NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 18:53

NRK - 14 maj 21 kl. 11:59

Flyselskap stopper reise til Israel

Fredag kansellerte flyselskapet Wizz Air sine flyvninger til Israel. En talskvinne for selskapet sier at kanselleringene skyldes en «nedgang i etterspørsel». Flere andre flyselskap har gjort det samme, blant annet Delta Air Lines, American Airlines, Lufthansa og British Airways..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wizz Air, Israel, Delta Air Lines, Airlines, British Airways

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flyselskap, stopper, reise, til, Israel
NRK - 01 jun 21 kl. 11:16

Flyselskap nekter å betale for fly

Flyselskap verden rundt ønsker ikke å ta imot og betale for fly de ikke trenger under pandemien. Pandemien gjør at hele flyindustrien er nede for telling. Rundt 70 prosent av flyene i verden står på bakken.

NRK - 22 aug 21 kl. 15:23

Ber flyselskap bidra i evakueringa

USA har bedt ei rekkje store amerikanske flyselskap om å hjelpe i den kaotiske evakueringa av fleire titals tusen afghanarar og utlendingar frå Kabul. Pentagon opplyser søndag at forsvarsminister Lloyd Austin har aktivert det lite brukt programmet Civil Reserve Air Fleet. Dei ber om 18 fly frå ulike flyselskap.

NRK - 24 maj 21 kl. 22:00

EU stenger luftrom for flyselskap

EU stenger luftrommet for hviterussiske flyselskap. Det melder nyhetsbyrået AFP..

E24 - 25 maj 21 kl. 06:30

EU stenger luftrommet for hviterussiske flyselskap

EU-toppmøtet har vedtatt at hviterussiske flyselskap verken skal få bruke flyplasser i EU-land eller europeisk luftrom. Forklaringen beskrives av Tysklands statsminister Angela Merkel som «helt usannsynlig». Protasevitsjs far Dimitrij har uttalt at han er overbevist om at operasjonen ikke bare involverte den hviterussiske sikkerhetstjenesten.

NRK - 04 sep 21 kl. 08:38

Flyselskap søker konkursbeskyttelse

Philippine Airlines søker konkursbeskyttelse i USA som følge av store tap under koronapandemien. Filippinenes største flyselskap har inngått en rekke avtaler for å kvitte seg med 2 milliarder dollar i gjeld. Philippine Airlines forsikrer passasjerene om at selskapets operasjoner ikke skal stanse, og at håpet er at antall flygninger gradvis økes når reisevirksomheten tar seg opp igjen etter pandemien, skriver NTB..

Klartale - 13 apr 21 kl. 12:14

– Bare forbud stopper oss fra å reise

Det nærmer seg sommer og ferie. Om vi får reise som normalt er usikkert. Likevel har noen allerede bestilt ferietur til utlandet..

NRK - 23 jul 21 kl. 05:44

New Zealand pauser reiseboble

New Zealand stenger grensen mot Australia. Reiseboblen som har gjort at folk kunne reise fritt mellom landene, oppheves i åtte uker. Ordningen ble innført i april og tillot folk fra Australia og New Zealand å reise karantenefritt.

NRK - 14 jul 21 kl. 12:35

Virustrøbbel for OLs flyktningtropp

Nesten alle utøverne i flyktningtroppen til sommer-OL får utsatt sin reise til Tokyo fordi en person i støtteapparatet har testet positivt for koronavirus. 26 av de 29 utøverne i troppen befinner seg i Qatar, og de må være der og trene inntil videre. Det er ennå ikke avklart når de får reise til Tokyo.

NRK - 17 jun 21 kl. 18:49

Danskene kan reise i hele Europa

Fra 26. juni kan danskene reise fritt i hele EU, uten å fremvise test før hjemreise, eller gå i karantene når de kommer tilbake til Danmark, skriver danske TV 2. Samtidig kan EU-borgere reise fritt inn til Danmark uten å sitte i karantene.

Dagbladet - 04 jun 21 kl. 15:12

Hit kan du reise uten karantene

Hvor kan man reise uten å havne på karantenehotell? Hvilke land kan du reise til uten å måtte være i karantene i det hele tatt? Her får du oppdaterte reiseregler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 45 minutter siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 45 minutter siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 45 minutter siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 45 minutter siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 45 minutter siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..

NRK - 45 minutter siden

32-åring dømt for bedrageri

Ein telemarking er i Telemark tingrett dømd til to år og fire månadars fengsel for bedrageri. Mannen må også betala nesten 3,8 millionar kroner i erstatning. Dei to est alvorlege forholda 32-åringen er fømt for, er grovt underslag på minst 500.

NRK - 45 minutter siden

Støtte til kollektivtrafikk

Togselskapene og fylkeskommunenes kollektivtilbud får videreført statsstøtte ut året – uavhengig av kommende smitteverntiltak. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) håper folk kan reise mer kollektivt framover. – Det bør vi gjøre, fordi kollektivtransport er en del av klimaløsningen.

NRK - 1 time siden

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt