NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:09

NRK - 09 aug 23 kl. 05:47

Florida-kvinne skulle fiske – fikk kokain på kroken

ane Castor, som er ordfører i Tampa i den amerikanske delstaten Florida, dro i land en uventet fangst bestående av 32 kilo kokain under en fisketur. Castor og familien var på Florida Keys der de fisket etter hummer og gullmakrell. På vei tilbake til havnen oppdaget broren hennes noe som fløt i vannet. De forflyttet seg nærmere, ettersom småfisk har en tendens til å samle seg under flytende gjenstander for å søke skygge, uttaler hun til den Tampa-baserte fjernsynsstasjonen WFLA-TV. – Da vi nærmet oss, oppdaget jeg at det var en pakke med kokain, sier Castor.
Les mer på NRK


Les mer om:
Castor, Tampa, Florida, Florida Keys, WFLA-TV, Miami, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Florida-kvinneskulle , fiske, fikk, kokain, kroken
Klartale - 10 apr 23 kl. 06:30

Derfor har kokain blitt mer vanlig

Adam i TV-serien «Exit» tar kokain til det blør ut nesen. Mia i filmen «Pulp Fiction» tar en farlig overdose. Mens Kendall i TV-serien «Succsession» er helt hekta på det hvite pulveret.

Klartale - 24 maj 23 kl. 13:15

Derfor er de bekymret for bruken av kokain

«Serien Exit kan ikke stå ansvarlig for at flere bruker kokain her til lands. Likevel er NRK-serien, sammen med annen film, musikk, og kanskje influensere, et godt eksempel på hvordan kulturen bidrar til å gjøre rusmiddelet normalt». Dette skriver kommentator Synne Vereide Trampe for Dagsavisen onsdag.

NRK - 01 apr 23 kl. 22:06

Over to tonn kokain funnet i banankasser i Santo Domingo

Dominikansk narkopoliti har beslaglagt over to tonn kokain gjemt i en bananforsendelse som var på vei fra Ecuador til Nederland, opplyser myndighetene. Beslaget som ble kunngjort lørdag, er det største noensinne i Den dominikanske republikk. Bare hittil i år er det til sammen beslaglagt over fem tonn narkotika i det karibiske landet.

NRK - 25 apr 23 kl. 08:20

Nedgang i ulovleg laksefiske – men fleire alvorlege lovbrot

Landet sett under eitt har ein nedgang i det ulovlege laksefisket, men aktiviteten er framleis høg i Vestland og Nordland. – Det er gode nyheiter at utviklinga innan ulovleg fiske av laks har snudd i store delar av landet. Det viser at tiltaka vi har sett i verk fungerer.

NRK - 06 jul 23 kl. 10:10

Rekordartet narkotikabeslag i Sverige

Aldri før har så mye kokain og cannabis blitt beslaglagt i Sverige. I løpet av første halvår i år ble det tatt mer cannabis og kokain enn i hele fjor. Det ble beslaglagt over 4,5 tonn cannabis, kokain og amfetamin i løpet av årets første seks måneder, fremgår det av ny statistikk fra det svenske tollvesenet.

NRK - 03 jun 23 kl. 19:09

Gresk politi fant kokain i banankasser

Politiet i Nord-Hellas har beslaglagt 100 pakker med kokain som var gjemt i banankasser fra Latin-Amerika. Politiet opplyser lørdag at de beslagla to mistenkelige konteinere i havnen i Piraeus. Etter å ha brakt dem til Thessaloniki, fant politiet 100 pakker med kokain med en vekt på til sammen 161 kilo.

Klartale - 14 apr 23 kl. 08:42

Delstaten vil forby abort etter sjette uke

Abort er et stort tema i USA. Høyesterett fjernet den føderale retten til å ta abort i fjor. Det vil si at delstatene kan bestemme reglene for abort.

NRK - 19 apr 23 kl. 09:51

Samordnet aksjon mot narkotika i Latin-Amerika

Myndigheter i flere latinamerikanske land har i en felles aksjon beslaglagt rundt 200 tonn kokain og pågrepet over 14.000 personer, opplyser Interpol. Aksjonen pågikk mellom 12.

Klartale - 26 maj 23 kl. 08:32

Pakker med kokain merket med hakekors

Pakker med det narkotiske stoffet kokain ble funnet i Peru. De er beslaglagt av politiet. Pakkene er merket med hakekors og Hitlers navn.

NRK - 05 sep 23 kl. 04:22

Over et tonn kokain stanset på vei til Tyskland

Politiet i Ecuador har beslaglagt over ett tonn kokain som var gjemt i en bananlast på vei til Tyskland. 1,2 tonn kokain var skjult i 31 kofferter som igjen lå i en bananlast. Beslaget ble gjort i havnebyen Guayaquil, opplyste ecuadoriansk politi mandag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 30 minutter siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 45 minutter siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.

NRK - 2 timer siden

Budsjettforhandlingene fortsetter

Ap, Sp og SV fortsetter forhandlingene om neste års statsbudsjett. NTB får lørdag kveld opplyst fra begge sider at det ikke ligger an til at budsjettavtalen blir presentert lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com