VG > Sport

Saturday, 25 June, 17:44

VG - I førrgår: 13:41

Flyet hjem har vært forsinket fem ganger: – Ganske drittlei

Tirsdag skulle Rolf Kristensen (21) fly med selskapet Flyr fra Mallorca til Gardermoen. Torsdag ettermiddag har han ennå ikke kommet seg hjem..
Les mer på VG


Les mer om:
Rolf Kristensen, Flyr, Mallorca, Gardermoen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flyet, hjemhar , vært, forsinket, fem, ganger, Ganske, drittlei
Klartale - 22 jun 22 kl. 13:30

Skal du ut å fly? Dette har du krav på hvis det går galt

Mange har allerede startet sommerferien sin. Derfor er også mange bekymret for hva de skal gjøre om flyet er forsinket. hva har du egentlig krav på?

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

Klartale - I førrgår: 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

NRK - 05 maj 22 kl. 23:57

Flypassasjerer gikk av under ekstra mellomlanding

Da et fly fra Wizz Air måtte mellomlande i Bodø for å fylle drivstoff, tok fem passasjerer seg ut av flyet uten lov. Politiet etterforsker hendelsen. Flyet var på vei fra Polen til Harstad/Narvik lufthavn Evenes, men måtte lande i Bodø torsdag kveld for å få mer drivstoff.

NRK - 17 maj 22 kl. 22:04

WSJ: China Eastern-fly vart styrta med vilje

Flyet frå China Eastern som styrka i ei fjellside i Kina i mars, vart truleg styrta med vilje av nokon om bord, trur amerikanske etterforskarar. – Flyet gjorde som det vart bede om av nokon i cockpiten, seier ei kjelde med kjennskap til etterforskinga til Wall Street Journal. Dataa viser at nokon om bord, piloten eller nokon som hadde trengd seg inn i cockpiten, styrte flyet i eit stup frå 9.

NRK - 17 maj 22 kl. 22:04

Kinesisk fly truleg styrta med vilje

Flyet frå China Eastern som styrta i ei fjellside i Kina i mars, vart truleg styrta med vilje av nokon om bord, trur amerikanske etterforskarar. – Flyet gjorde som det vart bede om av nokon i cockpiten, seier ei kjelde med kjennskap til etterforskinga til Wall Street Journal. Dataa viser at nokon om bord, piloten eller nokon som hadde trengd seg inn i cockpiten, styrte flyet i eit stup frå 9000 meter.

NRK - 17 jun 22 kl. 09:42

BT: Forsøkte å avskjære flyet før det styrtet

Sent på ettermiddagen søndag 5. juni, kort tid før ulykken, fløy flyet med savnede Lars og Filip Haukeland inn i det kontrollerte luftrommet til Schiphol uten klarering, melder BT. Politihelikopteret prøvde å avskjære flyet uten å lykkes.

NRK - 29 mar 22 kl. 08:28

Mexicos presidentfly leies ut til bursdager og bryllup

Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador sier han vil leie ut sitt uønskede presidentfly etter mislykkede forsøk på selge det. Lopez Obrador er kjent som en meget nøktern president og reiser selv bare med kommersielle fly. Han har kalt det dyre Boeing 787 Dreamliner-flyet tilhørende presidentembetet en «fornærmelse mot folket».

NRK - 12 apr 22 kl. 14:59

Polsk granskning: Fly med president om bord styrtet etter eksplosjoner

Flyet som i 2010 styrtet med den polske presidenten Lech Kaczynski om bord, styrtet etter at eksplosiver gikk av, konkluderer en polsk granskning. Flyet styrtet vest i Russland da det var på vei til Smolensk, der presidenten skulle delta på en markering for de mange tusen polakkene som ble drept av det hemmelige politiet i Sovjetunionen. 96 mennesker døde i flystyrten.

NRK - 28 apr 22 kl. 05:14

EgyptAir-styrten forårsaket av sigarett

EgyptAir-styrten som kostet 66 menneskeliv i 2016, ble trolig forårsaket av en brann i cockpiten etter at en sigarett ble fyrt opp, ifølge franske eksperter som har skrevet en 134 sider lang rapport som er omtalt av den italienske storavisa Corriere della Sera. De to faktorene som førte til styrken var er en lekkasje fra oksygenmasken til kopiloten og at en sigarett ble tent av enten piloten eller kopiloten, heter det i rapporten. EgyptAir-flyet ble brått borte fra radaren 19.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Gro Hammerseng-Edin etter Oslo-skytingen: – Stoltere enn jeg noensinne har vært

ULLEVAAL STADION (VG) Håndballprofilen Gro Hammerseng-Edin kjenner på et sterkt behov for å være synlig og stolt etter skytingen i Oslo natt til lørdag .Kvinnelandslaget sendte et tydelig budskap for kjærligheten..

VG - 15 minutter siden

Politiet vil gjennomføre judisiell observasjon av siktede

Politiet vil gjennomføre en gjennomføres en judisiell observasjon av Zaniar Matapour som er siktet for masseskytingen i Oslo. Det sier politiet i en pressebrief klokken lørdag ettermiddag..

VG - 45 minutter siden

Slik markerte landslaget etter Oslo-skytingen

ULLEVAAL STADION (VG) Kvinnelandslaget sendte et tydelig budskap for kjærligheten etter skytingen i Oslo natt til lørdag. Håndballprofilen Gro Hammerseng-Edin kjenner på et sterkt behov for å være synlig og stolt etter det som skjedde..

VG - 4 timer siden

Austin «Elvis» Butler: – Jeg var vettskremt

Austin Butler (30) fordypet seg i rollen som Elvis Presley i hele to år – og det med skrekkblandet fryd..

VG - 4 timer siden

Netflix med nytt kutt i staben

Strømmetjenesten sa opp 150 ansatte i mai. Nå ryker ytterligere 300 stillinger..

VG - 4 timer siden

Vil ikke bruke «Caro» i Barcelona-rolle – TV2-ekspert er uenig

ULLEVAAL STADION (VG) Hun har vært suveren som ving på et Barcelona som vinner alt - bortsett fra Champions League. I EM må Caroline Graham Hansen (27) inn i en annen rolle..

VG - 6 timer siden

Politiet øker beredskapen rundt Ullevaal – slik blir landslagets markering

Norges Fotballforbund bekrefter at politiet øker beredskapen rundt stadion i anledning landskampen mellom Norge og New Zealand på Ullevaal lørdag kveld..

VG - 7 timer siden

Blir profesjonell liga: – Overraskende at det ikke har skjedd før

Fra 2022/2023-sesongen blir Serie A på kvinnesiden en profesjonell liga. Det synes Anja Sønstevold (30) og Sophie Román Haug (23) er på tide..

VG - 8 timer siden

Skyting i Oslo – 42-åring siktet for terror­handlinger

En 42 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap, drapsforsøk og terrorhandlinger. Han var kjent av PST..

VG - 8 timer siden

Skytingen i Oslo: Mann siktet for terrorhandlinger

Personen som er pågrepet etter skytingen er siktet for drap, drapsforsøk og terrorhandlinger - og var kjent av PST. Han er i 40-årene, ifølge VGs opplysninger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com