NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 17:01

NRK - 30 jan 23 kl. 05:44

Follobanen: Vy iverksetter plan B – gjenåpning fortsatt i det blå

Vy iverksetter sin plan B i påvente av at Bane Nor skal få gjenåpnet Follobanen. Fra 1. februar skal passasjerer på Østre linje bringes helt inn til Oslo s. – Det er for at passasjerene fra indre Østfold skal slippe å bytte tog på Ski, slik at de får blitt med det samme toget hele veien inn til Oslo S, sier kommunikasjonssjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy til NTB. Ingen kan eller vil svare når Follobanen kan gjenåpnes etter at togtrafikken ble stanset før jul.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bane Nor, Follobanen, Oslo, Ski, Åge-Christoffer Lundeby, Vy, NTB, Lundeby

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FollobanenVy , iverksetter, planB , gjenåpningfortsatt i det , blå
Aftenposten - 30 jan 23 kl. 05:58

Follobanen: Vy iverksetter plan B – gjenåpning fortsatt i det blå

Vy iverksetter sin plan B i påvente av at Bane Nor skal få gjenåpnet Follobanen. Fra 1..

Klartale - 08 feb 23 kl. 08:51

Testing av Follobanen har fungert

Bane Nor har testet Follobanen. Bane Nor er selskapet som har ansvaret for Follobanen. Banen går fra Ski til Oslo, og skal gjøre turen 11 minutter kortere.

Klartale - 03 jan 23 kl. 08:33

Vy mener de kunne teste Follobanen

Follobanen åpnet rett før jul. Toget som skulle få folk fra Ski til Oslo på 11 minutter er nå stengt. Kun åtte dager etter at den åpnet, ble den stengt.

Klartale - 06 mar 23 kl. 10:21

Trøbbel for Follobanen etter ny åpning

Follobanen åpnet på nytt søndag. Jernbane-strekningen mellom Ski og Oslo åpnet for første gang i desember fjor. Den måtte stenge igjen drøyt en uke etter det.

Klartale - 14 mar 23 kl. 12:59

Sjefen i Bane Nor slutter

Gorm Frimannslund slutter som sjef i Bane Nor. Han har vært sjef siden 2016. Han vil styre fram til 2024.

NRK - 11 jan 23 kl. 12:39

Nygård skuffet over Follobanen

På vegne av alle dem som hadde ønsket seg flere avganger og raskere reise, er samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) skuffet over at Follobanen måtte stenge kort tid etter åpning. Nygård fikk spørsmål om Follobanen fra Høyres Ingjerd Schou i Stortingets spørretime i dag. – Jeg har overfor Bane Nor gitt uttrykk for at jeg forventer at de nå gjør alt de kan for å sikre en rask og forsvarlig gjenåpning.

Klartale - 02 jan 23 kl. 13:49

Follobanen er stengt

Follobanen ble åpnet i desember. Den skulle gjøre at det tok 11 minutter å komme seg fra Ski til Oslo. Før tok det 22 minutter.

Klartale - 06 jan 23 kl. 11:28

Alle kan lese rapporten om Follobanen nå

Follobanen ble åpnet i desember. Den skulle gjøre at det tok 11 minutter å komme seg fra Ski til Oslo. Før tok det 22 minutter.

Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

NRK - 19 jan 23 kl. 18:50

Nygård: – skuffet over at åpning av Follobanen er utsatt

– Jeg er skuffet over at Follobanen ikke åpner igjen 1. februar, slik Bane Nor hadde lagt opp til. Dette er ikke godt nok for passasjerene, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Benbrudd på 900 meter over havet

En kvinne har pådratt seg et benbrudd på Kavringtinden i Lyngen, på omtrent 900 meter over havet. Hun er del av et utenlandsk turfølge på seks, melder politiet. Redningshelikopter er på vei til stedet.

NRK - 3 minutter siden

Tass: Ukrainsk drone angreip bysentrum

Det russiske nyheitsbyrået Tass melder at ein ukrainsk drone skal ha treft eit bysentrum i Russland og skada to personar. Dronen skal ha vore av typen Tupolev og var fylt med eksplosiv. Tass siterer ikkje opne kjelder i meldinga, og russiske styresmakter har ikkje enno kommentert hendinga..

NRK - 30 minutter siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 30 minutter siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 45 minutter siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 1 time siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 1 time siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Agatha Christie-bøker har blitt omskrivne

Det er blitt gjort endringar i ei rekkje bøker av Agatha Christie, ifylgje The Telegraph. Det er snakk om bøker om Miss Marple og Hercule Poirot. Bøkene skal ha blitt gjennomgått av såkalla sensitivitetslesarar på oppdrag frå forlaget HarperCollins.

NRK - 1 time siden

Turgåar med beinbrot henta av helikopter

I eit utanlandsk turfylgje på seks personar har ei kvinne pådratt eg eit beinbrot ved Kavringtinden i Lyngsalpene i Troms..

NRK - 1 time siden

Brann i trafostasjon – 40.000 utan straum

Over 40.000 husstandar har mista straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune. – Det er syd i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com