NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:19

NRK - 27 aug 23 kl. 22:50

Flom skaper problemer for tog og vei

Flomvarsler og stengte veier preger starten av denne uka. Flere steder er flomvarslene oppgradert til rødt nivå. Flytoget kjører kun 20-minutters avganger til og fra Oslo Lufthavn på grunn av flom på deler av Oslo S, opplyser Bane Nor. De varsler en ny oppdatering mandag klokken 12. Bergensbanen er stengt mellom Geilo og Gol på grunn av store vannmengder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Lufthavn, Oslo, Bane Nor, Geilo, Gol, Hauketo, Drammensvassdraget, Søndre Land, Lier, Tyrifjorden, Hans, NVE, Drammenselva, Mjøsa, Vorma, Innlandet, Viken, NTB, Bromma, Liodden, Nesbyen, Rukkedalsveien, Drammens, E134, Steinbergveien, Drammen, Loe, Eiker, Mjøndalen, Årøyni, Årdalstangn, Naddvik, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flom, skaper, problemer, for, togog , vei
Klartale - 28 aug 23 kl. 08:33

Flom skaper trøbbel for biler og tog

Nylig herjet uværet «Hans». I helgen regnet det mye igjen. Meteorologene advarer om flom.

Klartale - 27 dec 23 kl. 11:32

Røde Kors: Dette blir verdens verste kriser i 2024

Jordas klima er i endring. Måten vi mennesker lever på, får mye av skylda. Og klimaendringer er en trussel mot folks helse.

Klartale - 28 apr 24 kl. 06:05

– For omtrent all natur er den største trusselen den samme

Klima og miljø har vært et tema i lang tid. António Guterres snakker om det stadig vekk; utslipp av klimagasser og hogging av skog.– Det kveler planeten vår, sier FN-sjefen.

NRK - 07 maj 23 kl. 20:38

Dødstallene stiger etter flom i Kongo

Nesten 400 mennesker er bekreftet omkommet etter at kraftig regn har forårsaket flom og jordskred øst i Kongo. Det var torsdag at kraftig regn i Kalehe øst i landet førte til flom og jordskred. Flere landsbyer ble liggende under vann, hus ble tatt av flommen og jorder ble ødelagt.

NRK - 17 aug 23 kl. 14:19

Fortsatt flom over rødt nivå i Tyrifjorden og Randsfjorden

Det er fortsatt flom over rødt nivå i Tyrifjorden og Randsfjorden. Det viser de siste beregningene til NVE. – Flomtoppen er nådd for alle de store innsjøene og elvene.

NRK - 04 okt 23 kl. 07:47

23 indiske soldater savnet etter flom

Minst 23 soldater er savnet etter styrtregn og flom i delstaten Sikkim nordøst i India. – Leteoperasjoner er i gang, opplyser den indiske hæren onsdag. Et plutselig skybrudd over innsjøen Lhonak utløste flommen i elva Teesta.

NRK - 07 nov 23 kl. 15:16

Flom nord i Frankrike

Flere byer nord i Frankrike er rammet av flom etter kraftig nedbør. Noen veier er kun tilgjengelige via båt. Elvene Aa og Liane har gått over sine bredder i regionen Pas-de-Calais etter kraftig nedbør i starten av uka.

NRK - 29 aug 23 kl. 07:12

Trafikk inn og ut av Oslo etter jordras – oppdateringer

På morgentimene tirsdag er det en del kø inn og ut av hovedstaden, i forbindelse med et jordras ved Abildsøkrysset i Skullerud i Oslo søndag. – Vi venter nå på at geologene skal si at det er greit å få åpnet. Det gir en del forsinkelser inn og ut av Oslo med toveistrafikk i et felt, så lenge det pågår, sier Anne Hårstad, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen øst til NRK.

NRK - 06 aug 23 kl. 17:01

Vegvesenet advarer mot stengte veier og vanskelige kjøreforhold under ekstremværet

Statens vegvesen ber folk være forberedt et enkelte veier må stenges på grunn av fare for flom og skred når ekstremværet treffer Sør-Norge. Både flom, jordskred og trefall over veibanen kan føre til at veier må stenges, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Det er sendt ut rødt farevarsel for store deler av Sør-Norge, og det er fare for at flom og skred kan ramme veinettet.

Klartale - 21 nov 23 kl. 15:30

Har du sjekket hvordan været blir onsdag?

Onsdag er det sendt ut farevarsler over nesten hele landet. Varslene er for forskjellige ting. Noen steder er det snøfokk og snøskred.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To steinras - vegen stengt til onsdag

Tidligere tirsdag ettermiddag ble det meldt om ett steinras på Valsøyfjordveien mellom Fjærlia og Valsøybotn. Politiet opplyser senere at det er snakk om to steinras. Vegen er nå stengt og skal undersøkes av geolog.

NRK - 10 minutter siden

Netanyahu vil øke presset mot Hamas

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu sier i en uttalelse tirsdag at han vil øke presset mot Hamas, melder AFP. – Tiden er inne for å øke presset ytterligere, for å få hjem alle gislene – både dem som lever og de døde. De siste dagene har Israel truffet Gazastripen med flere dødelige luftangrep.

NRK - 5 minutter siden

Macron godkjenner regjeringens avskjedssøknad

Den franske presidenten, Emmanuel Macron, godkjenner avskjedssøknaden fra den sittende regjeringen. Det opplyser landets presidentkontor..

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 30 minutter siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 45 minutter siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 4 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com