel reiser til London i slutten av neste veke for å møte Storbritannias statsminister Boris Johnson. – Det blir ein moglegheit til å diskutere ei rekke saker, inkludert styrking av forholdet mellom Storbritannia og Tyskland og den globale handteringa av koronapandemien, seier ein talsmann for den britiske statsministeren..

NRK - 1 time siden

Har sendt inn bombehundar

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..

NRK - 1 time siden

Drone søker etter savnet kvinne

Kvinnen som er savnet etter en fjelltur i Tolga kommune onsdag, er fortsatt ikke funnet. Nå settes helikopter og drone inn i søket, opplyser politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt