NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 21:23

NRK - 15 mai 21 kl. 01:21

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil skal stå fast på stedet. Rasfaren skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Visdalen, Lom, Visdalsvegen, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flom, sperretinne to personer i , Lom
Aftenposten - 02 juni 21 kl. 19:00

Lom og Skjåk er omringet av nasjonalparker: Dette kan du oppleve i sommer

Med Lom eller Skjåk som base, har du Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen innen rekkevidde..

NRK - 13 juni 21 kl. 12:02

Flom stenger veier i Alta

Veien mellom Alta og Kautokeino er stengt som følge av flom. Trafikanter må kjøre en betydelig omvei via Lakselv. Det skal gjøres en ny vurdering mandag klokken 10, ifølge vegvesenet.

NRK - 15 april 21 kl. 21:23

Stor aksjon i Jotunheimen

Lavinehundar, redningsmannskap, politi og helikopter er på veg inn i Jotunheimen etter melding om eit stort snøskred i området ved Hurrbrean i Lom. Dette er heilt på grensa til Sogn og Fjordane, og det blir vurdert å setje inn mannskap frå Sogn..

NRK - 16 april 21 kl. 03:48

Ingen funnet i skred i Jotunheimen

Ingen er funnet i snøskredet som ble oppdaget torsdag kveld ved Hurrbrean i Lom kommune. Operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder i Innlandet politidistrikt sier til NTB at skredet er gjennomsøkt av lavinehunder og Røde Kors..

NRK - 04 april 21 kl. 11:29

Minst 44 døde etter flom

Minst 44 mennesker er døde etter flom og jordskred på en øy, i en av Indonesias østlige provinser. Det bekrefter redningsmannskaper ifølge AFP, og sier at de venter at dødstallet vil fortsette å stige. Ni personer er meldt skadet etter tragedien..

NRK - 05 april 21 kl. 00:45

Mange døde etter flom i Indonesia

Minst 50 mennesker er døde etter flom og jordskred på en øy, i en av Indonesias østlige provinser. Det bekrefter redningsmannskaper ifølge AFP, og sier at de venter at dødstallet vil fortsette å stige. Ni personer er meldt skadet etter tragedien..

NRK - 05 april 21 kl. 05:40

Over 70 døde i flom og jordskred

Mer enn 70 mennesker har omkommet og over 40 er fortsatt savnet etter flom og jordskred som rammet Indonesia og nabolandet Øst-Timor, ifølge myndighetene, melder AFP/NTB..

NRK - 08 mai 21 kl. 00:37

11 barn døde da flom tok hus

Elleve barn døde da en flom ødela Bulahuubey-nabolaget i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser politiet. I en familie døde alle fem barn da huset de bodde i, ble tatt av flomvannet som raskt strømmet inn, sier politibetjent Mohamed Dahir til nyhetsbyrået DPA. – Jeg har mistet alle barna mine i dag.

NRK - 19 mai 21 kl. 15:34

Krever 16,5 millioner etter flom

Miljødirektoratet krever 16,5 millioner kroner fra Glasopor AS i Skjåk etter at store mengder glasopor ble spredt til Ottavassdraget under en flom i 2018. De 16,5 millionene er en del av utgiftene staten har hatt til oppryddingen, melder de i en pressemelding. Glasopor er skumglass som blant annet brukes til isolasjon i forbindelse med grunnarbeider..

NRK - 25 mai 21 kl. 06:22

Ny teknologi skal varsle om flom

Kristiansand kommune tester ny teknologi som skal kunne varsle om flom i Tovdalsvassdraget fire dager før den kommer. Målet med den nye varslingstjenesten er å gi større forutsigbarhet før storflommer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skaut person som krasja i syklistar

Politiet i Arizona skal ha skote ein mistenkt som dei seier i ein pickup-bil køyrde på fleire syklistar under eit sykkelritt. Det melder CNN. Ifølgje ein pressemelding frå politiet blei seks personar køyrde til sjukehus.

NRK - 15 minutter siden

Mann fastklemd etter trafikkulukke

Ein mann er fastklemd etter ei utforkøyring på Efteløt ved Kongsberg. Politiet opplyser at han er bevisst og stabil. Skadeomfanget er førebels ukjend.

NRK - 30 minutter siden

Seier gyldige vaksinar blei sende

Helsedepartementet i Israel held fast om at koronavaksinane som dei sende til palestinarane, er heilt gyldige. Sjølvstyremyndigheitene på den okkuperte Vestbredden skrota fredag ein avtale om vaksinebytte få timar etter at avtalen var offentleggjort. Grunngjevinga var at den første leveransen med rundt 90.

NRK - 45 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 45 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 1 time siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 1 time siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 2 timer siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt