NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 14:00

NRK - 19 okt 21 kl. 18:29

Folkekrav om å stanse utsendelser

53.000 dansker har undertegnet et krav om å stanse utsendelsen av syriske flyktninger til Damaskus. Dette gjør at saken må behandles i Folketinget. Regjeringens støttepartier, i tillegg til SF og Radikale Venstre støtter kravet. Det rokker imidlertid ikke det danske regjeringspartiet Socialdemokratiet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Damaskus, Folketinget, SF, Radikale Venstre, Socialdemokratiet, Rasmus Stoklund, SMS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Folkekravom å , stanse, utsendelser
NRK - 05 aug 21 kl. 20:23

Stopper utsendelser til Hongkong

Torsdag tilbydde president Joe Biden en «trygg havn» for personer fra Hongkong i USA. Det gir tusenvis av personer muligheten til å forlenge oppholdet i landet. I et notat til innenriksdepartementet beordrer Biden en pause på utsendelser av mennesker fra Hongkong i 18 måneder.

NRK - 12 okt 21 kl. 11:07

Ber Iran stanse henrettelse

Amnesty International ber Iran stanse henrettelsen av drapsdømte Arman Abdolali. Etter planen skal henrettelsen skje onsdag, i et fengsel i Karaj vest for Teheran, melder NTB. – Tiden renner raskt ut.

NRK - 31 okt 21 kl. 18:03

Mann døde i okseløp i Spania

En mann døde etter å ha blitt angrepet flere ganger av en okse under et okseløp i forbindelse med en festival øst i Spania. Mannen deltok i et okseløp i Onda. Flere deltakere prøvde å gripe inn og stanse oksen da den gikk løs på mannen, men de klarte ikke å stanse oksen før det var for sent, melder Reuters.

Aftenposten - 02 jul 21 kl. 12:46

Australia lager kvoter for innreise fra utlandet for stanse nytt utbrudd

Slik skal de forsøke å stanse nytt smitteutbrudd..

NRK - 10 jul 21 kl. 20:02

Ber Europa stanse tvangsretur

Regjeringen i Kabul har formelt bedt europeiske land om å stanse tvangsretur av afghanske asylsøkere de neste tre månedene. Det sier Afghanistans departement for flyktninger og repatriering i en uttalelse søndag. De viser til opptrappingen i volden fra Taliban-opprørerne og en betraktelig økning i koronasmitten.

NRK - 15 jul 21 kl. 13:20

25000 soldater skal stanse opptøyer

Den sørafrikanske regjeringen utplasserte torsdag 25.000 soldater i et forsøk på å stanse plyndring og voldelige opptøyer i landet, melder NTB. Sør-Afrika er inne i sin sjette dag med vold og uro.

VG - 09 aug 21 kl. 10:32

SV-Lysbakken ber Støre tenke seg om: Ber Ap bli med på å stanse oljeletingen

SV-leder Audun Lysbakken utfordrer Ap-leder Jonas Gahr Støre om å bli med på stanse fremtidig leting etter olje..

NRK - 26 aug 21 kl. 08:49

Fortsatt aktuelt å stanse oppkjøp

Det er fortsatt aktuelt å stanse DNBs kjøp av Sbanken, skriver Konkurransetilsynet i en pressemelding. Siden midten av april har tilsynet vurdert å gripe inn fordi oppkjøpet kan svekke konkurransen i markedet for sparing i fond. Dette kan føre til høyere priser og være til skade for bankkunder som etterspør fondssparing.

NRK - 27 aug 21 kl. 11:49

Ber Putin stanse journalistangrep

Flere russiske medier ber i et åpent brev president Vladimir Putin om å stanse angrepene mot uavhengige journalister i landet. – Vi, journalister og redaktører i russiskspråklige medier, krever en umiddelbar slutt på den statlige kampanjen mot den uavhengige pressen, står det i brevet signert av nettsiden Meduza, TV-kanalen Dozhd, Forbes i Russland og flere andre lokale medier..

E24 - 15 sep 21 kl. 10:46

Finanstilsynet ba kryptobørsen Binance stanse «ulovlige aktiviteter»

Flere land slår hardt ned på Binance, deriblant Norge. Finanstilsynet sendte nylig et brev der verdens største kryptobørs ble bedt om å stanse «ulovlige aktiviteter»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt