NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 23:17

NRK - 11 juni 21 kl. 06:11

Flyselskap permitterer tusener

British Airways permitterer tusener av ansatte, også på ledernivå, som følge av forsinkelser i folks reiseplaner etter nedstengningen i Storbritannia. Flyselskapet bekreftet torsdag at ansatte som var satt inn i aktivt arbeid igjen etter at regjeringen i London satte 17. mai som oppstartsdato for internasjonale reiser, nå blir permittert igjen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Airways, Storbritannia, London

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flyselskap, permitterer, tusener
E24 - 11 juni 21 kl. 06:40

Tusener permitteres i British Airways

British Airways permitterer tusener av ansatte, også på ledernivå, som følge av forsinkelser i folks reiseplaner etter nedstengningen i Storbritannia..

NRK - 01 juni 21 kl. 11:16

Flyselskap nekter å betale for fly

Flyselskap verden rundt ønsker ikke å ta imot og betale for fly de ikke trenger under pandemien. Pandemien gjør at hele flyindustrien er nede for telling. Rundt 70 prosent av flyene i verden står på bakken.

NRK - 16 mars 21 kl. 09:12

Mestergrønn permitterer 350 ansatte

Mester Grønn permitterer 350 ansatte. Dette skjer som følge av at regjeringen innfører det strengeste tiltaksnivået i hele Viken. Administrerende direktør Erling Ølstad i Lier sier de nå har blomster for 100 millioner kroner de ikke ikke får solgt..

NRK - 14 mai 21 kl. 11:59

Flyselskap stopper reise til Israel

Fredag kansellerte flyselskapet Wizz Air sine flyvninger til Israel. En talskvinne for selskapet sier at kanselleringene skyldes en «nedgang i etterspørsel». Flere andre flyselskap har gjort det samme, blant annet Delta Air Lines, American Airlines, Lufthansa og British Airways..

NRK - 24 mai 21 kl. 22:00

EU stenger luftrom for flyselskap

EU stenger luftrommet for hviterussiske flyselskap. Det melder nyhetsbyrået AFP..

E24 - 25 mai 21 kl. 06:30

EU stenger luftrommet for hviterussiske flyselskap

EU-toppmøtet har vedtatt at hviterussiske flyselskap verken skal få bruke flyplasser i EU-land eller europeisk luftrom. Forklaringen beskrives av Tysklands statsminister Angela Merkel som «helt usannsynlig». Protasevitsjs far Dimitrij har uttalt at han er overbevist om at operasjonen ikke bare involverte den hviterussiske sikkerhetstjenesten.

VG - 24 april 21 kl. 22:51

Tusener demonstrerte mot restriksjonene i London

Storbritannia har så smått begynt gjenåpningen, men lørdag tok tusener til gatene i London i protest mot coronarestriksjonene i landet..

NRK - 29 april 21 kl. 17:54

Tusener av tigrayere arrestert

Tusener av etniske tigrayer over hele Etiopia er fanget opp i en arrestasjonsbølge, anklagd for forræderi. Mange blir sittende inne i månedsvis uten lov og dom. De omfattende arrestasjonene er etter alt å dømme et forsøk på å fjerne tigrayere fra alle nivåer i den offentlige administrasjon, der de var dominerende tidligere, viser en gransking gjort av Associated Press..

Aftenposten - 29 april 21 kl. 19:22

Tusener av tigrayer arrestert i Etiopia

Tusener av etniske tigrayer over hele Etiopia er fanget opp i en arrestasjonsbølge, anklaget for forræderi..

NRK - 09 mai 21 kl. 19:28

Tusener i klimaprotester

Tusener demonstrerer i Paris og andre franske byer mot en ny klimalov, som demonstrantene mener ikke går langt nok. Demonstrasjonene skjer etter at nasjonalforsamlingen denne uken vedtok en klimalov som tar sikte på å få ned utslippene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 15 minutter siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 3 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.

NRK - 15 minutter siden

Google og Apple i pluss

Flere av USAs store teknologiselskaper melder om gode resultater i andre kvartal. Googles eierselskap Alphabet melder om nær en tredobling av overskuddet fra samme periode i fjor. Økte reklameinntekter fra søkemotoren og på Youtube trekkes fram som noe av forklaring, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 2 timer siden

Anbefaler munnbind inne i USA

Amerikanske helsemyndigheter anbefaler at fullvaksinerte bruker munnbind innendørs på offentlig sted. Grunnen er smittebølgen knyttet til delta-varianten. Anbefalingen gjelder i områder med mye smitte.

NRK - 1 time siden

Smittet mann hadde 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 1 time siden

Smittet satt opp 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for rasisme mot ung ansatt

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld anmeldt for å ha ytret seg rasistisk mot en ansatt ved et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Politiet rykket ut til bingolokalet etter tips fra en annen gjest. Da de ankom stedet skal den nå anmeldte kvinnen fortsatt ha oppført seg ufint, forteller operasjonsleder Terje Marstad.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for ufin språkbruk

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld bortvist fra et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Ifølge politiet skal hun ha snakket stygt til personalet. Damen har blitt anmeldt for hatkriminalitet, skriver politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt