NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 10:27

NRK - 02 jan 23 kl. 01:46

Flyplassen i Damaskus ute av drift

Den internasjonale flyplassen i Syrias hovedstad Damaskus er ute av drift etter et israelsk luftangrep, ifølge den syriske hæren. Ifølge en uttalelse fra den syriske hæren ble to militære drept i angrepet, som også førte til noe materiell skade. Angrepet var også rettet mot områder rundt flyplassen. Den israelske hæren har foreløpig ikke kommentert angrepet. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Syrias, Damaskus, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flyplasseni , Damaskus, uteav , drift
NRK - 31 aug 22 kl. 21:05

Israel skal ha angrepet flyplassen i Aleppo

Israel har angrepet den internasjonale flyplassen i den syriske byen Aleppo, melder flere kilder. Ifølge statlige syriske medier ble det skutt raketter mot flyplassen, noe som bekreftes av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Ifølge SOHR ble det avfyrt fire raketter mot en av rullebanene på flyplassen, samt flere lagerbygninger som ifølge dem kan ha inneholdt en forsendelse med iranske raketter.

NRK - 27 dec 22 kl. 09:02

Politiets tipstelefon er ute av drift i Innlandet

Politiets tlf. nummer 02800 er ute av drift i Innlandet. Det jobbes med å løse problemene.

NRK - 07 mar 23 kl. 18:50

Generator på Norges største kraftverk blir ute av drift i nesten to år

En ødelagt generator på Tonstad kraftverk i Agder blir ute av drift til desember 2024. Med det blir en tredel av kapasiteten borte. Generatoren ble tatt ut av drift etter at det oppsto røykutvikling i den for en måned siden.

NRK - 17 sep 22 kl. 01:12

Fem soldater drept i Syria

Fem soldater døde i et israelsk luftangrep i nærheten av flyplassen i Damaskus, melder Syrias statlige nyhetsbyrået Sana. – Aggresjonen førte til at fem soldater døde og noen materielle skader, siteres en kilde i militæret på. Angrepet fant sted rundt 0.

NRK - 06 feb 23 kl. 17:52

Norges største generator satt ut av drift etter røykutvikling i kraftverk

Mandag oppsto det røykutvikling i en stator i en generator i Tonstad kraftverk. Generatoren vil trolig være ute av drift i sju dager. Like etter klokken 13 mandag oppsto det røykutvikling i en stator i den femte generatoren på Tonstad kraftverk, skriver EnergiWatch.

Klartale - 19 okt 22 kl. 07:46

Flyplass var stengt etter melding om drone

Øystein Skaar sa til Bergensavisen at det var sett drone i området. Han er sjef for den daglige driften på flyplassen.Den første meldingen om en mulig drone ble gjort klokka 4.

Klartale - 03 sep 22 kl. 06:55

Er du klar for en uke med friluftsliv?

Lørdag er det Natt i naturen. Da er det bare å gjøre klart telt, sovepose og liggeunderlag.– For mange er det blitt en tradisjon å delta på Natt i naturen hvert år, sier Bente Lier.

Klartale - 23 dec 22 kl. 13:10

Mye snø og kaldt vær skaper problemer

Dårlig vær og mye snø gjør det vanskelig for folk fra USA og Norge. Flere fly er kansellert. Og det er været som skaper problemer.

NRK - 19 feb 23 kl. 00:11

SOHR: 15 drept i israelsk angrep i Damaskus

Et israelsk angrep mot Damaskus drepte minst 15 personer, blant dem sivile, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Observatørgruppa skriver ifølge AFP at angrepet var like ved et iransk kultursenter og at en boligblokk ble ødelagt. Det statlige nyhetsbyrået Sana siterer en kilde i ledelsen av Damaskus-politiet på at et ikke oppgitt antall mennesker er drept og såret, og skriver at flere bygninger har fått store skader.

NRK - 19 feb 23 kl. 00:11

Flere drept i israelsk angrep i Syria

Flere er drept i et israelsk angrep sentralt i Syrias hovedstad Damaskus. Ifølge observatørgruppa SOHR er det snakk om 15 personer. Det statlige nyhetsbyrået Sana siterer en kilde i militæret på at fem mennesker er drept, blant dem en soldat.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Sjødin støtter gjenåpning av drapssak

Viggo Kristiansens mangeårige forsvarer Arvid Sjødin er fornøyd med at riksadvokaten ber om gjenopptakelse av saken mot Jan Helge Andersen. – Det er veldig viktig at riksadvokaten har sørget for at dette vil komme for domstolen. Da kan vi få en endelig avgjørelse i skyldspørsmålet.

NRK - 15 minutter siden

Søker flere samiske fosterforeldre

Samiske barn i fosterhjem har krav på å få ivaretatt sitt språk, kultur og identitet. Stendi tar derfor nye metoder i bruk for å finne samiske familier som kan tenke seg å bli fosterhjem, skriver Stendi i en pressemelding. Stendi, tidligere Aleris Omsorg, er et norsk selskap som driver virksomhet innen barnevern, fosterhjem, brukerstyrt personlig assistanse, heldøgnsboliger, hjemmetjenester og eldreomsorg.

NRK - 15 minutter siden

Tre lokale banker slår seg sammen

Sammenslåing av Larvikbanken, Andebu Sparebank og Skagerrak Sparebank ble i går vedtatt. Den sammenslåtte bankens navn vil være Skagerrak Sparebank. Det er et sentralt premiss at alle ansatte skal beholde jobbene og at alle lokalkontorer skal opprettholdes, skriver bankene i en samlet pressemelding.

NRK - 15 minutter siden

Redaktør Fædrelandsvennen: – Riktig avgjørelse

Redaktør i Fædrelandsvennen Eivind Ljøstad mener det var riktig av riksadvokaten å be om gjenopptakelse av saken mot Jan Helge Andersen. – Fordi det vil bidra til at vi kan få noen svar, det hadde vært helt uholdbart om det ene drapet i Baneheia-saken skulle forbli uoppklart, sier Ljøstad til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Fengsel for overgrepsmateriale

En mann fra Stjørdalsregionen er for fjerde gang dømt for nedlasting og oppbevaring av store mengder overgrepsbilder og videoer. Det tar 15 døgn å spille av videofilmene, går det fram av dommen fra Trøndelag tingrett. Tiltalte i 30-årene delte også flere av videoene via en app.

NRK - 45 minutter siden

Salgsforbud blir ikke opphevet

Avdelingssjef Per Samuelsson i Elsäkerhetsverket opplyser til NRK at Easee ikke får opphevet salgsforbudet. Beskjeden kom i går kveld, opplyser Samuelsson. Easee har mulighet til å anke saken..

NRK - 30 minutter siden

HA: Beboerne i Moelv har fått flytte hjem

Beboerne på adressen i Moelv, hvor politiet gikk til aksjon på grunn av opplysninger om mulig giftig stoff, har fått flytte hjem igjen. Det skriver HA. De tre beboerne ble evakuert på onsdag.

NRK - 30 minutter siden

Tror ikke det har skjedd noe kriminelt

Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt med personen som ble funnet død i Byfjorden i Bergen i går. Det skriver VG. Politiet vil ikke gå ut med kjønn eller alder, fordi de foreløpig ikke har identifisert personen..

NRK - 30 minutter siden

Riksadvokaten vil gjenoppta saken mot Jan Helge Andersen

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud ber gjenopptakelseskommisjonen gjenoppta Baneheia-saken mot Jan Helge Andersen, ifølge en pressemelding. Andersen ble dømt til 19 års fengsel for voldtekt og drap på 8 år gamle Stine Sofie Sørstrønen og medvirkning til voldtekt av 10 år gamle Lena Sløgedal Paulsen. Da Viggo Kristiansen i desember ble frikjent for drapene i Baneheia, ble også drapet på Lena Sløgedal Paulsen stående uløst.

NRK - 30 minutter siden

Ukraina: Minst sju drept i russiske angrep øst og nord i landet

Minst sju personer er drept i russiske angrep over natten, ifølge ukrainske myndigheter. Angrepene rammet regioner øst og nord i Ukraina. Ifølge ukrainske nødetater ble fem sivile drept i Kostjantynivka øst i Donetsk natt til fredag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com