VG > Økonomi

Wednesday, 22 March, 13:24

VG - 15 jan 23 kl. 15:54

Flertall i SV vil ikke melde Norge ut av Nato

SV er i ferd med å snu spørsmålet om Nato. SV-leder Audun Lysbakken og et flertall i landsstyret vil ikke lenger melde Norge ut av Nato..
Les mer på VG


Les mer om:
Nato, Audun Lysbakken, Norge, SV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flertalli SV , vil, ikke, melde, Norgeut av , Nato
Klartale - 15 nov 22 kl. 12:47

Fortsetter å telle stemmer etter mellomvalget

Tirsdag 8. november gikk amerikanerne til valgurnene. Det var ingen president som skulle velges.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:22

Blå blokk lite begeistret for nordatlantisk støtte til rød blokk

Partiledere på konservativ side i Danmark er opprørt over at nordatlantiske mandater sikrer rød blokk et knapt flertall. Rød blokk fikk flertall med 87 mandater samt tre nordatlantiske mandater, etter en valgkveld der det var tvil om stemmefordelingen til siste slutt. – Det er tankevekkende at danskene har sagt at de ønsker muligheten til å få en annen statsminister.

NRK - 18 okt 22 kl. 06:15

Frp sikrer flertall for å fjerne byggesaksgebyr

Fremskrittspartiet sikrer flertall for et forslag som ifølge partiet vil gjøre det billigere og mindre byråkratisk å energieffektivisere boligen sin. Forslaget tas opp når Stortinget i dag behandler redegjørelsen om kraftsituasjonen som olje- og energiminister Terje Lien Aasland (Ap) holdt 19. september.

Klartale - 07 dec 22 kl. 15:06

Demokratene sikret seg flertall i Senatet

Warnock ble møtt med jubel etter valget. Da kom han til en stor sal i sentrum av byen Atlanta. Det var sent tirsdag kveld i USA.

NRK - 14 feb 23 kl. 14:55

Nedgang i ungdomskriminaliteten i Oslo

Talet på melde lovbrot i Oslo, Asker og Bærum utførd av barn og unge held fram med å søkke. Det viser Oslo politidistrikt sin 2022-statistikk som ble lagt fram i dag. – Det auka jamt og trutt fram mot pandemien, før det kom ein betydeleg nedgang.

NRK - 14 jan 23 kl. 00:50

Oslo SV ber partiet snu i Nato-spørsmålet

I Oslo SV er det et tydelig flertall for ikke å melde Norge ut av Nato. Lokalpartiet ber moderpartiet snu i saken. Ifølge Aftenposten er budskapet fra torsdagens representantskapsmøte i Oslo SV klart.

NRK - 17 nov 22 kl. 00:46

Republikanerne får flertall i Representantenes hus

Republikanerne har fått 218 seter og dermed flertall i Representantenes hus, ifølge AP. Det vil gjøre de neste to årene vanskelige for president Joe Biden. Det var et ventet utfall i det amerikanske mellomvalget.

NRK - 14 sep 22 kl. 20:03

Rødt og SV sikrer Støre flertall igjen i ny måling

For første gang siden april får partiene på rødgrønn side flertall på Stortinget i en måling for FriFagbevegelse, Dagsavisen og ANB. De borgerlige partiene har hatt flertall på de fleste meningsmålingene den siste tida, men i målingen som er utført av Opinion, har flertallet skiftet side. Nå er det Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV, Rødt og MDG som til sammen får et flertall på 86 mandater mot 83 til de borgerlige.

NRK - 02 nov 22 kl. 07:06

Frederiksen vil ha samlingsregjering, til tross for rødt flertall

Mette Frederiksens røde blokk får med grønlandsk og færøysk støtte flertall med 90 mandater. Likevel vil statsministeren søke samarbeid på tvers av blokkene etter valget. Frederiksen vil onsdag gå til dronning Margrethe for å be om at regjeringen får gå av, i håp om å starte forhandlinger om en ny regjering.

NRK - 14 dec 22 kl. 14:23

Ikke flertall for «gamle» ladepriser

Forslaget om å gå tilbake til de gamle prisene for elbillading i Oslo får ikke flertall i bystyret. I stedet blir det vedtatt et kompromiss onsdag ettermiddag. For én uke siden vedtok bystyret å øke prisen på gatelading med inntil 170 prosent over natta.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Presser Sp: Krever at de står ved Melkøya-nei

Senterpartiets landsmøte stemte nei til elektrifisering av Melkøya med kraft fra land. Neste uke skal en rekke forslag om akkurat dette behandles på Stortinget..

VG - 1 time siden

Mesut Özil legger opp som fotballspiller

Den tyske fotballspilleren Mesut Özil (34) bekrefter onsdag formiddag at han legger opp som fotballspiller..

VG - 1 time siden

Solbakken reagerer på Zlatans Qatar-hyllest: – Langt over streken

MARBELLA/OSLO (VG) Ståle Solbakken (55) mener Zlatan Ibrahimovic sine Qatar-uttalelser er langt over streken..

VG - 2 timer siden

Borgar Haug (20) til Bundesligas største klubb: – Helt sykt

Norges beste bordtennisspiller, Borgar Haug, tar et nytt steg. Etter sesongen går 20-åringen fra Halmstad til den tyske mesterklubben Borussia Düsseldorf..

VG - 2 timer siden

Gwyneth Paltrows advokat om anklagene: – Bullshit

Gwyneth Paltrows advokat mener at mannen som hevder Gwyneth Paltrow skadet ham i alpinbakken, er «besatt av søksmålet»..

VG - 2 timer siden

Treningsprofilen Elin Kjos er død

Den svenske treningsprofilen Elin Kjos (35) er død. Det opplyser familien på Kjos sin Instagram-konto..

VG - 3 timer siden

Landslagstrenere om Haaland-skaden: «Nedslående» og «et rent helvete»

MARBELLA (VG) De tidligere Norge-trenerne Åge Hareide, Per Joar Hansen og Nils Johan Semb mener landslagssjef Ståle Solbakken må stokke om kortene etter Erling Braut Haalands skade..

VG - 4 timer siden

Klæbo i VG-sendt showrenn: – Vi trenger slike konsepter

Midt i en ekstremt hektisk uke skal Johannes Høsflot Klæbo (26) onsdag kveld gå showrennet på Olympiastadion i Helsinki..

VG - 5 timer siden

Å lykke! Oi onni!

Lykke handler om å erkjenne at det alltid er noen som har det verre..

VG - 8 timer siden

Håvard (49) i Malawi: – Vanvittige nedbørsmengder

Flere hundre dødsfall, vannbelagte kornåkre, utallige hjemløse og områder uten nødhjelp. Syklonen Freddy har herjet i republikken Malawi i Sørøst-Afrika med en enorm kraft den siste tiden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com