Dagbladet > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:50

Dagbladet - 24 jul 21 kl. 16:20

Flytt hit - få 300 000 kroner

Den italienske regionen håper grepet skal bidra til å øke innbyggertallene i noen av de minst folkerike landsbyene..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flytt, hit, 300, 000, kroner
NRK - 10 sep 21 kl. 20:27

Listhaug strekker ut hånden til Sp

Sylvi Listhaug sier under kveldens partilederdebatt at det ikke frister å forlate de borgelige. – Det vi skulle ønske er at Trygve Slagsvold Vedum tok steget over hit, han sier han vil ha lavere skatter, han sier han skal bevare oljenæringa og samarbeider med partier som vil legge det ned. Så hvis han mente det han sier, så hadde han kommet over hit, sier hun.

NRK - 08 sep 21 kl. 18:49

Chelsea får 300 000 kroner i bot

Chelsea har fått en bot på 300 000 kroner av Det engelske fotballforbundet (FA) etter oppgjøret mot Liverpool. Boten på 25 000 pund kommer som følge av at klubben ikke klarte å kontrollere spillerne etter at Liverpool fikk straffe på overtid av den første omgangen i oppgjøret som ble spilt i slutten av august. Chelsea-spillerne var svært misfornøyde med at dommer Anthony Taylor blåste straffespark og ga rødt kort til Reece James etter en hands på målstreken..

NRK - 08 sep 21 kl. 18:49

Chelsea får 300.000 kroner i bot

Chelsea har fått en bot på 300.000 kroner av Det engelske fotballforbundet (FA) etter oppgjøret mot Liverpool. Boten på 25.

E24 - 12 apr 21 kl. 16:40

Flytt vindkraften til havs!

De Grønne sier ja til en storsatsing på havvind som må skje under klare forutsetninger om at dette ikke skal gå utover marine økosystemer eller sjøfugl..

VG - 25 maj 21 kl. 20:55

Ber Vedum si S-ordet – men Sp-lederen vil ikke

Bestillingen fra Senterparti-ordfører Ronald Wærnes til partileder Trygve Slagsvold Vedum er klar: Gi Jonas Gahr Støre utenriksministerposten og flytt inn i statsministerboligen selv!.

VG - 02 aug 21 kl. 10:00

Rødt-kandidat: – Bare flytt, Witzøe!

Rødts Sofie Marhaug ber laksemilliardær Gustav Witzøe flytte hvis han er så misfornøyd med formuesskatten – og mener at staten kan kjøpe opp og drive hele oppdrettsnæringen selv..

E24 - 02 aug 21 kl. 11:17

Rødt-kandidat: – Bare flytt, Witzøe!

Rødts Sofie Marhaug ber laksemilliardær Gustav Witzøe flytte hvis han er så misfornøyd med formuesskatten – og mener at staten kan kjøpe opp og drive hele oppdrettsnæringen selv..

Aftenposten - 12 aug 21 kl. 22:55

Sliter du med å komme inn på boligmarkedet? Flytt inn i et luftslott!

SV lover en ikke-kommersiell boligsektor. Det gjorde de også i 2019. Og 2015.

NRK - 15 timer siden

Ber kommunane få opp farta

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) ber kommunane få opp farta med å få vaksinert dei som ønsker det med koronavaksine. Årets influensavaksine kjem i veke 40, og då må kommunane vere ferdige med koronavaksineringa, seier Høie. – Eg oppfordrar difor kommunane ta grep og få fart på denne vaksineringa.

NRK - 24 maj 21 kl. 06:19

300.000 koronadøde i India

Tallet på koronarelaterte dødsfall i India har passert 300.000. Det fryktes at det reelle dødstallet kan være langt høyere fordi mange dødsfall ikke blir fanget opp.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Mye verre utslipps-bombe enn fryktet

De dødelige skogbrannene som herjet i Australia i slutten av november 2019 og starten av 2020 var dobbelt så ille for miljøet enn det som tidligere er beregnet..

Dagbladet - 7 timer siden

Ny løslatelse: - Mistanken er svekket

For andre gang har politiet pågrepet og siktet noen for å ha skutt to unge menn på Trosterud. Begge gangene har de siktede blitt løslatt etter svekket mistanke..

Dagbladet - 7 timer siden

Slår alarm om rumpe-snus

Danske ungdommer skjuler nikotinposer i endetarm, vagina og under forhuden. Nå vil regjeringen øke prisene for å sette en demper på salget..

Dagbladet - 7 timer siden

Glenn skal dø: - Totalt knust

Glenn Råna ble diagnostisert med ALS like før sommeren begynte. Den siste tiden har han mistet mye krefter og merker at kroppen blir svakere, men ikke viljestyrken..

Dagbladet - 8 timer siden

«Kode rød» for menneskeheten

- Tiden er i ferd med å renne ut, sier generalsekretær Karoline Andaur i Verdens naturfond (WWF) om FNs generalsekretær António Guterres uttalelse om at verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming..

Dagbladet - 8 timer siden

Tre barn drept - moren siktet

Et tvillingpar på to år og deres seks år gamle søster ble funnet døde i et hus på New Zealand..

Dagbladet - 8 timer siden

- Håper på løslatelse

Saad Jirde (55) får lørdag prøvet dødsdommen sin i Høyesterett i Somaliland. To juridiske dommere og en sharia-dommer avgjør om nordmannen blir løslatt eller henrettes..

Dagbladet - 9 timer siden

Kan være snakk om dager

Det ligger an til full gjenåpning i løpet av september. Helseminister Bent Høie (H) ønsker ikke å peke på en eksakt gjenåpningsdato, men framholder at de nærmeste dagene og ukene blir avgjørende..

Dagbladet - 10 timer siden

Ozonhullet større enn Antarktis

Uvanlig vekst..

Dagbladet - 13 timer siden

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt